sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mietteitä blogin jatkosta

Moikka! Niinkun varmaan olette huomanneet ja ihmetelleet, blogi on ollut kokonaan poissa käytöstä jonkin aikaa. Ei ole ollut mitään innostusta tai tarvetta postailla, joten päätin tehdä radikaalin muutoksen ja sulkea sen kokonaan ilman mitään suurempaa selittelyä. Nyt viikonlopun tullessa on ollut aikaa ajatella taas jatkoa ja jotenkin eilen illalla blogia miettiessäni tuli jonkinlainen inspis taas postailla! Nyt heti aamusta avasin koneen ja päätin vaihtaa blogin julkiseksi, muutella vähän ulkoasua sekä kirjoittaa postausta näistä omista suunnitelmistani, jotka kyllä edelleen on vähän vaiheessa...
Olen miettinyt paria vaihtoehtoa, joko jatkan blogia näin että tänne tulee lifestyleä monipuolisesti ja myös Lillin kuulumiset säännöllisesti, tai sitten muutan blogin kokonaan takaisin heppapainotteiseksi ja joukkoon joskus harvoin jotain muutakin kun heppailua. En tiedä itsekkään mitä haluan, koska heppablogia olisi nyt entistä kivempi alkaa taas päivitellä kun illat valostuu ja ehdin valosan aikaan kotiin. Tosin Lillin kanssa ei ole paljoa erikoista tekemistä kun ei enää kisata tai mitenkään erikoisesti treenata. Lifestyle painotteiseen blogiin toisaalta löytyisi enemmän postailtavaa. Tykkään itse lukea paljon muoti blogeja ja jotenkin tuntuu että omiin sen tyyppisiin postauksiin en saa kunnon sisältöä ja tekstit ei käy pintaa syvemmällä aiheeltaan ja sisällöltään. Uskon että jatkan nyt samaa linjaa tälläisellä sekablogilla jossa vähän kaikkea heppailua sekä lifestyleä sekaisin.


Nyt tarvitaan teidän lukijoiden mielipide ja toivottavsti mukaan kommentteihin laitatte vähän perusteluja ja omia tuntemuksia mitä tekisitte minuna blogin suhteen. Lyhyesti tiivistettynä siis mistä aiheista haluatte jatkossa lukea blogissani?261 kommenttia:

 1. Lifestyle ja sillon tällöin heppajuttuja! Teen niin ku itse haluat :)

  VastaaPoista
 2. Sekablogi on hyvä :)

  Ps. Ihana ulkoasu!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tämmönen sekablogi! :) Enemmän ehkä niitä lifestylejuttuja! :) Kiva tää uus ulkoasu, mutta häiritsee vähän ku tuo Lisää tietoa meistä- juttu tulee tuohon alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kiitti! ja hyvä kun sanoit että noi välilehet ei oo yhellä rivillä kaikilla, koska mulla ne on :D

   Poista
 4. Kokonaan heppablogi olisi mielestäni paljon mukavampi! :)

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva jos Lillin kuulumisia ja lifestyle postauksia tulisi suht saman verran. Ehkä Lillin kuulumisia luen mielummin, mutta on kiva lukea myös muita postauksiakin :)

  VastaaPoista
 6. Miksi et treenaa enää lillillä?Onko siinä jotain vikaa vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillillä alkaa pikkuhiljaa jo ikä painamaan, joten onhan se hevosestakin reilumpaa että treenaus siirretään vähän kevyemmälle.

   Poista
  2. totta :) kilometrit täynnä niin otetaan rauhassa ....

   Poista
 7. Kiva tää uusi ulkoasu :) ehkä pikkasen häiritsee tuo yöside mainos bannerin alapuolella.... Minusta on kiva lukea Lillin kuulumisia sekä lifestyleä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kiitti! ja ite en siihe voi valitettavasti vaikuttaa :DD

   Poista
 8. Tää blogi on hyvä tälläsenään!:)

  VastaaPoista
 9. Hepat ja lifestyle, mutta tee niinkuin parhaaksi näet!:)

  VastaaPoista
 10. mikä lillin säkä on? :)

  VastaaPoista
 11. Itse tykkään enemmän sekablogista, koska silloin oletettavasti tulee useammin postauksia :)

  VastaaPoista
 12. HEPPABLOGI TAKASI!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oikeen tiiä vielä, mutta nyut ainaki toistaseks toimii sekablogina:D

   Poista
 13. Haluaisin todella paljon videoita

  VastaaPoista
 14. Omasta mielestä ois kiva lukee blogia jossa ois pääpainotteisesti heppajuttuja, mutta kun ne eivät jost syystä onnistuisi (pimeys tai vaan pelkkää tasapaksua arkea) niin silloin lifestyle juttuja. Tai ihan jos innostut niin silloinkin esim. Leipomis postauksia :) mutta hyvä jos jatkat blogia :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä näin, uus ulkka on ihana

  VastaaPoista
 16. Mun mielestä sun blogis oli paljon kivempi tunnelmaltaan, kun postailit heppapostauksia. Niistä tuli aina kivalle tuulelle, kun katseli sun ja tiian yhteisiä videoita ja muuta tekemistä siellä teidän tallilla:) Niitä jopa joskus oikein odotti, mutta nyt, kun olet niin harvoin enää tehnyt mitään tämän eteen, niin sinun blogisi on kyllä vähän jäänyt mun lukulistalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu toivottavsti jatkossa saan panostettua niin että taas innostut lukemaan :D

   Poista
 17. Banneri ja uusi ulkoasu on ihanat! :) itse tykkään semmosesta sekablogista.

