tiistai 10. joulukuuta 2013

Banneri arvonta Luukku 10

Pahoittelu tämän luukun viivästyksestä, kone ei auennut amulla ja tuli sen verran kiire kouluun että julkaisu jäi iltaan. Mutta parempi myöhään kun ei millonkaan :D
 

Tänään vuorossa talvisen/jouluisen bannerin arvontaa, eli teen kolme mittatilaustyö banneria. Mukava saada jouluista vaihtelua blogeihin ja valmistautua joulutunnelmaan myös blogin kautta! En ole mikään ammattilainen mutta vasrmasti saadaan muokattua näistä kolmesta voittajan bannerista sellaiset että ne on hyvät omiin blogeihinne! Jos haluatte ihan omat bannerit ilman mitään arpomista, niin Tiia tekee myös hienoja bannereita pienestä maksusta, ja kyselyjä voi lähettää Tiian säpöön tiia.suomalainen@dnainternet.net

Suurin osa omssa blogissani on itse tehtyjä ulkoasuja, teen sekä bannereita että taustoja ja käytän Photoshoppia ja Photo Filtreä vähän sekasin. Tuotoksena on sitten millon minkäkin näköinen banneri. Mielestäni blogin tärkein juttu on hieno ja siisti ulkoasu jossa on omaperäinen ja hyvillä kuvilla varustetu banneri kuva, sekä siisti ja teemaan sopivan värinen tausta.  Tämä luukku on vähän ekstraa niille joilla on oma blogi, mutta välillä näinkin päin. Ja yksinkertaiset osallistumis ohjeet tulee tässä: 

1. Sinulla tulee olla blogi jossa on vähintään 70 lukijaa (ilmoita määrä alussa)

2.  Osallistuminen kommentti kenttään
3. Kirjoita sähköposti osoiitteesi ja blogin osoite alkuun
4. Linkkaa vähintään 3 haluamaasi kuvaa banneriin (max 5 kuvaa.) ja kerro erikoistoiveet esim. väri, tyyli ja minkä tyyppisen bannerin halua...
5. Otan suoraan yhteyttä arvonnan voittajiin, eli erillistä postausta voittajista ei tule!
6.Arvonta päättyy 14.12.2013 jolloin lähetän valmiit bannerit säpössä.

Toivottavasti moni innostuu ja arpaonnea kaikille osallistujille! Kiva päästä auttamaan paria onnekasta ja treenaamaan vähän itsekkin bannerien tekoa, näin joulun kunniaksi :)  218 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. laita vaan kumminkin niin käyn kattomassa :)

   Poista
 2. Mun mielestä aika tyhmää, kun pitää olla yli 70 lukijaa.... Antasit mahdollisuuden niillekkin joilla ei ole niin suurta blogia. Mutta omapahan on mielipiteesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä!! Muuten ihan kiva juttu Mut ^^

   Poista
  2. haluan vähän karsia osallistumis määrää ja laatua jotta banneri tulee oikeasti käyttöön :)

   Poista
  3. sama mieltä... :/ Itse en pysty nyt osallistua... itseasiassa aika törkeetä, ja olis kiva jos niillä joilla on vähän lukijoita sais mainostusta TÄÄLLÄ. Oon sanonu kaikki tarvittavani.

   Poista
  4. "oikeasti käyttöön" ??? Kiva...

   Poista
  5. Kyllä taas huomaa miten on tiialla ja pinjalla noussut uusi hattuun... Vai että oikeaan käyttöön?! Optio pinja koskaan ajatellut että jotkut kirjoittaa blogia ihan kirjoittamisen ilosta eikä vaan suurten lukijamäärien takia ? ;-)

   Poista
  6. Munkin mielestä toi on aika epäreilua jos ei vain satu olemaan niin paljoa lukijoita :( Eikö muillakin pitäisi olla mahdollisuus kuin vain niillä jotka ovat ehkä jo bloganneet pidempään tai saaneet bloginsa suosioon?:/ en ymmärrä tuota "oikeasti käyttöön", siis kyllähän me "huonompienkin" blogien pitäjät arvostetaan yhtä lailla muiden työtä :) Vai miksi näin? Vaikka blogilla olisi vähemmän lukijoita, niin haittakos tuo, kyllä joku varmasti tulee bannerin tekijän perusteella tänne blogiin, vaikka todennäiköisesti jo tietääkin tämän :)

   Poista
  7. ja ne, jotka pitävät isompaa blogia, saavat varmasti paljon hienoja bannereita muiltakin ja osaavat ehkä itsekkin tehdä sellaisia.

   Poista
  8. Antakaa nyt pinjan tehdä mitä itse haluaa. Ei se automaattisesti tarkoita että on noussut päähän jos haluaa karsia osallistujia. Ei ole mitenkään itsestäänselvyys että blogissa edes olisi tälläisiä arvontoja:)

   Poista
  9. NIIMPÄ!! Niillekkin pitää antaa mahdollisuus joilla ei ole yli 70 lukijaa. Ennemmin niin, ettet tee nille joilla on vaikka yli 300 lukijaa.. Ei sun banneri sentään niin arvokkaita ole kun esim. Tiian. Tosi törkeetä. Samaa mieltä ylempien kanssa!! Jotkut siis kirjottaa blogia ihan vaan että se on kivaa. Jos esim. sun postauksiin ei saisi kommentoija joilla on alle 70 lukijaa, niin ei sulle tulis yhtä paljon kommentteja. Näinkö sä kohtelet sun lukijoita, joilla on sattumoisin vähän vähemmän lukijoita.. Herätys Pinja!

   Poista
  10. Minusta 70 lukijaa ei ole mikään järjettömän suuri blogi...

   Poista
  11. Ihan totta ylempi ano! Todella törkeä toi lukijamäärä juttu. Varmaan siks et se pinja sais vaa enemmä lukijoita, ku toi rajotus.. Vaan ku eihän niitä muiden blogeja ajatella jos niil on vähä lukijoita. Ja sitä paitsi ku et osaa tehdä hienoja bannereit ni törkee toi juttu!

   Poista
  12. Tarkotin anoa jonka kommentti ei oo ylempänä vaan sitte.

   Poista
  13. rauhottukaa :D antaa pinjan tehä miten tykkää, etteköhän te pienten blogien kirjottajat saa muualtaki bannereita... oisin ite varmaan tehny ihan samallalailla ku pinja :D

   Poista
  14. itekkö sitte osaat? ei täällä tarvi haukkua !!!

   Poista
  15. Ne pienemmät blogithan just tarvis bannerii... En osallistu, koska liian ylimielistä touhua. tiaalta kuitenkin haluaisin bannerin, jo niin upeita.

   Poista
  16. On kyllä tosi harmi että pitää olla 70 lukijaa, mutta onhan se ymärrettävää että sulla näin iso blogi on niin haluaa karsia osallistuja, mutta toivottavasti mulla arpa onni suosisi tiian blogissa. :)

   Poista
  17. Samaa mieltä Heidin kanssa! Paljon helpompi on rajoittaa osallistumismäärää jos on väh.70 osallistujaa, tuskin Pinjakaan jaksaisi niitä kaikkia blogeja käydä läpi, jos ei olisi rajaa.

   Poista
  18. No onhan se aika surullista että pitää olla ainakin 70 lukijaa... Mullaki ei oo ku pari koska alotin sen vasta. Mut se ei tarkota kummiskaan jos mul o vaa kolme- viis lukijaa et se olis kauheen pieni blogi. Alotin sen perjantaina ja olin yksityinen ja vast sunnuntaina laitoin sen julkiseks.. Ja mul o kummiski "lukijoit" enemmä mut ne ei voi liittyy koska niil ei oo tyyppii... Ja must ne joil o alle 70 lukijaa tarvis bannerii, koska yleensä "suosituil" o jo hyvä banneri...

   Poista
  19. Miksi IHMEESSÄ oikeesti pitää olla 70 lukijaa?! "Syrjit" kaikki pikku blogien pitäjiä, kyllä ne tulee käyttöön. Ja pikkublogien pitäjät arvostaa sitä, ja kellä on jo noin monta lukijaa niin osaa jo itse tehdä. PINJA HALOO JÄRKI!

   Poista
  20. Hei anot, vaikka itse juuri harmittelinkin tuota juttua, niin älkää nyt kuitenkaan haukkuko Pinjaa ihan maantasalle, koska tämä blogi on hänen ja Pinjalla itsellään on valta päättää mitä blogissaan tekee :)

   Pinja// en tarkoittanut sitten tuota ensimmäistä omaa kommenttiani mitenkään pahalla, mutta mua vain harmitti ettei meillä ei-niin-kuuluisilla bloggaajilla ole tähän mahdollisuutta :/ Älä siis pahastu! :-)

   Poista
  21. Uskoisin että pinja yritti karsia kaikki blogit joita joku innokas pitää pystyssä jopa 3 viikkoa :D ei itteekää kiinnostais tehdä kavereita sellaisille :D mutta sen ymmärrän etteivät jotkut pidä blogia lukijoiden takia... siinä tapauksessa aika epäreilua :(

   Poista
  22. Ei kavereita vaan bannereita :D

   Poista
  23. oon samaa mieltä muidenkin kommentoijien kanssa, et miksi pitää olla se 70 lukijaa? Tämä on todella kiva idea ja olin jo heti jo mukana, ennen kuin näin että blogissa pitää olla 70 lukijaa.Itseläni on vain 7 ja kirjoitan sitä vain omaksi ilokseni ja tietenkin olisi kiva sinne saada enemmän lukijoita ja hieno banneri. Mutta jos on päättänyt perustaa blogin, josta on tullut näin suosittu on myös pakko kestää kritiikkiä muilta.

