keskiviikko 1. toukokuuta 2013

286. Veljekset Wahlsten

Mainitsin jo pari postausta sitten että minulle oli tullut mukavan iso paketti Veljekset Wahlstenilta postiin.  Vihdoin Lillille saapui ihana uusi välikausi sadeloimi ja varusteiden pesuainetta.

Lilli on aina ollut ongelmainen loimien suhteen, sillä on vähän pieni kaula ja etupää joten moni loimi valuu tarhatessa taakse ja kuristaa edestä. Jännitin vähän minkälainen loimi postissa tuli ja onhan se oikeaa kokoa. Onneksi sovittaessa selvisi että se oli juuri täydellisen kokoinen ja sellainen Lillille istuva malli. Tälläkin hetkellä kun katson ikkunasta ulos Lilli tyytyväisenä seisoskelee auringossa loimi päällä. Kyseinen loimi onkin Rain Buster fullneck ulkoloimi fleecevuorella. Se on 100% vedenpitävä ja suojaa hyvin koviltakin tuulilta. Lillillä on jo pari paksua loimea mutta nyt saimme juuri sopivan loimen ohuella fleecevuorella joka menee näin keväällä ja kesälläkin ponille ilman että sille tulee liian kuuma. 


 Loimi on todella hevosen liikkeisiin mukautuva ja siinä onkin  etujalan leikkaukset jotta hevonen pääsee vapaasti liikkumaan ilman että loimi jarruttaa menoa... Muutenkin se on todella kevyt ja laadukkaan oloinen ja voisi kuvitella että Lillikin tykkää kun sateessa ja tuulessa päällä on kevyt ja kuiva lämmittävä loimi! Edessä ja kaulakappaleessa on todella pitävät tarrat ja uskon että nuo kestää senkin kun Voitto tykkää repiä Lillin loimea :D Kiinnitys on helppo ja yksinkertainen joka ei vie kauaa aikaa väkertää jokaista solkea ja tarraa yksitellen kiinni...

Kaulakappale tulee pitkälle päähän asti ja se pysyy hyvin ylhäällä kaulaa lämmittämässä ja suojaamassa. Kun hevonen laittaa pään alas syödessään moni loimi kiristyy ja kaulakappale rutistuu kasaan ja ei enää suojaa kunnolla sateelta ja tuulelta, mutta kuitenkin tämä loimi on niitä harvoja jotka pysyy Lillilläkin päällä moitteettomasti ja ilman mitään kiristyksiä ja ruttuja vaikka se syökin pää alhaalla tai piehtaroi niin että loimi saattaisi mennä huonosti!

Loimesta oli montaa eri kokoa ja tämä beige sekä sininen väri. Lillillä oleva väri on myös super käytännöllinen koska hevoset on kovia piehtaroimaan ja arvatkaa vaan näkyykö kaikki ihanat lika tahrat jossain vaaleassa tai värikkäässä loimessa! Tämä väri sopii minusta hyvin Lillille ja se on tosi armollinen lian ja sotkeutumisen suhteen!  TÄSSÄ suora Linkki Veljekset Wahlstenin kuvastoon ja siinä vasemmalla sivulla oleva Rain Buster loimi on sama mikä Lillillä :)
Sain myös tarpeellisen jutun loimen mukana nimittäin varusteiden puhdistus aineen. Me ollaan kokeiltu jo aikaa montaa erillaista puhdistusainetta ja halusin nyt ottaa jonkun helpon ja tehokkaan saippuan. Inhoan niitä kaikkia lukuisia purkkeja ja purnukoita jossa on kymmentä eri hoito vaiheita ja kädet pitää sotkea ja uittaa kaikissa litkuissa ja vahoissa :D Nyt sain ratkaisun joka on tosi helppo ja siisti käyttää! Leather New glyseriini pumppuspray saippua. Ehdin jo testailla sitä saappaisiin ja suitsiin. Pumppupullo oli tosi helppo ja siisti käyttää ja tuli myös puhdasta kiiltävää jälkeä. Aine sekä putsaa että hoitaa nahkaa tehokkaasti. Ehkä tämä uusi tehokas ja helppo puhdistus spray saa minutkin innostumaan putsaamaan saappaat,suitset ja satulat useammin :D Tällekkin tuotteelle suora linkki kuvastoon TÄSSÄ. Aine löytyy oikealta  alareunasta sivulta 81. Veljekset Wahlstenillä on todella hyvät ja käytännölliset kuvastot josta näkee kaikki tuotteet selvästi ja tarkasti. Käykäähän kurkkaamassa kotisivulta mitä kaikkea sieltä löytyy ja pistäkää tilauksia tulemaan tai käykää ihan paikanpäällä myymälässä joka löytyy Lahdesta. Mekin ollaan pariin kertaan käyty ostoksilla ihan siellä kaupassa Lahden suunnalla.