  VastaaPoista
 18. hevosblogi ois kiva:)

  VastaaPoista
 19. Vaikka et aktiivisesti treenaakkaan, niin Lillistä olisi silti kiva lukea usein :3

  VastaaPoista
 20. Omasta mielestä heppablogi. Jotenkin on vaan tottunut siihen, että tää on heppablogi. Vaikka ei kisaisi niin olisi silti kiva lukea Lillin kuulumisia ja ratsastuksia :)

  VastaaPoista
 21. Banneri ja ulkoasu on tosi hienot! :) Vieläkun noi sivut, tietoa meistä yms sais kaikki riviin tohon niin perfeect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mun koneella ne näyttää olevan samalla, mutta ilmeisesti pikkunäytöllä ei :D

   Poista
 22. Mun mielestä ois kiva jos tulis enemmän heppailuita ja vähän harvemmin lifestyle postauksia :) mutta onhan nää lifestyle postauksetki ihan kivoja

  VastaaPoista
 23. Jos et siis kisaa ja treenaa Lillillä enään mitenkään ihmeellisesti niin tuleeko sulle sitten hevonen millä voit kisailla vai oletko enään edes kiinnostunut kisailemisesta ja treenaamisesta ? :)

  VastaaPoista
 24. sinällään jännä että monet tuntuu ottavan hirveen henkilökohtaisesti sen millaista blogia sä kirjotat.. mun mielestä sun ei edes tarvitsisi kysyä tällaista asiaa lukijoilta, sillä kyseessä on _sun_ blogi. tuskimpa se on lukijoillekaan mukavaa jos kirjotat pakolla sellaisia postauksia mitä et itse halua tehdä. tietenkin on aina hyvä ottaa huomioon jonkin verran blogin lukijaystävällisyys, mutta kumpi on isompi haitta, se että et enää itse pidä bloggailusta koska kirjoitat sellaisia asioita jotka eivät ole sinulle se "intohimon kohde" ja lopetat vähän ajan päästä sen seurauksena vai se että pari lukijaa katoaa sen vuoksi että blogi ei ole juuri tms. heppa- tai lifestyleblogi?

  olen itse sua viisi vuotta vanhempi ja seuraillut blogia noin kaksi vuotta löydettyäni tänne tiian blogin kautta. blogia seuratessa on ollut jännä huomata se kuinka olet kasvanut ja kehittynyt henkisesti, mielestäni hyvään suuntaan. itse hyvin todennäköisesti jatkan lukemista kehittyi blogi mihin suuntaan tahansa, sillä pidän kirjoitustyylistäsi ja asenteestasi.

  kiitos kivasta blogista, toivottavasti jatkat bloggaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos paljon mielipiteestä! halusin vaan yleisesti kysyä mielipiteitä koska itse en oikein ole kartalla mitä lukijat tällä hetkellä toivoo. Lopullisen päätöksen teen toki itse kunhan nyt ensin pystyn edes päättämään mitä haluan ja mikä innostaa eniten :)

   Poista
 25. Heppablogi ehdottomasti

  VastaaPoista
 26. No sekablogi on kiva, mut muista tehä heppapostauksiakin, ja välillä vaikka erikoispostauksia. Olis kiva jos tekisitte Tiian kanssa taas yhteisiä videopostauksia:)

  VastaaPoista
 27. tälleen miten nytkin on :)

  VastaaPoista
 28. Mun mielest heppablogi on parempi!:) (ja jatkaisit heppablogina kun silloin joskus aloitit! On hauskempaa lukea enrmman heppajuttuja kun sinulla on oma hevonen. Monella ei omaa hepppaa ole niin monikaaan ei postaile omastaa hepast!:) jos ymmarsit mita tarkoitin (:

  VastaaPoista
 29. Mun mielestä heppablogi ehdottomasti! Musta ois tosi kiva ja luulenpa että monesta muustakin, jos esimerkiksi juoksuttaisit/tekisit maastakäsin juttuja Lillin kanssa enemmän, menisit agilityratoja ihan kotona, hyppäisit talutuksella sen kanssa yms, niin saisit aina jotakin erilaista joukkoon :) Ja musta ois tosi kiva semmonen "päivän kuva" elikkä sen päivän jollon teet postauksen, niin paras kuva sinne postauksen loppuun, joka on semmonen joku vähän erikoinen tai muuten vaan kiva :) Huippublogi sulla ja oot kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti mielipteestä :) Ihan hyvä idea, mutta en sitten tiedä mitä noista eri aktiviteeteistä oikeasti kannattaa tehdä ;D

   Poista
 30. Määki haluaisin heppablogin takaisin. Oikein ikävöin niitä sun ja tiian tallipäivävideopostauksia yms. Niitä oli aina niin kiva katsoa, ja kun itse olen vasta 12v niin ei oikein muoti ja tällaiset kiinnosta.(: Mutta mielipiteeni on siis tiivistettynä että mielummin heppablogi ja ehkä harvoin niitä lifestylepostauksia.

  VastaaPoista
 31. Mielestäni olisi mukavempi jos tämä olisi hevosblogi ja tekisit soitten aina joskus vaikka life style viikkoja :)

  VastaaPoista
 32. Pinja sä oot niin ihana! Kun katoin noita sun vastauksia noihin kommentteihin, oli tosi kiva huomata että laítat lähes kaikille hymymerkin, sano ne mitä vaan, ja vastaat tosi ystävällisesti! :) Sä oot ihan mahtava tyyppi, jatka samaa rataa!