   Poista
  24. Kauhee valitus tästä lukija rajasta ja silti puolet sanoo ettei Pinjan bannerit oo hienoja. Miksi sitten tälläinen ''kahakka'' jos Pinjatn älyttömän rumat kamalat bannerit ei kelpaa? En ymmärrä... Jos ne on rumia, niin ei luulisi harmittavan? :D

   Ymmärrän Pinjaa, tein blogiini samantapiasen ja sitten yli puolet osallistujista oli just niitä Pirjo 9v. joka pitää blogia kuukauden ja kyllästyy. Arvonnan voitti juuri sellainen joka lopetti pian bloggaamisen.

   Taitaa teilla anoilla vaan kiehasta päässä kun oma hömpönpömppä bloginne ei ole saanut lukijoita. Vai onko teillä kaikilla valittajilla edes blogeja? Kun puolet anonyymejä... ? Vai ettekö vain kehtaa olla nimell <- ymmärrän kyllä, todella, todella epä asiallisia kommentteja!

   Poista
 3. Harmi ku pitää olla yli 70 lukijaa :(
  Miksi näin ? :(

  VastaaPoista
 4. Oletko tehnyt nuo nykyisen bannerisi tekstit siihen photoshopilla vai filtrellä? Itse käytän photoshoppia, mutta haluaisin tietää onko siihen siis ladattavissa tuollaista fonttia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen bannerit yleensä kokonaan potarilla, ja fontiti ladataan tietokoneelle ei sinne itse ohjelmaan :)

   Poista
  2. hei ihan oikeesti tollanen päteeminen on iha turhaa??!!!!!!!!! noloo suoraan sanottuna! pinja ihan ite päättää ja jos noin vitutttttaaa ni menkää si muualle????

   Poista
 5. Maailma paras postaus, jonka oon lukenut!!!:*:* ihkudaa

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tuo lukijaraja on aika törkee...
  Ei kaikki halua mainostaa blogiaan vimmatusti jollain heppasivuilla. miks aina pitää olla arvonnoissa nämä jotkut rajoitteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska kukaan viisas ei tee hienoa banneria johon on käytetty aikaa blogille jossa on 2 lukijaa. Ja lopulta blogissa ei ole kävijöitä ja bannerista ilahtuu sitä vähempi ihminen. Ja kuka mainostaa jossain heppasivulla? ei sieltä tule kaikki lukijat, vaan ajan myötä jos blogissa on potenttiaalia se pääsee suosioon :D

   Poista
  2. vittu miten itserakasta pinja. sä et ees tee hienoi bannereita.

   Poista
  3. Mutta hei, kyllähän sen blogin pitäjä ja sen lukijat silti ilahtua bannerista ja voitosta :) Eihän se sitä tarkoita, että kaikki lukijat ilahtuvat uudesta bannerista, eikös ajatus oo tärkein ;)

   Poista
  4. on tainnut jotain nousta päähä

   Poista
  5. Kyllä taas paljastuu miten ylimielisijä tiia ja pinja oikeasti on :-D vieläkö joku jaksaa näitä kahta idioottia puolustaa?:-)

   Poista
  6. ^^ tuskin enää kukaan. Nyt meni vähän yli oikeesti. Pinja syrjii "huonompia" blogeja. Jossain vaiheessa musta oli turhaa valittaa jostain pinjalle ja tiialle. ehkä joku 8v pikkulikka jaksaa kun pinja ja tiia on niin parhaita ja ihkuja.

   Pinja mitä väliä sillä on jos on 2 lukijaa? Luultavasti sellaisella blogilla ei ole hienoa banneria, jota he kaipaavat ja sinä sellaisen voit tehdä heille. Lisäksi puhuit blogista jossa on 2 lukijaa ja niillä joilla on alle 70 lukijaa ei saa osallistua. Kyllä niidenkin blogeja luetaan kellä on vaikka 50 lukijaa.

   Pinja ei voi alentua niiden tasolle joilla on alle 70 lukijaa ku itellä on 5000. Oot sä itekkin kirjottanu joskus blogia jolla on alle 70 lukijaa..

   Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  8. Älkää viittikö nostaa tuommosta hössäkkää bannerikilpailusta! Mutta kiva idea, Pinja!:-) Osaat tehä tosi tosi hienoja bannereita! Ja sulla on ihan paras blogi!

   Poista
  9. Itseä jäi häiritsemään toi, että "ajan myötä jos blogissa on potenttiaalia se pääsee suosioon :D"... Ikävä kyllä, monetkin potentiaaliset blogit hukkuu blogimaailman sekaan...

   Poista
  10. kuule pinja oot niin ylimielinen ja itse rakas että enpä taidakkaan enää sun blogii lukee voisit vähä miettii ennen ku sanot tollasta arvaappa kuinka pahasti toi loukkas!! muutenki ette sä tai tiia oo mitään nättejä monessa kuvassa sun silmät näyttää ihan muokatuilta näytät ihan joltain barbinukelta muka ootte jotain vitun "suosittuja"mieti vähä mä en ainakaan haluis näyttää sulta! jos oot nähny elokuvan tubessa nimeltä kermaperse niin ne tytöt on niin paljo kivempia ja nätimpiä kun sä tai tiia tajua jo ensinnäkin te meette talliin jotkut parhaimmat vaatteet päällänne!!!ei siinä oo mitää järkee kuiteski sitte ku ne on lannassa heinässä purussa niin sitten ne on pilalla mutta omapahan on ongelmas....

   Poista
  11. no samaa mieltä kun ylempi ano!!!ei meitä "huonompii" tarvi haukkua vaikka ehkä ootte suositumpii sitäpaitsi wake up pinja

   Poista
  12. Että te ootte sitte tyhmii! Mitä väliä jos Pinja päättää itse oman bloginsa asioista! On tainnu nousta ittellänne päähän ku valitatte et muil olis. Mun mielestä Pinjan bannerit on hienoja ja ei tartte valittaa jos on eri mieltä! Harmi vaan että mulla ei ole blogia niin en voi osallistua. Sitä paitsi mä en ole 7-8v. vaan 14. Voi olla lukematta blogia jos ei tykkää ja That Sit niin ku sanonta kuuluu. Ei tartte kertoo mitään jos ei oo järkevää sanottavaa!

   Poista
  13. miettikää miltä Tiiasta ja varsinki Pinjasta tuntuu ku haukutaan ylimielisiks ja sanotaan ettei Pinjan bannerit oo hienoi
   tää oli must hyvä idea ja lukiamäärä rajalla on viel tääl kommenteissa selitys

   Poista
  14. Aino Selin Mitä nää meinaat tolla "That Sit niin ku sanonta kuuluu" Se on That´s it eikä mikään that sit ... Ne meinaa ihan eri asiaaa:D

   Poista
  15. "koska kukaan viisas ei tee hienoa banneria johon on käytetty aikaa blogille jossa on 2 lukijaa. Ja lopulta blogissa ei ole kävijöitä ja bannerista ilahtuu sitä vähempi ihminen. Ja kuka mainostaa jossain heppasivulla? ei sieltä tule kaikki lukijat, vaan ajan myötä jos blogissa on potenttiaalia se pääsee suosioon :D"

   Useiden blogeja ei edes löydetä mistään.. Omassanikaan ei ole kuin 3 lukijaa, mutta blogiani katsotaan joka päivä useita kertoja. Usein samat tyypit juuri katsovat vaikkei ole lukijoitani. Minun blogiani katsoo joku 10 joka päivä, he lukevat sitä kunnolla, muttei voi liittyä lukijaksi, koska ei ole käyttäjää. On sun banneritki iha kivoi mut toi su raja.. On useita tyyppeiki ketkä tekee huvinvuoks bannereit vaik oiski 1 lukija. Neki o tosi hyviä blogeja jois on vaan 20 lukijaa. Niiden blogei ei vaan katota, koska niitä ei löydy mistään, koska ne ei mainosta.

   Poista
  16. miks tästäkii asiasta piti taas kerran tehä näin iso numero?! jos tulee vähänkää erilaisempi juttu ni kaikki on heti haukkumassa ylimielisiks ja rumiks?! mikä näitä ihmisiä oikeesti vaivaa???ja ymmärrän täyysin tota pinjan 70 lukijan rajaa koska miettikää miltä teistä tuntus jos tekisitte jotai tosi hienoo eikä kukaa ees näkis sitä! ja nuokii on ihan tyhmiä nuo 'on tainnu vähä nousta päähä' ! miettikää miten paljon tiia ja pinja panostaa näihin blogeihin ja nää arvonnatkii on ihan vaan meijjän iloks ei siks että tiia / pinja haluis näyttää olevansa parempiaa kun muut! . anteeks täläne romaani mut ärsytti vaan nää jotkut ....

   Poista
  17. Miks tästä asiasta pitää tehä hirvee juttu tää on pinjan blogi ja se saa tehdä tälle ihan mitä lystää ja pinja
   älä ota noita toisia haukkuvia anoja ittees:) oot hyvä bloggaaja ja teet hienoja bannereita:)<3

   Poista
 7. Onko teillä canon eos 600D? Suositeletko ostaan jos teillä on se??

  VastaaPoista
 8. No meillä on alle 70 lukijaa, mutta ponifanit123@gmail.com ja ponifanit123.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. 206 lukijaa.
  Sähköposti wallanfani98@gmail.com ja www.munomatosisoma.blogspot.com
  koko saisi olla 1010 ja värimaailma aika talvinen, esim. vaaleansininen. Teksti Sari ja Dixie.
  Kuvia:
  http://munomatosisoma.blogspot.fi/2013/11/parhaat-kuvat-dixiesta-tunneista.html tältä sivulta kuvat numero 2, 4, 5, 11 Tyylistä en osaa sanoa oikein mitään, kaikki kelpaa. Esimerkiksi tämän blogin www.laepinelamaa.blogspot.com banneri olisi aika hienon tyylinen :)

  VastaaPoista
 10. kanelilaura@hotmail.com
  http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/
  117 lukijaa,
  Kuvat:
  http://1.bp.blogspot.com/-v4uX1A6S9GQ/UeRN2R7SqrI/AAAAAAAADNk/4thAhARUSyA/s1600/oona13.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/-d9hgh8Tpew0/Uh9RDlQMK4I/AAAAAAAAE-0/hJNbJP-gsOg/s1600/IMG_3217.JPG
  http://1.bp.blogspot.com/-DtP6V_Yc8As/UiJCaxfp9AI/AAAAAAAAFAM/Zme-aTjsQBE/s1600/IMG_3491.jpg
  http://3.bp.blogspot.com/-yiJxSIg70NQ/UmKdiSmBZGI/AAAAAAAAGZY/-C7RY3u3DLo/s1600/IMG_8470.JPG

  Väri mahollisimman neutraali, ei pääväriä. Ei talvista, muuten vapaat kädet.