Oletteko ennen käyneet ostoksilla tai katselemassa verkkokauppaa? 
Ja onkos mukaan tarttunut mitään kivaa? :)

postaus tehty yhteistyössä Veljekset Wahlstenin kanssa

74 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Toi loimi näyttää toosi kivalta Lillin päällä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ja minustakin sopii kivasti Lillille tuo väri :)

   Poista
 2. Vaikuttaa kätevältä tuo nahan puhdistusaine! Täytyisi varmaan itsekin tilata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen ja sillä saa tosi nopeasti ja siististi putsattua vaikka ennen kisoja tai valkkuja varusteet :)

   Poista
 3. Tämä oli kiva postaus. Korvaako tuo aine siis satulasaippuat ja tuommoiset? Pitääkö sitä vain suihkuttaa ja antaa kuivata, vaiko jotain muutakin? Mielenkiinnosta kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainetta vaan laitetaan joka paikkaan ja putsataan sienellä. Lopussa vaahto pyyhkäistään pois kuivalla pyyhkeellä :)

   Poista
  2. Käykö tuo siis satuloihin, suitsiin, saappaisiin, kypärään, suojiin yms.? Käykö millaisille materiaaleille?

   Poista
  3. Jos yhtään luit niin nahanpuhdistus aine on kyseessä :D

   Poista
  4. Oho:D Luin kyllä mutta en sisäistänyt kyseistä kohtaa:D

   Poista
 4. niin siis meneekö tuokin loimi ryttyyn hevosen syödessä vai ei? siitä kohdasta en oikein saanut selvää, muuten tosi hyvä postaus ja kaunis loimi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mene :D Luulin kirjottaneeni selvästi mutta ei siis mene ryttyyn, se pysyy hyvin ylhäällä ja ei kurista :)

   Poista
  2. hahah no nyt saa hyvin selvää kun korjasit:) ja oli kyllä muuten ihan selvästi kirjoitettu!

   Poista
 5. sitä vaan kehutaan kun on tehty yhteistyönä...naurettavaa sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääthän itekki että tuo loimi istuu Lillille hyvin!
   Ja tuo puhistusainekki, jos se on hyvää nii eikö sitä saa kehua?

   Poista
  2. mun mielestä kyllä vaikuttaa tosi hyvältä loimelta ja puhdistusaineelta, hyvää on helppo kehua! ei pitäis sun takapuolta kutittaa vaikka oiskin yhteistyössä tehty, musta näyttää siltä että noi on aidosti hyviä tuotteita ja testaisin mielelläni itsekin.

   Poista
  3. En ole koskaan kuullut, että joku haukkuisi yhteistyön avulal saatuja tuotteita, mutta minä en ainakaan valehtelisi saadusta tuotteesta ja en usko että Pinjakaan valehtelisi tuotteiden olevan hyviä, vaikka oikeasti niissä olisi jotain negatiivistakin sanottavaa. Uskoisin, että suurin osa bloggaajista kertoo kyllä, jos tuotteessa on joku, mistä ei itse pitänyt, koska kaikki ei pidä kaikesta ja kaikki ei käy kaikille hevosille. Tottakai tuotetta saa kehua, jos siihen on syy! Epäkohdatkin voi kertoa kauniisti, mutta jos niitä ei ole niin niitä on turhaa keksiäkään. En tietenkään voi olla varma, kuinka monella olisi pokkaa haukkua ilmaiseksi yhteistyön kautta saatuja tuotteita, mutta minä ainakin sanoisin oman mielipiteeni peittelemättä totuutta.