  VastaaPoista
 33. Jätä vaan tää blogi lifestyleksi mutta tee tarpeeksi usein postauksia Lillin kuulumisista:)

  VastaaPoista
 34. Sekablogi on kiva kun tulee heppa ja lifestyle postauksia:) Itse tykkään enemmän heppapostuksista, mutta lifestyle postauksiakin on kiva lukea:) Ihana ulkoasu ja banneri:)<3

  VastaaPoista
 35. Olis kiva saada ainakin heppa, muoti/vaatteiden esittely ja ruokapostauksia, eli aikalailla sekalaisesti :) tehkää joku päivä Tiian kanssa videopostaus!:)

  VastaaPoista
 36. Mielestäni "sekablogi" olisi kivempi, sillä siinä voisit kertoa yleisesti kaikesta elämääsi liittyvästä, myös hevosista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu niin itsekkin olen nyt vähän miettinyt! :)

   Poista
 37. Mikset voisi alkaa harrastaa Lillin kanssa jotain muuta? Onko sinullekin hevonen vain urheiluväline jolla treenataan ja kisataan, ja kun sitä ei enää voi tehdä niin etsitään uusi heppa samaan käyttötarkoitukseen?
  Ala harjoittelemaan vaikka maastakäsittelyä, kaulanaruratsastusta, tai jotain uutta mielenkiintoista :) aina voi oppia lisää ja Lillikin varmasti tykkäisi vaihtelusta!

  Tykkään siitä että blogissa on lifestylejuttuja, mutta miksi nimi on silti BonBon? :) olisiko ideaa jos keksisit uuden nimen kun sisältökin on muuttunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua vaihtaa nimeä, koska Lilli on alun alkaen ja tulee pysymään blogissa :D Ja juuri sen takia Lilli jää meille koska se on perheenjäsen eikä mikään urheiluväline joka laitetaan pois jos sillä ei nyt niin kunnolla voi treenata....

   Poista
 38. Mun mielestä sä voisit jatkaa tätä lifestylenä, koska siitä sulla on varmaan enemmän asiaa. Koska ei hevosten päivistäkään voi jokapäivä postata, koska niiden päivät ovat aika samanlaisia. Mulle ainakin riittäisi jos vaikka kerran viikossa laittaisit tänne tekstin Lillin kuulumisista ja tekisit myös tallivideoita, kun ehtisit kuvata. Ja kun kesä alkaisi tulla, voisit taas kirjoitella tänne enemmänkin Lillin kuulumisia.

  Voitko muuten joskus tehdä kännykänesittelypostauksen, koska olis kiva tietää mitä appeja sulla on kännykässä :)

  Mutta täähän on juuri sun oma ns. sähköinen päiväkirja, joten kirjoita tänne kaikkea miltä susta tuntuu ja mitä haluat tänne kirjoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kiitti mielipiteestä :) ja nyt alkaa tulemaan enemmän postauksia ja videoitakin meinaan tehdä kunhan tämä taas pyörähtää käyntiin paremmin...

   Poista
 39. HEPPABLOGI! :) mutta tee kuitenki välillä lifestyleä? :)

  VastaaPoista
 40. Tää sekä blogi on kiva:) mutta tee niikun ite parhaaksi näet;)!

  VastaaPoista
 41. Toivon että olisi vähän enemmän heppa blogi ja sitten myös välillä Lifestyle aiheisia postauksia ja UPEA banneri♥

  VastaaPoista
 42. Mielestäni voit postailla miten itsestäsi tuntuu. Jos on enemmän heppakuulumisia niin kirjoita niistä, jos taas tuntuu, että haluat kertoa omia kuulumisiasi (kertoa reseptejä, esitellä ostoksia ja päivän asuja ym.) niin kerro ihmessä! Tämä on sinun blogisi ja sinä päätät mitä tänne haluat kirjoittaa. Monissa hevosblogeissa kerrotaan myös omia "lifestyle-juttuja", joten miksei täälläkin? Minusta on ainakin mukava lukea sekä Lillin kuulumisia että lifestyle-postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin meinasinkin nyt että tehdään sitä miltä tuntuu :D

   Poista
 43. Heppa blogi ja silloin tällöin muuta :D

  VastaaPoista
 44. lifestyle- tyyppinen olis mielenkiintosta, koska sun heppa/vapaa-aika kuulumiset on kiinnostavia. mutta älä ota tätä postaamista mitenkään pakkopullana, ja tee tätä silleen miten itestä tuntuu hyvältä koska sitten sunkin on todella paljon helpompi postailla yms :) oot todella lahjakas bloggaamaan, ja toivon tosi paljon että sä jatkat tätä viellä pitkään :)

  VastaaPoista
 45. Olisi kiva kuulla sekä lifestyle-juttuja että myös heppa juttuja. Mutta itse päätät. Luen silti sinun blogia oli päätös mikä tahansa :)

  VastaaPoista
 46. Jos tekisit tästä lifestyleblogin ja tekisit uuden blogin joka ois sitten heppablogi :)
  Kiva blogi muuten :D

  VastaaPoista
 47. Tärkeintä on, että bloggaaminen on sinulle mieluista. Uskon, että lukijat (kuten minäkin) haluavat lukea sellaisia postauksia, joita ei ole kirjoitettu "väkisin". Ainoa vinkkini siis on, että kirjoita/postaile asioista, jotka ovat itsellesi mieluisia! Ns. sekablogi on varmaan helpoin toteuttaa, koska voi kirjoitella aina siitä aiheesta, mistä löytyy postailtavaa.

  Mukavaa kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista
 48. Sekablogia luen mielummin kun on omalla lukulistalla niin paljon heppa että lifestyleblogeja niin se sekablogi ois kivempi lukee omasta mielestä:)!

  VastaaPoista
 49. Minä tietty lukisin mieluiten heppapostauksia. :) Olen niin tykästynyt sun tapaan kirjoittaa sun ja Lillin puuhista, ja niitä luen mielelläni. Myös pienet lifestyle ripaukset sinne ja tänne on tosi kivoja. :)

  VastaaPoista
 50. Heppablogi, en ole itse kiinnostunut lifestylestä, ja muodista, vaan hevosista. Tuntuu että kun lukee jotakin lifestyle postauksia, että on ihan tylsää lukea tälläistä, kun hepat vaan kiinnostaa. Älä ota pakkopullana bloggaamista, tee niinkuin itse haluat ja mikä hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 51. Ite tykkäisin paljon lifestylestä! tää blogin ulkoasu on tosi kiva! Jos kerran et treenaa lillillä paljon, saisit varmaan aikaseksi enemmän muista aiheista esim. leivonnasta mistä tykkään ite tosi paljon! kivat kuvat on aina parhaita!