  VastaaPoista
 11. Eipäs ole blogia, mutta kiva postaus silti. Nätti toi vika kuva (:

  VastaaPoista
 12. Nii eli laitoit ton 70 lukijan rajan vaan, koska tahdot, että kaikki varmasti näkevät juuri SINUN tekemän bannerin! Ja vastauksistasi saa sellaisen käsityksen, että mielestäsi blogit joissa on vähän lukijoita, eivät voi olla laadukkaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä... Tiedän monia, ei niin tunnettuja, mutta todolla laadukkaita blogeja.

   Poista
  2. Samaa mieltä teidän kanssa .. Blogit jossa on vähän lukijoita voivat olla yhtä hyviä kun muidenkin blogit !

   Poista
  3. Miksikäs sinne ei sitten ole ihmiset jäänyt lukemaan lukijoiksi?? Toki voi olla tosi laadukaskin blogi vaikkei olekkaan paljon lukijoita, kaikki blogithan ne sieltä nollasta lähtevät. ;-)

   Poista
  4. Mul sama. No mul o 3 lukijaa koska alotin vasta... Olis yli 10 mut ei ne 7 pysty liittyy lukijaks koska ei oo käyttäjää

   Poista
 13. 127 lukijaa.
  essihur@hotmail.com
  http://wewillreach.blogspot.fi/
  https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1239560_676050512422833_2023143983_n.jpg
  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1477637_728274230533794_1923432465_n.jpg?oh=35c38ab8ee1dcff42906657f8326d71e&oe=52A93FF8&__gda__=1386854124_2de1dd707719dd914d2d513519860c45
  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1503584_728274637200420_71863646_n.jpg?oh=567bb729d5954ebd4a35175d042913aa&oe=52A932E1&__gda__=1386871312_1bc123dee35a4866103d91a997e62259

  VastaaPoista
 14. Ei oo blogii, mut oisin muute kyllä varmaa osallistunukki :)

  VastaaPoista
 15. 149 lukijaa
  tiialehtonen@hotmail.com
  http://tipsudorit.blogspot.fi
  laitan kuvat s-postiin vaikka jos sopii :)
  talvinen eli talviset värit :) koko 1100x500 :)

  VastaaPoista
 16. Tää ois ollu kiva, mut itellä vaa 40 lukijaa blogissa :(

  VastaaPoista
 17. 94 lukijaa
  elina.vallu@hotmail.com
  http://elinajakata.blogspot.fi/
  http://3.bp.blogspot.com/-q2oMqucBVy4/UpdxNQVLGwI/AAAAAAAACFU/iVv-C5ZlTnQ/s640/002.JPG
  http://2.bp.blogspot.com/-gZVXm2ME4n0/Ui9oUfpnlBI/AAAAAAAABjQ/JZTDYdZgc7Q/s640/SAM_0420.JPG
  http://1.bp.blogspot.com/-x7eGII1CBK4/UitdP3t4JwI/AAAAAAAABgo/JbAqwAFwyi8/s640/004.JPG
  http://1.bp.blogspot.com/-x7eGII1CBK4/UitdP3t4JwI/AAAAAAAABgo/JbAqwAFwyi8/s640/004.JPG
  http://4.bp.blogspot.com/-0OuAVGvad1s/UqB0peq-CDI/AAAAAAAACPw/GlAOfrvjPFs/s640/011.JPG

  talvinen :)

  VastaaPoista
 18. Ikävä sanoo mutta on se aika epäreiluu että ei voi pienemmät blogit osallistua.. Ja että muka ''oikeasti käyttöön''... NICE..
  kusiko noussu hattuun vai?

  VastaaPoista
 19. Alko vituttaa, pahasti. Törkeetä hommaa toi Pinja! Anna muillekkin vähän vähemmän oleville lukijoille mahdollisuutta hienoon banneriin. Okei, mää ymmärrän että kaikille et jaksa tehä mutta on se aika epäreilua. Itellä on jotai 29-30. Mut siis really -.- !! ''oikeasti käyttöön'' ja vitut. :)

  VastaaPoista
 20. Onko sulla joku vitun ongelma kun ei tyypit voi osallistua koska niillä on esim 30 lukijaa !? hanki elämä

  VastaaPoista
 21. Munkin mielestä tuo lukijaraja on tarpeeton tässä.. Kun ei nää sun bannerit mitään erityisen hienoja ole tai ihan samaa luokkaa kun Tiian tekemät ja Tiian tekemässä banneriarvonnassa ei tainnut olla mitään lukijarajaa? Mut ei oo nyt kuitenkaan tarkotus alkaa vertailee teitä. Ja kyllähän siis pienemässä blogissakin bannerista tulee iloa ainakin sille voittajalle, joka on se päätarkoitus, joten mitä väliä kuinka moni ihminen sen lopulta näkee?

  VastaaPoista
 22. Toi on sinänsä hieman lapsellista tulla anonyymien haukkumaan että itserakas ja noussu kusi hattuun.. Se kyllä on totta että monet joilla on enemmän lukijoita, ovat panostaneet enemmän ja osaavat tehdä hienompia bannereita, mutta Pinja varmasti itse haluaa päättää miten tekee jne. Mutta esim. se että tekis yhdelle jolla on alle 70lukijaa ja kahdelle jolla on enemmän ois sinänsä reilua jokaista kohtaan. Ja ennen kun kukaan tulee kumoamaan minun kommenttiani täysin, kerroin vain oman mielipiteeni!:)

  VastaaPoista
 23. naurattaa tää paskamyrsky mikä tästäki nous :DDDDDd tsemppiä sulle pinja näitten kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minua naurattaa ihmiset jotka luulee olevansa parempia kuin muut, eli pinja tajua jo ettet ole yhtään parempi kuin muut :-D oot kuule aivan tavallinen pikkulissu!

   Poista
  2. no ylempi ano et ees oo pinja! yrität vaa esittää :DD EI NOLO!!! :D

   Poista
 24. Musta tuntuu jotenkin hyyyyvin vahvasti siltä, että pinja etsii näistä blogin millä on eniten lukijoita, ilmoittaa tämän "voittajaksi" ja kerää ilmaista mainostusta vähän lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää veikkaan, että Pinja on sen verran rehellinen ja arpoo rehellisesti nuo osallistujat..

   Poista
 25. ... Onhan tuo raja kyllä vähän turha koska se on noin korkea. Mutta ymmärrän kyllä että on aika turhauttavaa varmaan tehdä sillaiselle jolla on vain 1 lukija. Itselläni on viellä 3 lukijaa koska aloitin blogini vasta.

  Käykää ihmeessä kurkkaamassa ;)

  http://flylikeadancer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 26. Tavallaan mä ymmärrän tuon rajan. En itsekään tekisi banneria blogiin, jossa kerrotaan joka päivä "menin kouluun sit mä menin tallille ridasin hessulla menin kotiin ja nukahdin...". Bannerin tekemiseen täytyy olla aina inspiraatiota kuvista ja teksteistä, eikä sitä inspistä tule jos pitää jostain täysin kuvattamosta, pikkutytön aiheettomasta, kahden lukijan blogista. Tuon tyyppisiä blogeja on maailmassa älyttömästi, eikä siitä tulisi mitään jos kaikki sellaiset blogit olisivat mukana arvonnassa. Toisaalta sitten semmoiset blogit, joissa on alle 70 lukiaa voivat olla silti ihan yhtä hyviä kuin esim. Pinjan ja Tiian blogit. Jotkut ovat esimerkiksi kirjoittaneet lyhemmän aikaa, mutta ansaitsisivat silti hienon bannerin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä:-)

   Poista
  2. Miks ihmeessä lukijamäärrä vaikuttaa niin paljon? En mäkään tee sillen et löydän blogin, on kiva ulkoasu, kivoja kuvia yms. mut koska on vaan 3 lukijaa nii en lue. Mitä järkee???

   Poista
 27. Mihin asti siis voi arvontaan osallistua? Jos siis jo 14 päivä julkaiset valmiit bannerit niin ei varmaan enää silloin? :) Olisi nimittäin kiva osallistua jos olisi jotain talvisia kuvia, mutta kun ei vieläkään ole :/

  VastaaPoista
 28. "Ja kuka mainostaa jossain heppasivulla? ei sieltä tule kaikki lukijat, vaan ajan myötä jos blogissa on potenttiaalia se pääsee suosioon :D"
  Sanot Pinja itsekkin, että lukijat tulee ajan myötä. Ja kun sinä ja Tiia olette tehneet postauksia, "10 vinkkiä parempaan blogiin" ja siellä sanotte että ulkoasun täytyy olla laadukas (vaikka olisi yksinkertainen), jotta jaksatte blogia lukea.
  Jos aloittavalla bloggaajalla ei ole rahkeita tehdä hienoa ulkoasua, mutta teksti on laadukasta, eväät mahdollisuuden tältä bloggaajalta tulla "suosituksi bloggaajaksi". Itse olisin ennemmin rajoittanut lukiamäärää yläpäästä, joilla on enemmän kokemusta bloggaamisesta ja edes yksinkertaisten bannerien tekemisestä.
  Kahdessa ylemmässä kommentissa on mun mielestä myös fiksuja mielipiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten ei ole rahkeita tehdä hienoa ulkoasua? Netistä saa helposti ladattua ilmaiseksi esim. Gimpin, ja siitä vaan opettelemaan. Tiia ja Pinjakin on ihan itse opetelleet tekemään bannereita, kyllä joka ikinen ihminen saisi aikaan täälläkin blogissa olevan bannerin jos vaan vähän jaksaa itse harjoitella.

