keskiviikko 8. toukokuuta 2013

289. Videopostaus kisoista

Nyt liatan Tiian muokkaaman videon Kimmon kisoista joissa menkin Lillin kanssa oltiin mukana mutta ei siis kisattu tällä kertaa. Video on sama mikä Tiian blogissa joten jos vaikuttaa tutulta niin olette sen jo kerran katsoneet :D


42 kommenttia:

 1. Jee eka! kiva postaus:-)

  VastaaPoista
 2. Olen menossa talkoolaiseksi tuonne sorsasaloon viikonloppina ja minun käsittääkseni myös voitto j tiia ovat menossa sinne kisoihin, niin voinko siellä moikata teitä jos näkee, mutta hämmennyttekö siitä kun joku vieras moikkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö?:D joo en ymmärrä miks hämmentys mut..

   Poista
  2. ei hämmennytä ollaan otuttu jo siihen että ihan vieraat moikkailee joka on tosi kiva ja voi tulla juttelemaankin kun minäkin tulen sinne :)

   Poista
  3. No katsotaan että uskaltaudunko :)

   Poista
 3. Teetkö bannereita ilmasiks? :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä video on :) voitko pinjakin käydä kattomassa mun blogia? Osote on aikavieeteenpain.blogspot.fi. Muutkin saa käydä :)

  VastaaPoista
 5. kiva kun liatat! :D

  VastaaPoista
 6. voisitteko käyttää mielummin automaattitarkennusta ku ärsyttää välillä ku sumenee ja tarkennat uuestaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuossa ei ole täysi automaatti tarkennusta ja siksi helpoin tapa on tarkentaa käsin :) Ja jos on automaatilla niin minusta ärsyttää kun se käyttää siinä sumealla ja kuuluu ärsyttävä ääni ja surina videolla...

   Poista
 7. Onhan se kiva tuo Tiian tekemien videoiden laitto missä sinä esiinnyt sellaisille jotka lukevat vain sinun blogiasi, mutta uskon että useimmat lukevat sinun ja tiian blogia joten tälläiset postaukset ovat minusta vähän turhia minulle :-D Voithan sinä näitä laittaa mutta olisi kivempi katsoa itse tekemiäsi videoita. Tekisitkö normi tallipäivästä videopostauksen lähiaikoina, sellaisia ei ole juuri näkynyt ;) Tämä ei ole pahalla tarkoitettu, palautetta vain (-: Blogisi on kummiskin muuten tosi hyvä.

  VastaaPoista
 8. Miks sanotte äitiänne tytiksi ettekä äitiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se vaan on aina ollu niin en edes tiedä miksi :D

   Poista
 9. Joo! Toi normitallipäivä ois tosi kiva!:)

  VastaaPoista
 10. Ootko sä joskus ennen ku sulla oli Lilli nii ratsastanu jollain Reetalla, ku tuolla vanhoissa oli joku sellanen postaus? Vai oliko sulla Lilli sillonki ku ratsastit Reetalla? :D Tosi kiva jos vastaat!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsin sillon sekä Reetalla ja sitten minulla oli Lillikin joka silloin oli vähän saikulla niin halusin ridata muillakin heppoilla ettei taidot ruostu saikun aikana :D

   Poista
 11. Jos sulla ei olis iso siskoa joka on maailman paras hevosbloggaaja kirjottaa aktiivisesti yms. SULLA ei olisi YHTÄÄN lukijoita. Koska sä et koskaan jaksa tehä kunnollisia postauksia aktiivisesti vaan matkit vain Tiialta. Musta se on tosi säälittävää , koska et ansaitsisi noin montaa lukijaa .. Lähetä Tiialle terveiset ;)<3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitti tulla tänne haukkumaan Pinjaa päin naamaa! Mun mielestä Pinja ja Tiia on ihan yhtä hyviä bloggareita! Mua ei haittaa, vaikka Pinjalta ei tuu postauksia niin usein kun Tiialta, koska mä ymmärrän, että Pinjalla on varmasti muutakin tekemistä (esim. Lilli), kun bloggaus..! Pinja sun blogi on ihana!

   Poista
  2. onhan tiiallaki voiton ratsastus ja kaikki valtakunnalliset ja vähä isommat kokeet ku pinjalla

   Poista
  3. osittain tuo on näin ja kyllähän me yhdessä ollaan Tiian kanssa kuuluisia heppasisaruskia joten molempien jutut kiinnostaa :D Ja Tiia pärjää vähän paremmin koulussa joten minun on pakko panostaa että tulevaisuudessa ei kaduta mutta olen kyllä aika usein laiska postailemaan...

   Poista
  4. Toi ei oo yhtään reilua tulla haukkumaan, painu kuuseen!

   Poista
  5. iHA sama mitä sanotte!!!!!!! mä tykkään molempien blogeist yht paljo....... M,UT MÄN TENNE KYL KIROILEEN TUUU!!!!!

   Poista
 12. Miks väitätte ettei Lillin ja voiton jaloissa oo mitään jos käytte piikittämässä niitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiton jalkoja pitää käydä piikittämässä irtopalan poiston jälkihoitona

   Poista
  2. Niin voittoa vaan jälkihoitona pistetään ja estehevosille nivelet on kovilla joten se hoitaa nivelet. Ravihepoilla tuo on ihan rutiini piikitys koska jalat on niin kovilla :)

   Poista
 13. Oli kiva video! Tää on ehkä tyhmä kysymys, mutta mikä on Tiian blogin osote? Mää kyllä tiiän sen blogin nimen, mut mun kone ei löyä sotä ilman osotetta.. :)

  VastaaPoista
 14. Otatteko teijän tallille muita hevosia kun omanne? Jos ottaisitte, niin mikä olisi sopiva tallivuokra puolihoidlla? 300e?
  T. Kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oteta muutakun tuttujen tai kyllä tänne pääsee mutta hinta on sitten pikkusen tuota korkeampi...

   Poista
 15. miten oot saanu näin paljon lukijoita?ootte aika rikkaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijoita saa aktiivisella bloggauksella ja hyvillä ja mielenkiintoisilla kirjoituksilla joita ihmiset jaksavat ja haluavat lukea. Blogin ulkonäkö on myös yksi asia, joka herättää ihmisten mielenkiintoa ja erikoisemmat ulkoasut jäävät ihmisten mieleen. Millä perusteella ajattelet Pinjan ja Tiian olevan rikkaita?

   Poista
  2. Mitä väliä sillä onko Tiia ja Pinja rikkaita, se on heidän Perheensä yksityisasia jota ei tarvi muiden tietää.:)

   Poista
  3. LOL.mun osalta tän blogin lukeminen oli tässä jos on noin vaikeeta ziisus sentään

   Poista
 16. Yli 300e/kk puolihoidosta?:Dite oon pitäny maneesitallilla pk seudulla 340e kk, puolihoidolla:D naurettavaa! Paljonkahan hinta olisi?:o

  Edellinen ano, eiköhän niillä sitä rahaa oo kun oma hienotalli ja kaks hevosta. Tähän ei köyhät pysty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa tuo se että hevostehan on ihan meidän pihassa ja ei haluta ketään vieraita meidän omaan kotiin pihalle tai edes talliin. Eikä olla kauhean halukkaita ottamaan muitakun tutttuja joten korkea hinta estää senkin :D

   Poista
 17. hienostihan votte meni:)

  VastaaPoista
 18. PINJA MUISTATKO MUT OON SE JOKA SOITTI TÄNÄÄ

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.