torstai 21. marraskuuta 2013

404. Ei mitään uutta...

Moikka! Olen jättänyt blogia hetkeksi taka-alalle, koska meillä on ollut tosi kiire koulussa ja tälläkin viikolla oli monet kokeet, ensi viikko vielä kokeiden kanssa taistelua ja sitten alkaa uusi jakso ja kokeet on taas ohi hetkeksi. Valitettavsti en ole siis ehtinyt postailla mitenkään paljoa ja kaikki aika on mennyt laiskotteluun, talleuiluun ja pänttäämiseen...

Tänään tuli ihanan iso paketti postosta Sheisideltä ja sen sisältöä tarkemmin tulossa myöhemmin. Äsken kun tulin kotiin maahan oli satanut pari sentiiä lunta, saa alkaa käyttää jo paksuimpia takkeja ja kuitenkin ulkona palenltaa. Niitä -30 asteen pakkasia odotellessa kun nyt on jo niin kylmä :D Tänään kouluun mennessä oli pilkko pimeää, ja kun kävelin bussista kotiin iltapäivästä, sillonkin oli pimeää. Talvella aina saa pärjätä pimeässä elämisellä, kun valosan aika menee koulussa istuessa ja ei pääse ulos ihanaan valoon. Nyt tuntuu ahdistavalta, mutta kohta onneksi alkaa valostua ja lumen tullessa maahan on muutenkin pirteämpää kun loskasäällä...

Lillille ei kuulu mitään kummaa, eilen pakkanen yllätti ja jäädytti kentän, joten päätin illalla vaan käydä kävelyttämässä sitä. Tänään on varmaan pakko kivuta vähän selkään ja taivutella, tai sitten olen vaan laiska ja käyn lenkillä maastakäsin. Inhottavaa kun vielä on niin vähän lunta että tie ja kenttä on kovat ja jäässä, joten kunnon liikutus ei oikein onnistu. Oma maneesi olisi aika luksusta, mutta vähän liioteltua tänne kahden hevosen pikkutalliin. Nyt tulevien päivine aikana ei ole luvassa mitään ihmeellistä heppailun suhteen, pitää vähän katsella mihin suuntaan nämä kelit menee, että millon pääsee kunnolla ratsimaan ja kuvaamaan. Käytiin toissapäivänä maastossa kun oli vielä sulaa, hepat oli aika innoissaan ja Voitto meinasi vähän villitä koko porukkaa sen riehumisella. Harmi kun joka paikka on niin kova ja jäässä että ei pääse yhtään purkmaan energiaa ja menemään kunnolla.

Mutta nyt pitää alkaa lukemaan äikän kokeeseen ja sen jälkeen raahustaa talliin katsomaan mitä pikku palleroille kuuluu. Palailen blogin ääreen heti kun hommaan jostain julkaisukelpoisia kuvia tai jotain muuta matskua :D
34 kommenttia:

 1. Täällä kans sato äsken lunta ja ulkona on jo hirveen kylmä. Hyi niitä hirveitä pakkasia, toivottavasti ei tuu kovin kylmä ihan heti :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus c:
  Heh ekojen joukos c;

  VastaaPoista
 4. millon arvonnan voittaja selviää?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katohhan postauksesta millo on arpomis päivä :D

   Poista
 5. http://iidaaw.blogspot.fi/2013/11/haaste.html sut on haastettu!

  VastaaPoista
 6. Pikkupalleroille :DDDDDDd toi kuulosti niiiiin SÖPÖLTÄ! ♥:DDD

  VastaaPoista
 7. oisit laittanu kuvia? mutt ihan kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollu kuvia mitä ois voinnu laittaa

   Poista
 8. kiva postaus vaikka ei ollut kuvii! :DD

  VastaaPoista
 9. oot paras <3 t.peikkotyttö

  VastaaPoista
 10. Täällä kans tänään sadellut vähän lunta. :)

  VastaaPoista
 11. Miksi kommenttini ei koskaan näy vaikka julkaisenkin sen? :0

  VastaaPoista
 12. Meillä ei ole satanut lunta. Ihan kiva postaus! Mun käsi on murtunu niin en pääse pitkään aikaa ratsastamaan. Tipun lemppariponiltäni ja olin tänään katsomassa sitä.

  VastaaPoista
 13. Täällä on yli -16 astetta pakkasta ja lunta löytyy :D

  VastaaPoista
 14. Sama juttu, kiirettä ja kokeita piisaa koulussa! Muista levätä aina välillä ja postaa jos vaan ehit! :) Meillä jääty kans kenttä, ärsyttää kun pitää alkaa lähtemään maneesille 0,5 km päähän. Matkahan ei siis pitkä ole, mutta sitäkin vaarallisempi , ainakin ton mun hermoheikon ponini kanssa joka näkee mörköjä kaikkialla :D

  VastaaPoista
 15. Meillä sama juttu, kenttä jäässä :( mutta Ite ratsastan pellolla, koska se on nyt paljon pehmeämpi mitä kenttä. Suosittelen!

  VastaaPoista
 16. Tän hetkiset pikkupakkaset ei tunnu missään kun on -30:D Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 17. Jos joku on kiinnostunu heppa/lifestyleblogista ni kurkatkaa tänne: ellanheppablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. Anteeksi, sulta on varmaan kysytty 10000kertaa tätä :/ Mutta teetkö enää videoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en oo ihan väärässä niin kaikki videot tulevat nykyään vissiin tiian kanavalle eli voiceoffortuna :) korjatkaa jos oon väärässä ja sori ku vastasin pinjan puolesta!

   Poista
 19. Miks et tee enää videoita sun kanavalle?????????:-o:-o:-o:-o:-o

  VastaaPoista
 20. Tuntuu kans et miten selviää -30 asteen pakkasista ku nyt jo jäätyy:D

  VastaaPoista
 21. Tuntuu kans et miten selviää -30 asteen pakkasista ku nyt jo jäätyy:D

  VastaaPoista
 22. Ooon, lunta tulvillaan, jaa raaikass taalvi sää!""!!!

  VastaaPoista
 23. Kun luin heti otsikon tuli mielen että sinua ei edes kiinnosta kirjoittaa tätä postausta kun lopussa oli "..." en tiiä miksi! Ja muutenkin aina postausta lukiessa sulla saattaa olla lauseen lopussa "..." ja aina tulee mieleen et sua ei kiinnosta! Onko se totta vai ajattelenko vaan sillai:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eihän se ... tarkota et ei kiinnostas?? :D

   Poista
  2. Ei nii mut mulle tulee sellane olo :o :DDD

   Poista
 24. Mie kattelen Lilli-heppa videoita.

  VastaaPoista
 25. Ihania kirjoitus virheitä;Dd<33

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.