  VastaaPoista
 52. tällainen sekablogi on kiva(: ja tykkään ite paljon ulkoasusta!(: jos nyt jatkat tätä bloggaamista ni voisitko tehä jonkun vähän pidemmän mielipide postauksen?(:

  VastaaPoista
 53. Vastaukset
  1. juu niin aattelin nyt jatkaa että kerron sekä heppailusta että kaikesta muusta :D

   Poista
 54. Mikset kisaa enään lillillä vaikka koulua tai mee pienempii luokkii. Ja lillin ikä ei oo paha sillä monet tuttuni hyppäävät 90cm luokkia 20 vuotiaalla hepolla sijoittuen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei se ikä mitään mutta hevosen kuntohan sen kertoo mennäänkö vai ei enää esim kisoissa. Enkä ole niin kiinnostunut kouluilusta Lillin kanssa :D

   Poista
 55. Toi " ohje" kommentoimiseen on ihan kiva mutta siellä on pieni kirjoitusvirhe :)!

  VastaaPoista
 56. Heppablogi. Mua ei vaan kiinnosta lifestyle, joten varmaan en sitten enää lue tätä rekisteröityneenä jos tänne tulee sillontällön Lillin juttuja. Mutta päätös on sun, sun blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kiitti mielipiteestä :) Valitettvasti varmaan kerron myös lifestyleä heppailun rinnalla...

   Poista
 57. Heppablogi ja silloin tällöin lifestyle juttuja :)

  VastaaPoista
 58. Mielestäni blogisi on oikein hyvä tällaisenaan! Ei sinun tarvitse päättää onko tämä heppablogi vai muotiblogi jne. Kaikki mitä tänne kirjoitat, liittyy kuitenkin omaan elämääsi ja siitä me lukijat haluamme lukea! :) Äläkä stressaa postaustahdista, kirjoita silloin kun siltä tuntuu (:

  VastaaPoista
 59. Toivon heppablogia takaisin. Olisi niin kiva lukea enemmän Lillistä ja teidän touhuista, vaikka ette enää niin paljon treenaakkaan! Olette aivan mahtava pari! Terkkuja Lillille! <3 Ps. Kyllä tätä sekablogiakin on mukava lukea, mutta vielä kivempi olisi, jos kirjoittaisit enemmän Lillistä ja teidän normi tallipäivistä. :)

  VastaaPoista
 60. Sekablogi on mun mielestä parempi kuin pelkästään heppablogi. :)

  VastaaPoista
 61. Sekablogi mutta enemmän lillin kuulumisia. Minun mielestä välillä lifestyle postauksetkin on mukavia!!!!

  VastaaPoista
 62. Eipä tuo sekablogi tyhmältäkään kuulosta! :)

  VastaaPoista
 63. Ihana ulkoasu! Olisi mukava, että motivaatiosi palautuisi ihan 100 prosenttisesti, koska blogisi on mukava ja on kiva, että haluat vielä yrittää. Blogissasi olisi mukava, jos olisi kaikenlaosoa haasteita ja muuta aktiviteettia. :DDD Ja teidän vanhoja videoita on kiva katsella näin vapaa-ajalla...Tosin kun menin vanhalle kanavallesi bon0000bon niin koin pettymyksen, koska juuri ne kaikki kivat videot oli poissa. :( Toivottavasti sinulta alkaisi tulemaan videoita ja blogi alkaisi menemään paremmin! ;D onko teillä muuten alkanut jo hiihtoloma? Mitä aattelit tehä, jos alko? Lasketella? Laudalla vai suksilla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Poistin valitettavsti vanhat kanava jutut, mutta uusia videoita tulee voiceoffortunan kanavalle. Ei ole vielä hiihtoloma, enkä vielä tiedä mitä lomalla mutta loman jälkeen lähdetään vuokattiin kavereiden kanssa niin siellä ainakin laudalla laskettelen :D

   Poista
 64. Sekablogi, koska Lillin kuulumisia on kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 65. Hevosblogi ja välillä lifestyle postauskia. Sen takia, että rakastin lukea ja katsoa lillin kuulumisia ja teidän tallivideo postauskia ja sitku tuli joku lifestyle postaus, nii se oli suurta herkkua...:D

  VastaaPoista
 66. Pitäisin blogin lifestyle-blogina. Aina löytyy postattavaa, jos ei olisi Lillistä asiaa. Ja voihan lifestyleblogiin kirjoittaa Lillistä vaikka joka päivä. Lisäksi on mukava lukea shoppailu, meikki ja muotijuttuja. :)

  VastaaPoista
 67. Mun mielestä heppablogi olisi kivempi !

  VastaaPoista
 68. Mulla on ihan sama kumpi. Molemmat on yhtä kivoi😊 oot parad
  -Shania pekkanne

  VastaaPoista
 69. Mun mielipide on että jatkaisit taas heppblogina. Lillin kuulumisia on kiva seurata ja muutenkin valoisan tullessa hevosista saa upeita kuvia<3 Lisäksi olisi kiva nähdä hevoselämää sinunkin puolelta kun Tiian heppablogia seuraan aktiivisesti kuten tätäkin:)

  VastaaPoista
 70. Ihana tämä uusi ulkoasu! Niin kuin joku tuolla jo sanoikin, niin pidä blogi sellaisena, josta itse tykkäät ja kirjoita silloin milloin tuntuu. Mielestäni tämä blogi on kyllä mukava tallaisena, välillä heppajuttuja ja välillä lifestytle juttuja :)

  Näin muuten eilen sut ja Tiian matkuksessa ginatricossa, mutten uskaltanu tulla juttelee :D Olin siinä kassalla, sä ehkä katoit muhun x) En muista kun olin niin jännittyny :D Hehee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo kiitt! :D ja en muista yhtään valitettavsti, mutta siellähän me oltiin :D