   En edelleenkään ymmärrä mikä hinku kaikilla on tulla tänne valittamaan, jos Pinja on rajoituksen laittanut.. Kuvitteletteko te oikeasti niin kovin paljon saavuttavanne haukkumalla arvonnan lyttyyn?

   Poista
  2. Jos joittenkin kone menee sekaisin latauksista!:( kyllä ymmärrän että ei jaksa kattoo kaikkia 400 blogia mutta aika törkeää silti:( mut muuten oot hyvä bloggaaja:)

   Poista
  3. Samaa mieltä Hemulin kanssa. On epäreilua laittaa lukijarajoituksia, juuri me pienemmän blogin omistajat banneria kaipailisimme. Olisin samoin laittanut ylärajaksi ehkä juuri tuon 70 lukijaa, he joilla on enemmän, varmasti ovat jo tehneet/hankkineet hienon bannerin. Tässä nähdään se, blogeille ei anneta mitään arvoa jos kuvat/bannerit eivät ole samaa tasoa kuin esim. tässä blogissa tai lukijoita on vain muutama. Ehkä kuitenkin voittajalle siitä bannerista tulisi hyvä fiilis, ei lukijoille? Tarkoitus ei ole loukata, mutta varmaan itsekkin Pinja tiesi tästä nousevan kunnon myrskyn, aika paljon täälläkin kuitenkin on lukijoina sellaisia joilla on pienet blogit. Mutta hyvää jatkoa ja joulunodotusta!

   Poista
 29. Onpas taas mahtavaa luettavaa :D Mun mielestä Pinja saa tehdä miten itse haluaa! jos se ei halua tehä sellasille blogeille jossa on alle 70 lukijaa nii sen pitäis olla ok!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vaikka veikata, että enemmän häiritsee tuo pinjan tapa puhua hieman tuntemattomista blogeista kuin tuo rajoitus. Pinja puhuu aika halveksivasti pienemmistä blogeista, vaikka pienikin blogi voi olla hyvä:-)

   Poista
  2. Nii, mut miks käyttää aikaa bannerin tekoon jota ei edes kovin moni näe?

   Poista
  3. Voi vittu ku bannereiten tarkotus ei oo et mahollisimman moni näkis sen xd
   //en tarkottanut tätä kommentii sulle Pinja negatiivisena :)

   Poista
  4. Mitä väliä vaikka kovin moni ei nää??? Bannerin mukana monet varmaan eksyisivätkin blogiin ja alkaikisvat lukijoiksi :D

   Poista
 30. miksette valita niihin blogeihin et syrjitään alaikäsii joissa tarjotaan bilelippuja johonki paskaan baariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska en oo törmännyt yhteenkään sellaseen:)?

   Poista
  2. Pikkusen ehkä eriasia! Ja oli muute aika kaukaa haettu tuo sun poittis...

   Poista
 31. Millo teet varustepostauksen?

  VastaaPoista
 32. Mä luen aina, että tossa lukee 'joulukalsunteri' eikä joulukalenteri :D Lilli on ihana!

  VastaaPoista
 33. 108 lukijaa :)
  vilma.ahtiainen@hotmail.com
  http://vinskiponi.blogspot.com
  Kuvat saat itse ottaa tosta vaaleasta ponista mun blogistani :) Ja mieluiten väriteema samanlainen kun tausta tai vaaleansininen.

  VastaaPoista
 34. En halua nyt olla mikä lapsellinen ''ano''. Luin blogiasi pitkään, mutta nyt olen aikomassa lopettaa. En halua loukata sinua mitenkään, mutta tämä on mielipiteeni sinusta: Aluksi, kun lukijoita ei ollut näin paljon olit todella mukava ja tuollainen, mutta mitäs nyt? Nyt kun lukijoita on vähän enemmän, asetat rajoja ja joskus jopa haukut huonompia(blogeja, kommentteja yms...) Jotain sulla tosiaankin noussu päähän. Olen tuon yhden toisen anonyymin kanssa täysin samaa mieltä, että taiat haluta, että töitäsi näkisi mahdollisimman moni, ja sitten tilaisi. Ja sekin ottaa päähän että aina arvonnoissa on jokin typerä raja. Tää oli mun mielipide, ei tarvitse tulla ragemaan.Tsemppiä sulle blogis kanssa ja onnea jo etukäteen arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi kommentti oli "hyvä". Asiat sanoit melko asiallisesti vaikka olisi voinut sanoa aivan erinlaillakin.

   Poista
  2. Asiaa tämä kommentti!!!! Ei teijä Pinjaa puolustaa tarvi. :) Kullakin oma mielipide niinkuin huomaatte että meillä. On tuo epäreiluu

   Poista
 35. Mulla ei oo yhtään lukijaa joten harmi :( Kiva arvonta! :D

  VastaaPoista
 36. HEI IHAN OIKEESTI Luuletteko et pinja jaksaa niiku tehä jollekki jolla ei oo ees kuvia ja on ihan huonolaatuisia kuvia? Sitä paitsi nyt kaikki -03 on ruvennu kirjoittaan blogia? Eiks se mee jo vähän oudoks? ku ei ees varmasti kameraa omista ja linkittää bloogiaan ihan hulluna johonkin htnettiin tai mainostaa facebookissa jonne ne ei vielä edes saisi mennä? TAJUTKAA JO ET KETÄÄN EI KIINNOSTA PIKKUKAKAROIDEN BLOGIT :DDD JA sitä paitsi toi raja sais mun mielestä olla korkeempikin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "TAJUTKAA JO ETTÄ KETÄÄN EI KIINNOSTA PIKKUKAKAROIDEN BLOGIT!" mistäs nää pikkukakarat repäsit? Voi olla jo vanha, eikä ole paljon lukijoita. Kiitos kunnioituksesta... Mutta täö olis kivempi joskus niin päin että alle 70 lukijaa vaikkapa...

   Poista
  2. Ei saatana:D säkö sitte tiiät kaiken :o Eiköhä ne '' pikkuset'' tee mitä haluu. Ei sun niitte jutuist tarvi narista.

   Poista
  3. Aika hupaisaa lukee nääitä kaikkia kmmenteja kun kaikki valittaa täällä että raja on liian matala tai sitten se on liian korkee :D koittakaa nyt jo ymmärtää että pinja ei syrji muita blogeja vaan vähentää vaan sitä että ei tulisi niin paljon osallistujia :D Mut jo iha sama (:

   Poista
  4. Mitä vikaa -03 on? ;o

   Poista
  5. Tarkotat siis sitä että ne, joilla on blogissaan alle 70 lukijaa ovat pikkukakaroita? Miettisin sinuna ehkä kaks kertaa mitä kirjoitat, vai taidat sitten itse olla -03 syntynyt? yleistät myös aika paljon niitä joilla on alle 70 lukijaa, mielestäsi siis heidän blogeistaan löytyy vain huonolaatuisiakuvia...? Lapsirakas kasvaisit hieman ja tulisit sitten puolustelemaan muita<3

   Poista
 37. Tosi kiva postaus, osallistuisin jos olisi enemmän lukijoita :)

  Kaikki jotka haukkuu Pinjaa, niin ehkä tässä yritetään estää Se, ettei kukaan tee vaikka kolmea sataa uutta blogia ja ilmoita niitä kaikkia ;D

  Lilli on kyllä ihana <33

  VastaaPoista
 38. Anot taas vauhdissa tai jtn!?!:DD
  Eiköhän Pinja saa ihan itse päättää mitkä säännöt arvonnoissa on kun tää on kuitenkin sen blogi! Ja se ei silloin tarkoita että ois noussu mtn hattuun!! Ihan inhimmillenin toi raja on, tietenkin vois olla vaikka 50 mut mitä sitten jos on 70?? Kannattaisko teijen anojen jotka vaan haukutte niin katsoa peiliin ja tulla edes omalla nimellä haukkumaan vai onko menny se kuuluisa pupu pöksyyn? :DD

  VastaaPoista
 39. Minulla on 115 lukijaa
  ekki97@hotmail.com ja http://team-happy.blogspot.com
  http://4.bp.blogspot.com/-8INArFRh-Gg/UqRc97zZA7I/AAAAAAAAHJc/018hmx0otI8/s1600/DSC_6512.jpg
  http://1.bp.blogspot.com/-eJcPEw2UxNM/UqXrxMkdGfI/AAAAAAAAHK4/_P2cgY-mlKg/s1600/Photo+22.9.2013+20.50.23.jpg
  http://4.bp.blogspot.com/-nXp3q4H8M6s/UqXosIBShfI/AAAAAAAAHKs/sLeRPf7CHvg/s1600/salo9.jpg

  VastaaPoista
 40. En voi osallistuu koska liian vähän lukijoita... Olisin kyllä halunnut. Mutta ei on ei, ei voi mitään jos pinja haluaa että on 70 lukijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, itellä 50 lukijaa niin eivoi :c

   Poista
 41. "Jotta banneri tulee oikeesti käyttöön", tarkottaako tää sit sitä, että sen, joka voittaa bannerin, on myös käytettävä sitä jonkin aikaa pakosti? Jos ei vaikka sitten lopulta pidäkään lopputuloksesta?

  Ja miksi täytyy rajoittaa osallistujien MÄÄRÄÄ, sillä eihän se ole sitten kuin hieman enemmän blogeja, joista arpoa voittaja? Eri juttu olisi rajoittaa osallistujien määrää silloin, jos vaikka täytyisi valita perusteluista. Mielestäni 70 lukijan raja on myös melko korkea, 50 tai 30 olisi mielestäni parempi, sekin olisi enemmän kuin se 2, jota Pinja käytit esimerkissäsi.