   Poista
  4. Jos olen tehnyt yhteistyötä niin minusta olisi kiva että postaus olisi positiivinen. Ja kerron epäkohtia jos niitä löytty kyllä ihan rehellisesti ja asiallisesti :) Uskon että kukaan ei olisi kiinnostunut sponsoroinnista jos vain koko postauksen ajan haukkuisin ja etisisin tavaroista kaikkea huonoa ja negatiivistä :D

   Poista
  5. Ei ole todellakaan kivaa että anonyyminä tulet haukkumaan, ite oon pikemminkin kateellinen(hyvällä mielellä) pinjalle kun hän on mahdollisuuden saanut!:)

   Poista
  6. piruvie, pitäskö haukkua sitte yhteistyö kumppani lyttyy?
   Et sinä tiedä, kuinka hyvin loimi Lillille istuu.
   Sitäpaitsi, se että Pinja sanoo loimen olevan hyvä PIENEMPI KAULAISILLE hevosille, meinaa sitä, että hän ei nimenomaan suosittele kaikki ostamaan kyseistä loimea.

   Poista
 6. eikös vermossakin ole Veljekset Whalstenin liike? :D tai itse olen ainakin siellä käynyt ;) mutta kiva postaus ja hieno loimi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ollakkin :D en ole ikinä käynnyt siellä...

   Poista
  2. Korjaan vähän: Vermossa oleva liike on Hevosväylä, missä kumminkin myydään vissiinkin Veljekset Wahlstenin tuotteita :)Ennen siellä taisi olla Veljekset Wahlsten, mutta ei enää :)

   Poista
  3. joo siis en oo moneen vuoteen käynyt vermossa, mutta ennen oli ainakin se veljekset wahlsten :) emps tajunnu että se voi lähteä pois XD

   Poista
 7. teillä on muuten nyt tasan 3000 lukijaa, onnea! ;) :)

  VastaaPoista
 8. LIllille sopii tosi hyvin toi loimi!Siistejä kuvia!veljekset Wahlsten voisi olla teijän sponsori:)

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus! Ja tuo loimi sopii Lillille <3 ;)) Mitkä on muuten noiden kuvien koot jotka on sivupalkissa, nuo joista pääsee sinun ja Lillin sivuille ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Ja ne taitaa olla 300x500 :)

   Poista
 10. Siisti loimi:O Mul on muuten horse comfortin sfotsel-takki (tai jotenkin sillein se kirjotetaan) ja on muuten ihan suupeer hyvä:) Pitää tuulen ja satteen vaikka on jo käytetty:) Ratsastin nimittäin sillä kerran kaatosateessa ja ei muuten tullut läpi;) Kannattaa kokeilla:)

  Muuten hyvää vappua:)

  VastaaPoista
 11. Syötättekö hevosille D-vitamiinia, ,kun ne eivät saa loimien takia sitä auringosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne saa olla uaringossa ilman loimea, tänään vain oli niin viileä tuuli että piti laittaa loimi :)

   Poista
  2. Ei nyt mitenkään pahalla mutta sinulta löytyy aika paljon kirjoitusvirheitä! Ja se on hieman häiritsevää

   Poista
 12. Kuinka paljon se leather new makso ? :) Ku ite tarvisin sellasta ku nuo jodhpurit ja chapsit ei puhtaana pysy koskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhhän katsomassa tuolta suorasta linkistä kuvastosta tarkka hinta jos on kiinnostusta :)

   Poista
 13. tuo loimi sopii hyvin Lillille!

  VastaaPoista
 14. Miusta tuntuu et nää jotkuu postaukset on mainoksia eikä postauksia ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessahan tässä on tiettyä mainostustakin joka kuuluu yhteistyöhön :)

   Poista
  2. Kiva tapa saada kaikkea ilmaiseksi ;D

   Poista
 15. Mitä tarkottaa et ootte tehnyt tän postauksen yhteistyössä Veljekset Wal.. kanssa? onkse joku sponsori jutska :D

  VastaaPoista
 16. Nii mikä sinin iphone on malliltaan ? (:

  VastaaPoista
 17. Oii, ihanasti sopii tuo loimi Lillille ♥ Ja tuo värikin on ihana (:

  Itse oon joskus tilannut tuolta vatsapanssarin ja kuljetussuojat vuokraponille (:

  VastaaPoista
 18. Kiva postaus<3
  Osaisitko neuovoa minulle miten tekisin bannerin ja miten julkaisen blogiini videon?
  ellajanella.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Ja en tässä ala neuvomaan miten mutta netistä löytyy hyviä ohjeita...