   Poista
 71. Oiii aivan ihana ulkoasu ♥
  Oletko miettinyt sellaista vaihtoehtoa, että tekisit kokonaan oman blogin kaikille muulle ja pitäisit tämän heppa blogina :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ja valitettvasti en sellaista, koska kaksi blogia on vähän liikaa omalle jaksamiselle :D

   Poista
 72. Ihana ulkka ja bannu!
  Mä itse pidän ite enemmän heppablogeista. Olis silti kiva kuulla muustakin, mutta eniten mua kiinnostaa sun ja Lillin asiat :) Yleensä ne postausket jaksan lukea rauhassa ja vielä kommentoidakkin ;) Sillä Lillin ja sun ratsastustaitojen takia tätä aloinkin seurailemaan ja kiva blogi on ollu :) Se on sun oma päätös, mut tykkään ehkä kumminkni enemmän Lillipostauksista ;)

  VastaaPoista
 73. Heppablogi jonne tulee myös sopivasti lifestyleä :)

  VastaaPoista
 74. Ite tykkäisin eniten heppablogista, mutta tee itse miltä tuntuu! Esim. Jos Lillostä ei ole postailtavaa, jotkut leipomispostukset olis ihan kivoja. Henkilökohtaisesti en tykkää kamalasti vaatepostauksista. Tässä vähän erikoispostausideoita :) Lillin ruusukkeet, Lilli kertoo postauksen, Lilli ihmisenä, Tehkää Tiian kanssa jotain hauskaa, Unelmaheppasi, Unelma tallisi, Kysymyspostaus? Olis liva jos joskus tekisit jotain tommosia ;)

  VastaaPoista
 75. Sori asiaan kuulumaton. Pystyisitkö kuvittelee et menisit Lillil jonku pikkuluokan kisoissa huvikseen, ei tavoitteilla pärjätä vaan huvikseen. Vois ol Lillillekin kivaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinin on joskus ehkä tarkoitus mennä jos se nyt innostuu :D

   Poista
 76. Pidän sinun lifestyle teksteistä ja hevospotsauksista (: mielelläni luen molempia (:

  VastaaPoista
 77. HEPPA BLOGI=) mutta lifestyleä myös ja voisitko tehä videopostauksen?=)

  VastaaPoista
 78. Sori että kirjotan nyt anonyyminä mut kun en jaksa kirjautuu sisään, mutta tosiasia on se, että kun näin ensimmäisen kerran että täällä ei olekkaan Lillin uutisia. Olen seurannut blofiasi ne kaikki neljä vuotta 2011, 2012, 2013 ja 2014 kaikki vuodet kaikki! Postaukset jokaisen näistä olen lukenut ja osaan monien videopostausten nimet ja olen katsonut kaikki ja osan niistä n. 3 kertaa. Ja sitten kaiken tuon jälkeen ei Lillin kuulumisia ei enää niitä kisapostauksia, Lillin söpöjä possuiluja se kuulosti ihan vieraalle. Rakastin kuulla kn Lilli oli mennyt NIIN hienosti jossain estevalkussa tai kisoissa tai, kun sanoit videopostauksessa "napattiin taas pari ruusuketta mukaan" se tuo aina ittellekki hyvän fiiliksen. Se on jotain niin ihanaa! <3 Kun bannerissa ei lukenut Bon Bon niin selasin alas että mitä ihmettä?, mitä ihmettä?! Katsoin ei ole todellista ei enää niitä kivoja postauksia joissa kerrotaan Lillin kuulumiset ja söpön palleron kuvia! Ja kaiken tämän jälkeen niin PLIIS PINJA TEE TÄSTÄ TUON SÖPÖN, IHANAN PALLERON KUULUMIS BLOGI TEE SIITÄ HEVOSBLOGI TAAS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavsti en kokonaan enään heppablogia, mutta myös Lillin kuulumiset pysyy mukana blogissa :D

   Poista
 79. Pidä blogi juuri sellaisena kuin itse haluat, myös kirjoittaminen on mukavaa itselle mukavista asioista. Postaustahdinkaan ei tarvi olla nopea, postaat silloin kun siltä tuntuu.

  Oon miettinyt, kun et enää Lillillä kisaa et ootko koskaan kokeillut maastakäsittelyä ponin kanssa. Kivana esimerkkinä on vaikkapa Viola poni. ( http://violamylittlepony.blogspot.fi/?m=1 )

  VastaaPoista
 80. hevospainotus enemmän, mutta välillä lifestyleekin (: Lillin kuulumisia on aina niin kiva lukee :3

  VastaaPoista
 81. Minä itse tykkään enenmän heppa blogeista ja lopetan tämän blogin lukemisen jos on pääpainoittisenä lifestyl blogi. Minusta voisit tehdä toisen blogin ja tähän blogiin postauksia silloin kuin tuntuu siltä (jättäisit tämän blogin heppa- ja toisen lifstyleblogiksi ) uskon että moni muukin lopettaa blogisi lukemisen jos tämä muuttuu lifstyleblogiksi tai jää sekablogiksi

  VastaaPoista
 82. Pidä blogi ihan sellasena kun haluat, lifestyle painotteinen blogi on varmaan parempi idea, kun se että teet aina samantyyppisiä postauksia Lillistä. Muistathan kuitenkin aina Lillinkin kuulumisia postailla?:)

  VastaaPoista
 83. Moi!
  Tykkään hevos-postauksista enemmän koska rakastan itte hevosia ja poneja, mutta tykkään myös lifestyle postuksista aina välillä. Oli mulla muutakin asiaa. Pitäisin siitä että kertoisin niin kun Lillin ja Armin & Mintun kuulumisia. No se oli mun mieli pide!!