  Olen jo vuosia lukenut postauksiasi Pinja, mutta taidan minäkin nyt jättää tämän blogin seuraamisen, sillä olen jo useampaan kertaan kokenut pahaa mieltä siitä miten kohtelet lukijoita hieman ylimielisen oloisesti.. Myöskin postausten lukeminen edelleen melko suuren kirjoitusvirhemäärän takia ei enää innosta niin paljon. Kaikkea hyvää sinun ja Lillin jatkoon!

  VastaaPoista
 42. Blogissa 71 lukijaa haha kerranki riitti johonki (:
  nea.ponit@gmail.com
  http://neajaponit.blogspot.fi/
  1. http://3.bp.blogspot.com/-j1PlWPqmF68/UqS3xYnzRpI/AAAAAAAADIA/lfDuw-sNP4c/s1600/IMG_4029.JPG
  2. http://1.bp.blogspot.com/-gtooIObOHH8/UqS3v9xggNI/AAAAAAAADH4/KfUFVmt0fXc/s1600/IMG_4036.JPG
  3. http://2.bp.blogspot.com/-ENlA5KmRIrk/UqS48MQj2WI/AAAAAAAADI4/en5hBXY-cMU/s1600/IMG_4084.JPG

  Haluaisin jouluisen bannerin, teksti viininpunaisella! Koko 1050x500 (: Eipä mulla muuta saat aika vapaat kädet!

  VastaaPoista
 43. Tyhmää ku pitää olla yli 70 lukijaa...
  >:(
  Eiks Tiian blogissa ollu semmonen arvonta et banneri + ulkoasu ja siihe sai kaikki osallistua? Se on kai voimassa 15.12 asti

  VastaaPoista
 44. Harmittaa kyllä ku en voi osallistua kun lukioita on liian vähän

  VastaaPoista
 45. Ymmärrän mitä Pinja tolla rajoituksella hakee.. Ei se oo kiva jos 10 lukijan blogissa, olisi mahtava banneri ja kukaan ei välttämättä näkisi sitä.. :) Koska yleensä tuollaisissa blogeissa, vaikka niitä lukijoita olisi, ei kukaan yleensä lue niitä hirveän kauaa ja sitten ne jäävät vain "lojumaan" luettavien blogien luokse.. Pinja varmasti näkee kauhean vaivan tehdäkseen nuo bannerit, eikä söhäise vain jotain yksinkertaista banneria jossa on vain 2 kuvaa muokattu kiinni toisiinsa eikä mitään muuta. En minäkään (jos olisin erittäin hyvä bannerien tekijä) kovin alhaiselle lukija määrälle tekisi banneria, koska niitä ei huomattaisi (vaivalla tehtyjä bannereita).
  Useimmiten hyvässä blogissa on ulkoasu aika tärkeässä asemassa, kuten olette varmaan huomanneet: Joku linkkaa oman bloginsa, mutta ulkonäkö on kauhea. Ei siinä hirveä kiinnostuksen halu tule lukea blogia, jos ulkonäkö on kauhea. Tietenkin osalle merkitsee vain teksti, mutta veikkaan että suurin osa kiinnittää huomiota siihen blogin ulkonäköön. Ja banneri on osa blogin ulkonäköä, joka yleensä huomataan ensimmäisen, kun saavut blogiin.
  Kuten sanoin 10 lukijan blogissa, banneria ei huomata.. Teidän täytyy nyt hyväksyä asianne, että blogissanne ei ole tarpeeksi lukijoita ja ette saa banneria, mistähän se voisi johtua? Miettikääpä asiaa, tosin voisi tuo lukija raja olla vaikka 50, mutta asiahan ei ole minun.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen samaa mieltä! :)

   Poista
 46. Olisin osallistunut, mutta vaan 10 lukijaa :( No joskus toiste sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ollu blogi about 1/2 vuotta, postaan mekein joka päivä, on paljon kuvia ja videoita, (omasta mielestä) kiva ulkoasu ja bloggaan suht pitkiä tekstejä. Mut vaa 6 lukijaa, joten olen "hylätty" Kiitos pinja >:O

   Poista
  2. Ni ei kyllä toi ulkoasu oo hirveen houkuttava! :D

   Poista
  3. Mitä siin pitäs sun mielest muuttaa? Mä en kuulen voi hankkia jotaa ohjelmaa joka maksaa 10000 euroo ja sil saa uniikin ulkoasun, ei tolla bloggerin jutulla taivaaseen pääse :)

   Poista
 47. 86 lukijaa
  evelna0@gmail.com
  http://lampparielamaa.blogspot.fi/
  http://3.bp.blogspot.com/-Ak_WGZbB2E0/UmaqkSjXxOI/AAAAAAAACaU/zpNjzAYF49c/s640/IMG_9873.JPG
  http://1.bp.blogspot.com/-oN1hbBN996M/UiSbE5ebZ-I/AAAAAAAAB40/VJDlfd81gV8/s1600/003.JPG
  http://2.bp.blogspot.com/-0FSelTYDETA/Up4lIQ3yVMI/AAAAAAAACyA/rjGE_MAqHbY/s640/sdfjn+(1).JPG

  Muita toiveita haluaisin sen verran että värimaailma olisi sininen/pinkki, tekstiksi haluaisin "Horse-Lifestyle" ja vielä ei niin pakolliseksi haluaisin että bannerista tulisi jouluinen tunnelma. :)

  VastaaPoista
 48. Tajuan kyllä kanssa tuon Pinjan jutun, mutta jotenkin tosi tyhmää kun vaan jotkut blogit voivat hyötyä tästä, ja tuleehan aika paha mieli tommoisesta, että odottaa innolla luukkuja, ja paljastuu tämmöinen.. kuitenkin jokaisen oma päätös, vaikka ei nyt kovin reilu olekaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, on se vähän ikävää kun odottaa innolla näitä luukkuja, tulee lukemaan päivän luukun, ja sitten oletkin luukun asian ulkopuolelle jätetty :/

   Poista
 49. Olisi ollut kiva osallistua, mutta mun blogissani on vain 56 lukijaa.
  http://pinjaponit.blogspot.fi/?m=1


  VastaaPoista
 50. Oisko ihan laiskuuden takia toi lukija raja ;) No mutta onhan sulla jo hurjat 10 osallistujaa xd Go Pinja! :D

  VastaaPoista
 51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 52. Voi teitä anonyymejä...Jos teillä on ihan oikeasti munaa tulla haukkumaan jota kuta netissä, tehkää se omalla nimellänne! Annatte itsestänne raukkamaisen kuvan, kun kymmenillä ihmisillä on haukuttavaa, mutta kukaan ei uskalla tehdä sitä omalla nimellään.
  Olen blogannut vuoden päivät ympäri, ja minulla on 13 lukijaa, plus gallupin perusteella jonkin verran ei-rekisteröityneitä lukijoita. Eli olen itse aivan aloittelija.
  On ymmärrettävää, että Pinja haluaa käyttää vaivansa ja aikansa sellaisen bannerin tekemiseen, missä on tekstiltään ja kuviltaan laadukas blogi. Niinkuin osa on täällä jo maininnut, myös hieman vähempi suosioinen blogi voi olla laadukas ja hyvä, se vain yksinkertaisesi hukkuu näiden ei-laadukkaiden blogien joukkoon, joita on kyllä valitettavan paljon. Ei pidä yleistää!
  Minusta tässä vaiheessa sen jo huomaa, että kun suosiota tulee, siihen tottuu, jolloin ei välttämättä enää osaa arvostaa niinsanottuja "alempiarvoisia". Pinja on kaikkien muidenkin bloggaajien tavoin aloittanut siitä 5 lukijan määrästä.
  Joten minusta on hieman tyhmää, että tässä kilpailussa on oltava vähintään se 70 lukijaa. Edelleen, Pinja saa itse päättää kilpailuista ja sen säännöistä. Uskon, että kilpailuun osallistuvia blogeja tulee aivan varmasti tosi paljon, jolloin tällä tekniikalla siitä ainakin voi karsia Pinjan sanoin ne "huonommat" pois.
  Muutenkin, lukijoiden ja suosion myötä Pinjan ja Tiian blogeista on mielestäni tullut aika kaupallisia. Toki jos sitä haluaa, niin miksei, mutta sen myötä mielestäni Pinjasta on tullut hieman ylimielisempi kuin ennen tätä kaikkea.

  En osaa selittää tätä nyt hyvin, mutta te pienemmät lukijat (ja miksei vanhemmatkin), elämässä tulee pettymyksiä. Koettakaa tottua niihin. Se, että tulette nettiin nimettömänä haukkumaan toista sen takia, että hänen valinta tai teko miellyttänyt juuri teitä, ei aja asiaa eteenpäin. Varsinkaan räyhäämällä. Mielipide kuuluu esittää, MUTTA nätisti. Mutta en myöskään tarkoita sitä, että nyt olette kaikki väärässä ja teidän täytyy lakata kommentoiminen, ei niin. Ei Pinjakaan mikään täykkäri ole. Minusta hän saisi kohdella lukijoitaan hieman nätimmin, mitä olen täällä nyt viimeaikoina saanut ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa Senni! :) Kirjoitit sen, mitä itse en jaksanut! :D

   Poista
 53. Harmi että näin hyvän blogin pitäjällä on noussu päähän :( Ite ainakin pystyn menemään talliin ilman meikkiä ja ratsastamaan 50€ maksavassa kypärässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala jos joku haluaa panostaa kypäräänsä eikä osta sieltä prismasta 20 euron kypärää joka ei edes turvaa päätä!

   Poista
  2. Noita kypäriä ei muuten varmastikkaan myytäisi prismassa, jos ne eivät turvaisi päätä. Itselläsi taitaa olla sitte oma henkilökohtainen kokemus prisman kypäristä? ;) ihmettelen että oot vielä kuitenkin elossa, jos muka eivät turvaa päätä!

   Poista
  3. Huhheijjakkaa ihan totta ensimmäinen ja viimeinen ano!