   Poista
 19. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Kiva postaus :)
  Miten noi tossa sivussa olevat kuvakkeet joissa sulla lukee Lilli ja toisessa Pinja, nii osaatko neuvoo miten ne saa tohon sivuun silleen et tuolla takana on kuva? :D Joo kirjotin tosi selvästi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Ja muokkasin kuvat itse ja kirjoitin sitten vaan tein linkkikuvan ja lisäsin tonne gadgettina :D

   Poista
 21. Voiko noita tuotteita tilata jostain netistä vai pitääkö käydä liikkeestä ostamassa?

  VastaaPoista
 22. Loimi näyttää kivalta Lillillä:) Kiva postaus!:)

  VastaaPoista
 23. Moi! Millon tulee videopostaus kun sä ratsastat Ukkelilla tai voitolla siis?
  Toi loimi sopii ja tulee sopimaankin Lillille erinomaisesti=D....
  Ja tosi hyvii kuvii ja muutenki kiva postaus!

  VastaaPoista
 24. tosi kiva postaus !
  meillä on tallilla samaa puhdistus ainetta ja on toiminut tosi hyvin esim suitsien puhdistamiseen.
  tosi laadukasta tavaraa on.
  ja näyttää istuvan toi loimi tosi hyvin lillille :)

  VastaaPoista
 25. Kiva postaus! Ja tuo loimi näyttää hyvältä Lillillä :)

  VastaaPoista
 26. http://aureliakatarina.blogspot.fi/2013/05/top-5-blogia.html Pääsit mun TOP 5 listaan! :)

  VastaaPoista
 27. Kiva postaus ja kivoja kuvia!
  Loimi sopii hyvin lillin päälle ja onkin aika kiva väriltään :)

  VastaaPoista
 28. Ainakin mun ratsastuskypärä on juuri Wahlstenilta, samanlainen ku toi sun, mutta vaan ruskeana. Löytyy kuvastosta " kypäräs " alta. Kivaa tavaraa on, mutta harmittaa kun se on arkipäivisin auki, enkä ikinä kerkeä sinne kun pääsen koulusta aina klo 15.00, joten oon moneen otteeseen tyytynyt käymään siinä Horzen myymälässä.

  VastaaPoista
 29. Saanko lainata pari kuvaa mun blogiin ku teen semmosen postauksen missä kerron kiinnostavimmista blogeista mitä luen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit laittaa jos laitat suorat linkit blogiin ja laitat kuvaan copyt ja mistä ne otit :)

   Poista
 30. Mun ponilla on samanlainen loimi

  VastaaPoista
 31. Siis saman värinen ja samanlainen

  VastaaPoista
 32. Lähdetkö sinä ja lilli sinne huomisiin kisoihin ??

  VastaaPoista
 33. Apple iPhone 4S 16 Gt puhelin. Onkse toi se sun iphone tällä hetkellä..?

  Tahdon ostaa samanlaisen iphonen ku teillä on nyt!?:DD <3

  VastaaPoista
 34. Teetkö bannereita ilmasiks? :)

  VastaaPoista
 35. Liityin just sun blogin lukijaks :). Voisitko käydä kurkkaamassa mun blogia, aikavieeteenpain.blogspot.fi, ja jos mahollista ni kommentoida sinne jotain? Sun ja Tiian blogit on parhaita!

  VastaaPoista
 36. ootteko muokannu riimunarut noista kuvista pois :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku kattoo oikeen tarkasti tai suurentaa, ni kyl siin varmaan oli riimunnaru. Siin on sellanen jälki :)

   Poista
 37. Näin sinua ja Tiia tänään niissä Kimmon tallin aluehallimestaruuksissa. Oliko tämä uusi loimi siellä lillillä päällä? Loimi joka lillillä oli siellä niin oli toosi kivan näkönen. Oot muuten tosi pitkä!:D

  VastaaPoista
 38. tuli vaa sellanen juttu mielee että oot tosi nyrpeen näkönen tos bannerin yhes kuvassaXD

  VastaaPoista
 39. Mun oli pakko nyt ostaa tommonen nahanhoitoputeli kokeiltavaksi. Just kun on ravikausi alkanut niin olen niin kyllästynyt valjaitten putsailuun, että jospa tuo vähän helpottais sitä ja ois nopeampaa :D
  Rain Busterin ostin itte 2 vuotta sitten russitammalleni, ja muita sadeloimia ei enää meidän perheeseen tulekaan. Olen tykännyt siitä niin paljon! :3

  VastaaPoista
 40. Munin ponilla on ongelmia loimien kaa tosta että se valuu aina taakse ja kuristaa eestä:// mut kiva postaus!(:

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.