  VastaaPoista
 84. Must ois kiva jos tulis molempia samanverran. Välillä lifestylia ja välillä heppa juttuja yhtä paljon.:) mut ite päätät;))):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu niin itsekkin mietin että molempia sopivasti :D

   Poista
 85. sekablogi! Kirjoitat aina mistä itte tykkäät ,myös lillistä,hevosista ja myös lifestyle!:)

  VastaaPoista
 86. Heppa blogiksi takaisin. Itse aloin lukemaan tätä blogia sen takia, kun kerrot just sun heppa elämästä. Valitettavasti itelläni loppui into tämän blogin lukemiseen siinä vaiheessa kun muuttui myös lifestyleksi. Aina kun olit kirjoittanut jonkun muun postauksen, kun lillin kuulumisia niin skippasin suosiolla. Tää blogi oli ihan huippu sillon kun kerroit vaan lillistä ja joskus mukaan tuli muutama postaus lifestyleä. Kaipaan sitä vanhaa blogia!!

  VastaaPoista
 87. Voisithan yrittää kahta blogia samaan aikaan, koska sinulla tuntuu olevan paljon pelkästään heppablogin lukijoita, mutta myös lifestylestä kiinnostuneita.
  Jos tuntuu että riittää asiaa molempiin, niin se voisi toimia :)

  Tai sitten teet hevos- ja lifestyleposatauksia molempia yhtä paljon.

  VastaaPoista
 88. minulle on ihan sama mitä postailet kunhan vaan postailet! tämä blogi on aivan ihana♥♥♥ mielummin harvoin postauksia kuin ei ollenkaan :) olet ihana!

  VastaaPoista
 89. Hevosblogi takasin, laitat sitten välillä lifestyleä väliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt teen niin että molempia vähän niinkun saman verran ja kerron myös heppailusta sopivasti :D

   Poista
 90. olet vissiin innokas leipuri joten linkkaan sinulle leivonta blogin!
  (saatat tietää jo blogin mutta laitan silti:) )
  http://www.unelmaaleipomassa.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu kiitti oon käynnykki pari kertaa tuolla :D

   Poista
 91. Jatka nimittäin sun ja tiian blogi on niin parasta katsottavaa :)

  VastaaPoista
 92. Haluaisin sekä lifestyleä että heppailua!

  VastaaPoista
 93. Mun mielestä heppablogi ja sekaan lifestyleä olisi todella kiva! Mutta tee se miltä itsestä tuntuu;) nykyinen on ollut todella mieluisa olisi kiva saada lillis enemmän juttua :D

  VastaaPoista
 94. Mun mielestä ois kiva jos ois semmonen sekablogi:) Mutta teen niin kuin itse haluat:)

  VastaaPoista
 95. mielestäni heppablogissa oli mielenkiintoisempia postaustauksia ja muutenkin tykkäsin enemmän. Onhan tämä sekablogikin ihan kiva mutta luulen että monet tykkäävät enemmän heppablogista :)

  VastaaPoista
 96. ootteko muuten miettineet toista hevosta kun et enään nyt lillillä kilpaile tai treenaa, vai haluatko edes kilpailla tai jotainn? :) mut tää sekablogikin on ihan kiva, enemmän tykkäsin heppablogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan sitä uutta heppaa mietitty ja kokeiltukkin, mutta tällä hetkellä ei ole niin kovaa innostusta. Kyllä vielä joskus hevoseen sitten siirryn :D

   Poista
 97. Tykkäsin enemmän heppablogista, jossa oli aina seassa vähän muutakin. Voisitko aloittaa treenaamisen ja kilpailemisen uudestaan, koska kisapostaukset on parhaita!:)
  Tee niinkuin itse haluat.

  VastaaPoista
 98. Mä rakastan sun hevospostauksia.. Edellinenki postaus, ku näin sen tulleen ni olin heti ihan innoissaan.. Mut toisaalt ku ei oo niin tavoitteelista harjottelua ni ymmärrän sua mut toivoisin edes vähän enemmän heppapostauksia (ihan perustreeneistäkin vaikka ilman kuvia..) pliiis.. Mut joo ymmärrän et aina se ei vaa oo mahollista.. Mut sie ja lilli ootte ihania!!! Ja kiva uus ulkoasu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllä nyt pystyy tekemään heppailustakin enemmän kun valostuu ja inspistä enemmän :D

   Poista
 99. Heppablogi ois kiva, jossa silloin tällöin lifestyleä seassa;) Ootteko muuten pulkkailleet tai hiihtoratsastanut teidän hepoilla?

  VastaaPoista
 100. Pidä blogi sellaisena kuin haluat !
  Kirjoittaminenkin on varmasti mukavaa kun kirjoitat siitä mistä haluat !

  Toivoisin tänne sun blogiin enemmän videoita:)

  VastaaPoista
 101. Sinun postauksia on aina kiva lukea. Molempia, lifestylea ja Lillin kuulumisia on kiva lukea, mutte tee niin miten itse tuntuu parhaalta. Jos vaikka kokonaisen kuukauden on inspis kirjoittaa heppapostauksia, tee niin, ja jos sitten hepparintamalla ei ole mitään kiinnostavaa ja haluat kirjoittaa vain lifestylea vähän aikaa, niin ei se ainakaan minua haittaa!

  VastaaPoista
 102. Haluisin lifestyleblogin mutta välillä päivittelisit Lillin kuulumisia ym.