   Onko se sulta pois jos Pinja menee meikeilla talliin? Ja jos joku tahtoo panostaa kypärään, niin mitä sitten. Onko sun mielestä noussut kusi päähän kaikille joilla on nahkasaappaat, hyvät hanskat ja laadukas kypärä? Ei. Se ei ole ylimielistä, eikä noloa, se ei ole merkkihuorausta tai varusteratsastusta. Silloin halutaan panostaa ratsastusvarusteisiin, että ne näyttävät ja tuntuvat hyviltä, suojaavat ja ovat käytännöllisiä.

   Ja Pinjan kypärä on tainnut maksaa hiukkasen enemmän kuin 50e ;)

   Poista
  4. Ei, mullle se ei ole todellakaan mikään ongelma jos muut menevät meikineen ja hienoine kampsuineen talliin. En tietääkseni missään vaiheessa siitä mitään maininnutkaan? Joten en ymmärrä (Eevi) mikä tää sun pointtis tässä jutussas oli "viimeselle anolle". Viittasin lähinnä kommentillani siihen, että kyllä ne prismankin kypärät ovat varmasti yhtä turvallisia kuin muutkin kypärät! :)

   Poista
 54. Voi vittu haloo :D pinja teki tän niin omaa kusipäisyyttään ja on niiiin itsekäs että haluaa ilmasta mainostusta! Joojoo ja paskanmarjat. Niinku joku oikeesti tekis hyvää hyvyyttään tällasen arvonnan, ja vielä lupaa kolmelle, siisKOLMELLE bannerin, iha itsekkyyttään. Ei todellakaan :D jos joka asiasta tulee tällane huuto Nii ei herran jumala jos ei bloggaamine kiinnosta, ei mua kiinnostaa ainakaa. Mut hei hetkinen!! Tiiallaha oli hippolan arvonta, ja siinä selkeesti suosittiin stadilaisia!! Varmaa joku vrn kanssa tehty sopimus että saadaan asiakkaita!! Lopettakaa Tän blogin lukeminen!
  siis kuka jaksaa käydä miljoona blogia läpi, joiden aikoo lukija on bloggaajan äiti, serkku tai hamsteri?
  pinja on kyllä sen verta viisas ettei välitä kateellisten kitinästä :)

  VastaaPoista
 55. Harmi kun laitoit tuollaisen 70 lukijan rajan. Olisiko ollut fiksumpaa esimerkiksi käydä katsomassa blogit ja päättää sen jälkeen haluatko tehdä blogiin banneria vai et. Kuten sanottu, kaikki aloittavat jostain.

  VastaaPoista
 56. Pinja asettaa lukijarajan siks, et enemmän ihmisii näkis sen bannerin. Pinja sun omal blogil on 5000 lukijaa, joten aika moni näkee sun bannerit, eikö se riitä?! Varmaan 2/3 suomen hevosblogiseuraajista lukee sun blogii, joten kaikkien pikkublogienlukijatkin aika varmasti näkee sun bannerit. Ja kuten yks ano tossa sano, osallistujiikin on n. 10 xD Sun blogiltas vähenee tän jälkee lukijat aika roimasti. Ja kuten yks ano sanoi:"Miks ihmeessä lukijamäärrä vaikuttaa niin paljon? En mäkään tee sillen et löydän blogin, on kiva ulkoasu, kivoja kuvia yms. mut koska on vaan 3 lukijaa nii en lue. Mitä järkee???" (kopsasin ton) Paras mun seuraama blogi on blogi jolla on 6 lukijaa. LUKIJAMÄÄRÄLLÄ EI OO VÄLIÄ!!!!!

  VastaaPoista
 57. 233 lukijaa
  s-posti: melluska110@hotmail.fi ja hevoselamaa-melluska.blogspot.fi
  kuvat:
  https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/996702_749153751779713_796827127_n.jpg
  https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/526612_749153948446360_472357387_n.jpg
  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1390465_749154085113013_653906215_n.jpg
  https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1459954_749154181779670_1811790810_n.jpg
  Koko 1050x450, värimaailma sininen ja talvinen/jouluinen banneri! Fontilla jne. ei väliä :)

  VastaaPoista
 58. Sul on ihan liikaa meikkii tos bannerin kuvassa :d Hyyyyyi!!!!

  VastaaPoista
 59. Sori, mut mä en tajunnu mitä pitää tehä? Voitko selventää?

  VastaaPoista
 60. Blogissani on 95 lukijaa ! http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/
  anninkuumalinja@gmail.com

  https://plus.google.com/photos/105587354007547511134/albums/5709377303484018161/5908719602605204770?banner=pwa&authkey=CLGNnN6H1MOpHg&pid=5908719602605204770&oid=105587354007547511134
  https://plus.google.com/photos/105587354007547511134/albums/5709377303484018161/5909011086946717522?banner=pwa&authkey=CLGNnN6H1MOpHg&pid=5909011086946717522&oid=105587354007547511134
  https://plus.google.com/photos/105587354007547511134/albums/5709377303484018161/5913508870427864770?banner=pwa&authkey=CLGNnN6H1MOpHg&pid=5913508870427864770&oid=105587354007547511134
  https://plus.google.com/photos/105587354007547511134/albums/5709377303484018161/5931604709670743986?banner=pwa&authkey=CLGNnN6H1MOpHg&pid=5931604709670743986&oid=105587354007547511134
  https://plus.google.com/photos/105587354007547511134/albums/5709377303484018161/5936119155011181810?banner=pwa&authkey=CLGNnN6H1MOpHg&pid=5936119155011181810&oid=105587354007547511134
  Jos kuvat ei inspiroi niin niitä on mahdollisuus valita vaikka picasan verkkoalbumistani ! Itelläkin oli hankaluuksia päättää mitkä valitsen :D
  Bannerin suhteen annan vapaat kädet ! Blogin otsikon lisäksi voisi lisätä jonkun kivan tekstin tai ''Anni & Hupinski ''

  VastaaPoista
 61. Jaaha, 18 lukijaa, ihan liian vähän siis. Mutta, ihan sama.

  VastaaPoista
 62. Arvatkaa mitkä Pinjasta nyt tuntuu kun haukutte häntä ylimieliseksi yms. Olisiko kivaa jos sinulla olisi blogi ja yhden todella turhan asian takia nousee kauhea paskamyrsky SINUA kohtaa! Voitteko edes hiukan miettiä mitä sanotte? Se on totta että haukkujat on niitä 7-vuotiaita pikkukakaroita jotka eivät tajua mitä tekevät. Netissä kiusaaminen lisääntyy kokoajan ja Pinja voisi hyvin vain ilmoittaa poliisille ja te anoonyymit jotka haukutte teidän oikea nimi saataisiin hyvin helposti kiinni. Poliisit voisivat jopa tehdä kotietsinnän ja takavarikoida tietokoneenne no mitäpäs sitten sanoisitte? Eräs tyttö häntä haukuttiiin niin rankasti netissä että kun hänen vanhempansa lähtivät kauppaan tyttö laittoi nätisti ulkokengänsä portaikon alle ja meni yläkertaan ja hirtti itsensä. Miettikää sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko tosissasi että poliisit rupeaisivat selvittämään tällasia juttuja? Konetta ei myöskään voi tällaisen jutun takia takavarikoida, jutun pitäisi olla oikeasti vakava,että niin tehtäisiin. Tämä haukkuminen on toki ikävää, mutta mitään rikosta ei ole oikeasti tapahtunut!

   Poista
  2. XD no mutta jos kokee tarpeelliseksi hirttäytyä nettikirjoitusten takia niin sittenhä ei varmaa kantsi kirjottaa nettiin?

   Poista
  3. Meni vähän yli toi sun teksti... Ei tätä nyt kiusaamiseks voi sanoo, haukkumiseks vaan :D Kiusaaminen on sitä että kokoaika sama ihminen kommentoi rumasti blogiin, youtubeen jne.

   Poista
 63. 72 rek. lukijaa
  omalia.kirppu@hotmail.fi
  http://omppubigo.blogspot.fi/
  Talvista banneria etsitään :)
  https://lh5.googleusercontent.com/-EgV9_bF0AC0/Ul-zGvsj3PI/AAAAAAAADGQ/6p0k0PozF6M/s640/blogger-image-247543498.jpg

  http://4.bp.blogspot.com/-L0ULUCwnuw4/UoijA5eUH9I/AAAAAAAADb0/eLtGvfMx0XM/s1600/061.JPG

  http://1.bp.blogspot.com/-yhTTcDZ6yYo/Upodx5b0nyI/AAAAAAAADnk/KVHLtC_IivM/s1600/DSC_0106.JPG

  VastaaPoista
 64. yli 260 lukijaa, tiia.toyrala@hotmail.com
  http://tiiajamaistro.blogspot.fi/
  Talvinen läpinäkyvä banneri, väritoiveina sininen ja valkoinen. Teksti mielellään valkoisella " Tiia & Maistro ".
  Kuvatoiveet:
  - http://2.bp.blogspot.com/-aOMu88XGOws/UpuN1fjz4WI/AAAAAAAAKhA/L13VXAYFfGg/s1600/kuvia+581.JPG
  - http://2.bp.blogspot.com/-I79U7fRluwQ/UpodkhF9TUI/AAAAAAAAKao/yNJVGocwtfo/s1600/kuvia+185.JPG
  - http://3.bp.blogspot.com/-QPS7uehs3yE/UqSio9KQb2I/AAAAAAAAK0w/JJ3o5ybIXdE/s1600/kuvia+758.JPG
  - http://1.bp.blogspot.com/-JxNrcyzAr6c/UqSiT5NRtxI/AAAAAAAAKyw/N1v4HxH8BNg/s1600/kuvia+125.JPG

  :)

  VastaaPoista
 65. Anot hei älkää viittikö! Kateellisia vaan ootte. Pinja saa itse päättää, miten rajottaa arvonnan. Ei kaikkia voi miellyttää. Ette kehtaa edes omalla nimellä tulla huutelemaan. Anona pitää..... Ja oon samalla kannalla, että paremmin/viavalla tehty banneri kannattaisi sijoittaa, niin että siitä on iloa mahdollisimman monelle.. Ei vain blogin pitäjälle tai yhdelle kahdelle lukijalle!

  VastaaPoista
 66. Tää on tosi kiva idea ja ymmärrän kyllä ton rajotuksen. Itse en olisi osallistumassa kuiteskaan, mutta olisihan se kiva että ne pienemmätkin blogit saisi ja juuri sehän ois hienoa. Eikä vähä lukijamäärä tarkoita huonoa laatua. Tuollainen kiva pikku lisä omaan blogiin antais varmasti pienemmillekkin intoa ja yritystä lisää (: Olisihan voinut tehdä esim yhden alle 70 lukijan blogeille tms.

  VastaaPoista
 67. iloovecookies@hotmail.fi
  http://pupuninjat12.blogspot.fi/
  274 lukijaa :)

  Blogista saa ottaa kuvia, mutta joka kanista olisi hyvä olla yksi ainakin! :)
  Talviset värit ( tulisi käyttöön joulubannerin jälkeen ) ja siispä talviset kuvatkin! Kuvat feidattuna ja rajattuina.
  Tekstiksi: Täällä rellestävät Pupuninjat! ( tuo pupuninjat alle )

  VastaaPoista
 68. Voinko kumminkin ilmottaa kun tuo yksikin sai kun sillä oli 63 lukijaa ja mulla olis 65? :) Mutta varuilta tää:

  camillan-blogi.blogspot.fi
  Camilla.Rasanen02@gmail.com

  Jos nyt sattuisi arpa suosimaan niin kuvat laittaisin säpöön, en halua tänne laittaa, mutta talviset värit, tulisi joulun jälkeen käyttöön, ja teksiksi tummansinisellä "Camilla ja Ponit" muuten ois aika vapaat kädet mutta rajauksiakin toivoisin, ja jtn kimalletta ois kiva jos vaan mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos saan ilmottautua niin sitten ohjeenlisäys että läpinäkyväks se banneri :)

   Poista
 69. Plääh, päälle 10 lukijaa. No, joskus toiste sitten.

  VastaaPoista
 70. 1. Mulla on 84 lukijaa! :)
  2. Iitudiidu@luukku.com ja Iituhdiidu.blogspot.fi
  3. Kuvat: Käviskö jos laittaisin säpöön sit jos voittaisin, ku en saa laitettua niitä tähän :) ?
  4. Ittelläni on lifestyle blogi, mutta en silti halua että se on samanlainen kuin muilla esim, että yks kuva jonka vieres on se teksti :) Sil ei oo väliä onko läpinäkyvä vai taustallinen ja blogin tausta on valkoinen ja haluaisin pitääkki sen sellaisena yksinkertaisena! :) Banneri voisi olla aika talvinen ja jouluinen! :) koko ois 1000x400 :) ei se koko niin tarkka sillailla ole :) Haluisin teksti jollain kaunokirjotuksella ja aika isolla tai sillailla et sen näkis eikä tarvis alkaa silmiä säröttää "mitäköhän tos ny lukee" :'D Kyl sä tiiät :) Ja älä välitä noista mitä noi anot tuol valittaa.. Ymmärän ihan hyvin sua, koska jos itteläniki ois noin hyvä taidot bannerien teossa ja sit tyyliin joku kellä on 1 lukija tulis pyytää nii ... :)

  VastaaPoista
 71. Vaikken lukija olekaan niin pakko on kommentoida: En ihmettele yhtään että tuntuu "vähintään 70 lukijaa" -rajaus närästävän. Kyllä minäkin mieluummin näkisin rajauksena "korkeintaan 100/150 (tmv) lukijaa". Tämä rajaisi myös osallistujamäärää, ja ihan oikeasti, lähestulkoon fakta on sekin, että aloittelevilla/vähälukijaisilla blogeilla on usein heikompitasoinen ulkoasu. Johtuuko se sitten bloggaajan laiskuudesta, osaamattomuudesta vai teknisistä resursseista, onkin jo toinen juttu.
  Pienissä blogeissa myös vaihtuu ulkoasu ainakin minun mielestäni harvemmin, jolloin se banneri/ulkoasu todellakin pääsisi, sinua lainaten, oikeasti käyttöön ;)

  VastaaPoista
 72. Moni ano on sanonut näin: "Lol.. Pinja hanki elämä!" tai "Keräät vaan ittelles enemmän lukijoita!" eli tehkääpä ANOT itse blogi ja älkää sitä missään mainostako.. lopputuloksena on varmasti aika vähän lukioita. Ja jos itte ootte niin hyviä niin tehkää ihmeessä kaikille bannerit.. Pinja älä VÄLITÄ noista kommenteista anna mennä vaan toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos:D Kato moni on kateellisii kun sulla on nääin iso blogi.. Ja ennenku joku tulee tähän kommentoimaan näin: " Ei sulla oo mitää virkaa sanoo noin oot itekki ano!" Niin teille tiedoks et kyllä mä tiedän sen. Ei sitä tarvii tulla erikseen mulle kertomaan;) Älkää jooko alottako sitte tän kommentin alle mitään sekasortoo. Tämä oli minun ns. mielipide jos sitä semmoseks voi sanoo. MUT TSEMPPIÄ NÄITTEN KOMMENTEIDEN KANSSA PINJA..! ^^

  VastaaPoista
 73. Dääm :/ 65 lukijaa, just viis liian vähän :/:/
  http://ellijarasmus.blogspot.fi/
  Käy toki kattoo jos olis mahiksii osallistuu !

  VastaaPoista
 74. Ymmärrän ala rajan, mutta ylä rajakin oisi ehkä ollut hyvä, mutta ei oo miun asia! Pinja tekee hienoja, tunnelmallisia bannereita. Osallistun huomenna! toivottavasti arpaonni suosii :)

  VastaaPoista
 75. Mulla on blogissa tällä hetkellä 107 lukijaa
  julianna.rinnemaa@luukku.com (en kovinkaan usein katso sähköpostia, joten olisi kiva että täällä ilmotettaisiin)
  http://julinjarepantallielamaa.blogspot.fi/

  Haluaisin todella yksinkertaisen bannerin, kuvat siihen : http://julinjarepantallielamaa.blogspot.fi/2013/12/bannerikuvia.html

  - EI läpinäkyvä - Taustalle 2-3 kuvaa, jotka ovat hieman himmennetyt - Niiden päälle spiraaleja tai mitälie kiekuroita,himmeällä harmaan/hopean sävyllä - Yksi kuva normaalisti rajattuna aikalailla tekstin viereen, niin että sen reunat on hieman himmennetty / vaalennettu - Teksti tulisi punaisella kaunokirjoituksella, tai muulla siisitillä - Teksti on : Pieni Legenda - Tekstin alle tulisi himmeämpi osio, josta erottaa tekstin, you know ? :D - Banneri olisi suht yksinkertainen

  Banneri tulisi koko talveksi käyttöön blogiini, ensivuoden alkuun saakka !

  VastaaPoista
 76. 5'lukija
  Anisa.seres@gmail.com
  Heppaanisa.blogspot.fi
  Ota kaikki kuvat blogista ,jotenkin joulunen<3

  VastaaPoista
 77. Voi .... Mulla 52 lukijaa :/
  yousmileismile99.blogspot.fi
  Tuossa kuitenkin, koska en oo blogannut silleen edes kauvan eli olis kiva saada uus ulkoasu, kun vanhassa menee jo hermot :(

  VastaaPoista
 78. Sori siis70 lukija EI OO on kirjotanutpoistauksia ahkerasti jo vuoden mutta mulla on 5 lukkija mutta mulle on pää asia että joku jaksa edes lukkea mun mun blogia , mulle tulli niin paha miälli kun suo haukutan :'(

  VastaaPoista
 79. jansk-u-@hotmail.com
  http://jansku-myworld.blogspot.fi/
  288 lukijaa

  jos satun voittamaan tässä arvonnassa niin otathan muhun yhteyttä säpöllä, niin voin siellä kertoa tarkemmat ohjeet ja lähettää kuvat? Ei oo mikään kiire sen tekemisessä :)

  VastaaPoista
 80. Just ku aatelin et jee voin saada hyvän bannerin , mutta sitte huomasin tuon rajan.Melkein aloin itkeen!Mulle ei oo koskaan kukaan tehny banneria enkä ite osaa.Mulla on 30 lukijaa , eli en todellakaa pääsis tuohon arvontaan mukaan.Harmittaa kamalasti!Miettisit vähä , Pinja!Kyllä mä silleen ymmärrän että haluut jonku rajan , mut miks se ei voi solla vaikka 20? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On monia bloggaajia mitkä tekee ilmaseks bannereita mihinkä blogiin tahansa, varmasti löytyis joku joka sullekkin vois tehdä?:) Itekkään en osaa, Mut yks toinen jota en edes tunne nii teki mulle bannerin kun kysyin siltä!;) Ja tää nyt oli vähän tohon "Mulle ei oo koskaan kukaan tehnyt banneria enkä ite osaa"-kohtaan...:D

   Poista
  2. Niin on , mutta ku monelta oon kysyny ja sitte on tullu jotai että:kuvat ei oo tarpeeksi inspiroivia tms...ja sit yks lupas muttei koskaan sitä tehny... :( .VOIKO JOKU KERTOA KUKA TEKEE ILMAISIA BANNEREITA KAIKILLE JA VIELÄPÄ MAHD. NOPEAA?