  VastaaPoista
 103. Sekablogi !
  Olis kiva jos tulis aika saman verra heppailua ja lifestyleä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin meinaankin jatkaa tästä että molempia sopivassa suhteessa :)

   Poista
 104. Kokonaan heppablogi ois kiva, mutta välillä lifestylepostauksia mukaan :)

  VastaaPoista
 105. Mielestäni oisi mukavaa jos blogissa oisi heppailua ja lifestyle.. Juuri siinä määrässä kun itse haluat, sinähän blogia kirjoitat ja luultavasti jaksat tulevaisuudessakin kirjoittaa aktiivisesti, jos blogi on sellainen kuin haluat. Itse odotan innokkaammin aina hevos juttuja, mutta ihan miten vaan päätätkin mää jatkan blogis seuraamista. :) Blogisi saa aina hyvälle tuulelle.. :)

  VastaaPoista
 106. Sanoisin, että jos heppabloggailu yhä innostaisi, mutta et kuitenkaan enää kisaa ja valmentaudu niin vaihda tyyliä Lillin kanssa. Aloita opettamaan juttuja maastakäsin esim. temppuja ja parelli leikkejä. Niillä saat hyvän suhteen poniin ja voitte silti pitää yhdessä hauskaa. Myös uusia juttuja kuten kaulanarulla ratsastaminen voisi piristää päiviänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu totta :D Mutta kaikkien temppujen turvallisuus on vähän paha, ollaan ennenkin mietitty. Lilli on niin perso herkuille että voi alkaa itsekseen tekemään vaarallisia temppujo huonoissa tilanteissa. Voisin kyllä keksiä jotain vähän uutta mitä alkaa opetella....

   Poista
 107. Itse tykkäisin ehkä enemmän että tää olis pelkkä heppablogi, ja välillä vähän lifestyle juttuja, mutta toisaalta sitten postauksia saattais tulla vähemmän, joten mulle on ok myös vaikka jatkaisitkin tätä blogia tällasena, kaikki käy! :)

  VastaaPoista
 108. Sekablogi kiinnostaa itseäni! :) Semmoisiaa postauksia, mitä sä tykkäät tehdä, oli ne sitten heppakuulumisia tai lifestyleä. Ikävää on lukea postauksia, joista paistaa läpi, ettei bloggaajaa kiinnosta. :)

  VastaaPoista
 109. Ite tykkäisin jos pysyis sekablogina. On myös kiva kuulla muustakin kun Lillistä, vaikka nekin postaukset on ihania : D Kun ette säännöllisesti enää treenaa niin ku sanoitki nii onhan se ihan kiva lukea muustakin : )

  VastaaPoista
 110. kaikkea sekaisin mistä milloinkin itse tykkäät kirjoitella:)

  VastaaPoista
 111. Hei,
  en millään jaksanut lukea kaikkia kommentteja, joten en ole varma onko tätä ehdottanut/kysynyt joku muukin. Julkaiset joskus kuvia leipomuksistasi, olisiko mahdollista saada niiden reseptit siihen mukaan? Olisi kiva kokeilla käyttämiäsi ohjeita :)

  VastaaPoista
 112. Olisi kiva jos kirjottaisit heppa ja muoti juttuja, koska itsekkin tykkään kumpiakin aiheita lukea! Ja toi sun uus banneri on aivan mahtava! Jos et oikein enään Lillilä voi kisata, niin aijokko esim voitolla hypätä jotain kisoja (jos haluut siis kisata vielä:D)?

  VastaaPoista
 113. Kiva että tämä blogi on taas back! Tee lifestyle postauksia ja Lillin kuulumiset sitten välillä. Mutta olisi kiva, jos tulisi kuitenkin Lillistä hieman erikoisempia postauksia välillä :)

  VastaaPoista
 114. HEPPABLOGI musta heppablogi olisi tosi kiva, mutta tee niinkuin itse haluat😉

  VastaaPoista
 115. heppablogi on minusta olisi kivaa jos jatkossakin olisi vain heppablogi eikä semmostä sekablogi muttta se in vain minun mielipide

  VastaaPoista
 116. Toi uus banneri on aivan ihana!!♡♡ ja tällänen seka heppa ja lifestyle blogi on hyvä ja tee sellasii postaukii ku ite haluat! (:

  VastaaPoista
 117. Ihana banneri! Jajja mä tykkään tästä sekablogista! (: Mitä muotiblogeja suosittelet? Olis kiva lukee sellasii..! (;

  VastaaPoista
 118. Lifestyle blogihan sisältää kaikkea sun elämästä, niin jatka vaikka tuolla lifestyle blogilla, mutta ahda mukaan heppameininkiä! aina fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
 119. Pelkkä heppablogi! On kiva lukea semmoista blogia jossa vain harrastellaan ja puuhaillaan hevosen kanssa eikä kisailla, joten ihan kiva että kirjoittaisit heppailusta vain :)

  VastaaPoista
 120. Heppa aiheet on ihania joten heppablogiii :)

  VastaaPoista
 121. Kumpaakin edelleen! Mutta, Lilli on niin sulonen että räpsi siitä kuvia ja näytä meillekin! Kirjota siitä kans, jooko? Mutta jos et saa tai jaksa tai pysty yms. ei haittaa vaikka ei aina hepoista tuiskaan! Jatka samaan malliin! Oon tän blogin ehdoton fani!♥ Ps. Tulipas mammuttikokonen kommentti :D Toivottavasti luet =)

  VastaaPoista
 122. Lifestyle ja myös Lillin kuulumisia.
  Postaile oman mielenkiinnon mukaan!

  VastaaPoista
 123. Mä jotenkin pidin sun blogista enemmän heppablogina! Tykkään aikalailla enemmän nimenomaan blogeista joissa ei kilpailla. :) Tee kumminkin niin kuin itse haluat!

  VastaaPoista
 124. Meinaatteko ostaa sulle hevosen kisaamista varten vai lopetatko itsekkin kisaamisen kokonaan? Harmi jos lilli jää jo nyt ''eläkkelle'', sun blogi oli todella hyvä hevosblogina.

  VastaaPoista
 125. Mä tykkäsin enemmän siitä heppablogista. Mun blogilla on nyt kans vähän samanlaisessa tilanteessa :D

  VastaaPoista
 126. tykkään lukea enemmän hevosaiheisia postauksia mutta ei lifestyle postaukset pienin määrin ole ollenkaan huono juttu!!:)

  VastaaPoista
 127. EHDOTTOMASTI HEVOSBLOGI!!!!!!!!
  En ole oikein enää lukenut postauksia kun ei tua lifesstyle aihe paljoa kiinnosta...

  VastaaPoista
 128. Itse tykkäsin blogistasi hevosblogina! :) Ja sitten silloin tällöin lifestyle postauksia tai että hevospostauksia ja samaan jonkin verran lifestyleä :)

  VastaaPoista
 129. Sekablogi ois just sellanen hyvä!! :) oon aina tykänny lukee sun postauksii oli ne sitten heppailu tai lifestyle! (:

  VastaaPoista
 130. Tee se mikä itsestäs tuntuu hyvältä :) On parempi, että pidät sellaista blogia, joka on just semmonen mistä ite tykkäät. Mun blogi oli yhdessä vaiheessa pakkopullaa.. Nyt taas on mullakin inspiraatio kunnossa :D mutta niin päätäppä ite ;) sitten saat itselles mieleisen lopputuloksen :) -oona

  VastaaPoista
 131. Mielestäni blogi olisi hyvä jos tekisit niitä heppapostauksia ja sammalla lifestyleä:) Eli sekablogi kaikessa harmoniassa:)

  VastaaPoista
 132. Mielestäni sekablogi, kunhan et unohda välillä laittaa lillin kuvia ;) itse haluaisin, joss vaikka blogin puolella olisi jotain leivonta ohjeita ;)

  VastaaPoista
 133. Mulle on aivan sama miten jatkat kunhan et vaan lopeta bloggaamista:)

  VastaaPoista
 134. Tykkäsin tosi paljon siitä, kun postasit Lillin ratsasteluista ym. Videopostauksetkin oli tosi kivoja, kun kävit esim. ratsastamassa. Itse luin sun blogia paaaljon enemmän, kun kerroit Lillistä ja sen kanssa ratsasteluista, mutta nyt en ole lukenut niin paljoa, kun on tämä Lifestyle, joten kannatan heppablogia takasin! <3

  VastaaPoista
 135. Sekablogi on hyvä koska siinä Sä itse pystyt enemmän postailemaan ja me lukijat emme kyllästy jokapäiväiseen heppailuun ja ehdotan että välillä voisi olla Heppa painoitteinen viikko että yksi viikko ilman lifestyleä miten Se nut kirjotetaankaan mun blogin löydät osoitteesta:www.sussensekablogi.blogspot.fi ja jos et löydä yöllä ni oon bloggerissa käyttäjä nimellä susse ant ja yotube kanavani on susse ant kanssa tilaisitko sen vaikken laita sinne videoita ja itselläni on ongelma blogini suhteen koska kukaan ei laita kommia kun kysyn että miksi kukaan ei liity lukijaks et Eiks mun blogiin muka voi jos Sä voisit kertoo ja kommata et pystyykö liittyy lukijaks muut????😁

  VastaaPoista
 136. Musta on hyvä idea jatkaa tällä "sekablogi"-idealla, jolloin kirjoitat blogia sun elämästä, johon Lilli tietty suurelta osaltaan kuuluu. Näin saat useemmin postattua sillon kun sulla on aikaa ja innostusta postata, eikä tarvitse oottaa sitä, että olisi jotain kerrottavaa tallihommista tai kuvia ratsastuksesta yms. Musta on kiva aina lukea Lillin kuulumisia, mutta toisaalta tykkään paljon lukea sun muitakin juttuja!

  Mitä sä tarkoitit tolla, että joissakin muotiblogissa on teksteissä enemmän sisältöä? Mä oon tykännyt kyllä lukea sun vaatepostauksiakin, niissähän juuri ne kuvat ovat parhaita, ja tietysti tekstillä voi vielä valottaa vaikka omia lemppareitaan asusta tai miksi juuri tykkäät siitä tms. Lemppariasut, -vaatteet tai -asusteet -postaukset olisi kivoja, ja niihin saisit enemmän asiaakin, jos sellaisten postausten tekemistä kaipaat. Ja enemmänhän muotiblogeissakin postauksissa on sisältöä sitä mukaa mitä enemmän niitä tekee ja mitä enemmän oma maku ja mieltymykset vaatteiden suhteen muuttuvat. Tietysti se vaatii paljon myös muodin seuraamista ja muuten tyylien tutkimista, mutta siinähän kehittyy sitä mukaa kun sitä tekee (:

  VastaaPoista
 137. Mieluummin heppablogi, jossa on esim, vaikka kerran tai kaksi kertaa viikossa life style :D

  VastaaPoista
 138. Itse tykkäsin enemmän heppablogista, sillä postaukset olivat mielestäni kiinnostavampia. Tämä voi toki johtua siitä, etten lue lähes ollenkaan lifestyle -blogeja, sillä ne eivät ole oikein minuun napanneet... :D

  VastaaPoista
 139. Ois ihan kiva, et jatkossa ennen kun aijot laittaa blogin yksityiseks, sanoisit täällä et laitat sen yksityiseks. Varmaan näistä lukioistakaan ei hirveen kivalle tuntunu, ku mitään ei etukäteen sanottu.

  VastaaPoista
 140. Mun mielestä heppablogi ois kivempi ja katoin tänää teijän vanhoja videoita ja löysin teijän agility videon ja tulin ajatelleeks et voisit opettaa lillille temppuja esim kumarrus ja jotai muit ja sit välil kirjoittaa jotain life Style postauksia jos lillist ei oo mitää kerrottavaa :)

  VastaaPoista
 141. No molemmat vaihtoehdot olis kivoja :D Tai sillein että blogi jatkuisi sekä lifestyle että heppablogina, ja postauksia Lillistä tulisi kuitenkin säännöllisesti, mutta myös hevosettomasta elämästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.