   Poista
  3. minä voin tehdä! :) en kauhena monelle, mutta muuta voin tehdä! mulle voitte laittaa säpöä, teen muutamalle ensimmäiselle! :) eevipekki.96@gmail.com

   Anteeks Pinja :D

   Poista
 81. Tyypit rauhottukaa! Pinja saa tehdä millaisen arvonnan haluaa, se on kuitenkin miettinyt sen meidän lukijoiden parhaaksi. 70-lukijan raja on musta ihan ok, muuten osallistujia tulisi todella paljon. Toki niistä saattaa tuntua ikävältä, joilla on alle 70 lukijaa. Älkää siltikään jaksako nostaa tällästä möllääkää tästä. Kalenteristakin tuli hirveä mölläkkä. Eikö Pinja saa tehdä enään mitään blogissaan ilman, että häntä tullaan hakkumaan? Ovatko kaikki vain kateellisia vai mikä ihmisiä vaivaa, että tullaan haukkumaan, että bannerit eivät ole edes hienoja.

  VastaaPoista
 82. Voisko Pinja ystävällisesti kommentoida jotain :) ??

  VastaaPoista
 83. http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/
  74 lukijaa
  tuovi.hamalainen@gmail.com
  kuvat:
  http://2.bp.blogspot.com/-j7tePp3RJY8/UpTHouZiusI/AAAAAAAAGTo/nDuy7VfCpHg/s1600/DSC_0932.JPG
  http://2.bp.blogspot.com/-emlt9ojzYco/UVm-iU5oRlI/AAAAAAAAFG0/fFIgSaR7b7s/s1600/IMG_7706.JPG
  http://2.bp.blogspot.com/-3J9ZAmmQBoY/Ua8FEzN3GrI/AAAAAAAAF14/L_jIPETEqXg/s1600/_full+(18).jpg
  http://3.bp.blogspot.com/-6y74Zsyly6U/UWHNq4z7n2I/AAAAAAAAFOk/t-gjyOwIL58/s1600/onkkeli+7.4+072.JPG
  http://4.bp.blogspot.com/-7bfAd-1I9KU/UXGTZOmjWAI/AAAAAAAAFSk/p2PiCqEgByM/s1600/onksu+ja+tatu+005.JPG

  ja banneriin teksi Kleine Onkel & Tuovi
  värimaailma sininen/valkoinen semmonen talvinen!
  Toivottavasti voitettas tää skaba, merkkaisi tosipaljon! ja miusta ei ollu mitään vikaa tuossa lukija rajassa!

  VastaaPoista
 84. Noh, Pinjalla taitaa tässä olla ihan oma lehmä ojassa. Ei tietenkään halua banneria sellaiselle blogille jolla ei ole paljoa lukijoita, koska haluaa vain mainostaa itseään ja blogiaan. Hukkaanhan se banneri menisi parinkymmenen lukijan blogissa, koska harvempi sieltä löytää tiensä tähän blogiin kuin sellaisesta jossa on satoja tai tuhansia lukijoita. Hohhoi... Aivan varmasti arpoo (lukekaa: valitsee itse) sellaisen blogin jolla on eniten lukijoita arvontaan osallistuneista. Tähän jää tämän blogin lukeminen ja aivan takuulla vinkkaan pitkälle eteenpäin. Ja ei en ole katkera, en itse edes kirjoita blogia. Yleisesti ärsyttää tämmöinen vain ja ainoastaan oman etunsa ajaminen ja luuleminen että tosiaan olisi maailman napa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ''en ole katkera'' no etpä!!:DDDDDDDD

   Poista
 85. Mitä väliä suurella osallistujamäärällä on? En vieläkään tajua miksi pitäisi rajoittaa sen takia? Eihän Pinjan tarvitse edes käydä yhdessäkään blogissa jos oikeasti arpoo voittajat..

  VastaaPoista
 86. Päivän naurut :D kiitos anot

  VastaaPoista
 87. Moi Pinja!:). Ajattelin että jos voisit tehdä postauksen missä esittelet ihan hyviä blogeja vaikka lukioita olisi 5 ja me saisimme linkata ensin blogimme ? Koska nämä pienet hyvät blogit hukkuu kaikkien sekaan vaikka olisi yhtä hyviä kun 300 lukian blogi :).
  Ymmärän kyllä tuon 70 mutta toivottavasti ymmärsit mitä selitin :D

  VastaaPoista
 88. Ei herranjumala nyt ihmiset, järkeä vähän peliin mukaan, jooko? :) Vaikka tämä rajoitus nyt on teidän mielestä ehkä epäreilu, se ei tee Pinjasta ja Tiiasta ylimielisiä, rumia, "meikkihuoria", kuten hevostalli.netissä ystävällisesti ilmaistiin.
  Okei, on ehkä väärin viitata siihen, että blogit, joissa on vähemmän lukijoita eivät voisi olla laadultaan hyviä, jollei parempia kuin blogit, joissa on suuri lukijamäärä. Mutta kuitenkin, voisi silti miettiä millä sävyllä asiansa esittää. Eikö voitais nyt lopettaa tämä hirveä haloo, Pinjan blogi, Pinjan arvonnan säännöt, ok?

  Tsemppiä Pinja näiden anojen kanssa! Oon lueskellu sun blogia aika pitkään, nyt vasta sain aikaseks kommentoida, kun tää homma nyt tuntuu lähtevän niin käsistä että oli pakko :D

  VastaaPoista
 89. En itsekkään tajua tuota rajaa, miksi banneri-arvonnassa pitää olla lukijarajoitus kun taas esim. muissa arvonnoissa ei ole? Eikö se nyt ole ihan sama kuinka monta arvontaan osallistuu, jos todellisuudessa voittaja arvotaan eikä päätetä? Olen kyllä vahvasti anonyymien kanssa samaa mieltä tästä rajoituksesta, en pidä siitä itsekkään. Maasta se pienikin ponnistaa, jos tälläisiä arvontoja tehdään, niin olisi reilua että siihen saisivat kaikki muutkin osallistua, suurimmalla osalla kuitenkin on 0-50 lukijan blogi. Tarkoitukseni ei ole loukata, tai haukkua ja nuo huorittelut menevät ihan yli. Jatkoa ajatellen, kannattaa ehkä joko välttää saman tyyppisiä arvontoja tai tehdä ne niin että ei kellekkään tulisi pahamieli, tai ilmaista asiat niin ettei muita loukata. "Oikeasti käyttöön" oli tarpeentonta, itse kirjoitan blogia ennen kaikkea itselleni, päiväkirjana, muistoksi sekä seuraan omaa kehitystäni, eli eikö se silloin tule käyttöön? Ja minulla on huimat 6 lukijaa. Jos tavoitteena on saada lukijaystävällinen blogi, niin kannattaa välttää moisia möläytyksiä, monet oikeasti voivat pahoittaa mielensä. Hyvää jatkoa, älä ota haukkumisia itseesi, olet hurmaava ja kaunis nuorinainen.

  VastaaPoista
 90. En ota kantaa tuohon rajoitusjuttuun, koska siitä on jo sellainen "sota" käynnissä ja jokainen kuitenkin tekee omat päätöksensä, mutta tuli tuossa kommentteja lukiessa mieleen, että jos Pinja ei olisi laittanut lukijarajaa ja joku pienen lukijamäärän blogi olisi tähän osallistunut ja voittanut, olisi moni Pinjan lukijoista käynyt varmaan edes vilkaisemassa voittajablogia, jolloin hän olisi saanut mahdollisuuden siihen, että ihmiset olisivat kiinnostuneet hänen blogistaan ja liittyneet lukijaksi. Silloin pienempikin blogi olisi voinut saada ns. mainostusta:)

  VastaaPoista
 91. Miks tästä asiasta pitää tehä hirvee juttu tää on pinjan blogi ja se saa tehdä tälle ihan mitä lystää ja pinja
  älä ota noita toisia haukkuvia anoja ittees:) oot hyvä bloggaaja ja teet hienoja bannereita:)<3

  VastaaPoista
 92. Ihan rakentava palautteena sanon, että vähän kyllä kieltämättä harmittaa tuo lukijaraja. En ymmärrä, miten sellaset blogit joissa on alle 70 lukijaa, on jotenkin huonompia. Voi pienetkin blogit olla laadukkaita, nyt tuntuu vaan että satojen lukijamäärien blogi tekee siitä laadukkaan ja hyvän, pienemmät on sitten huonompia ja niihin ei panosteta. Musta tällasissa "pikkublogeissa" se banneri nimenomaan tulisi käyttöön, blogi saisi hieman mainostustakin. En halua missään nimessä antaa negatiivista vaikutelmaa, en sorru tuohon haukkumiseen, mutta mua kyllä harmittaa. Olisi se ollut esimerkillistä käytöstä, jos olisit näyttänyt miten pienetkin blogit on samanarvoisia isompien kanssa, oli lukijamäärä kolme taikka kolmesataa :-)

  VastaaPoista
 93. Voi jeesus! Kyllä mahtaa teitä oottaa päähän kun ette saa nyt Pinjan tekemää banneria, kun on alle 70 lukijaa, kirjoittakaa sitten parempaa blogia niin saatte enemmän lukijoita, se on niin yksinkertaista :D huhuh naurattaa

  VastaaPoista
 94. Kyllä kieltämättä harmittaa tuo raja. Pienemmät blogithan ne niitä bannereita tarvitsisivat. Voihan pienempikin blogi olla hyvä. Ihan rakentavaa palautetta yritän antaa. No, saat kuitenkin tehdä niin kuin itse tahdot, enkä lopeta lukemista tämmöisen vuoksi. :)

  VastaaPoista
 95. Tarkemmin kun miettii, niin isommat blogit on juuri niitä, jotka ei sitä banneria tule pitämään, koska heillä on niin paljon tarjontaa, ettei loppujen lopuksi mikään kelpaa. Monessa blogissa nähnyt pyyntöjä, että tehkää mulle banneri ja lukijat tekee. Sitten kiitellään kuinka ihania tuli ja luvataan käyttää muutamaa jakossakin. Parin viikon päästä kumminkin taas on itse tehty banneri, koska ei miellyttänytkään silmää toisen tekemä. Pienemmät blogit ne vasta ilahtuisivat jos saisivat "ooh niin hienon bannerin" omaan blogiinsa ja se tulisi varmasti käyttöön.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.