perjantai 19. huhtikuuta 2013

279. Hilton HerbsSaatiin Lillille vähän niinkun koe käyttöön Hilton Herbs Equilibrium VF yrttiseosta Suitsisopista. Hilton Herbs on täysin yrttivalmisteinen lisäaine merkki hevosille jotka kärsivät esim. hermosto, iho, karva, vatsa, suolisto, hengitystie, nivel  tai lihaksisto ongelmista.

Tässä hyvin ja kuvaavasti kirjoitettu pätkä Hilton Herps tuotteista: Villihevoset ovat lähes jatkuvasti kevyessä liikkeessä hakiessaan ravinnokseen vuodenajan mukaan saatavilla olevia kasveja, jotka auttavat niitä pysymään terveinä. Nykyajan hevonen viettää suurimman osan ajastaan tallissa ilman virikkeitä ja lajitovereidensa seuraa, syöden pitkälle prosessoituja rehuja. Tämä on haitallista sekä sen henkiselle että ruumiilliselle hyvinvoinnille. Voimme huomattavasti edistää hevosen terveyttä tarjoamalla sille oikein valittuja yrttilisäravinteita. Yrtit luovat yhteyden hevosen luonnollisiin juuriin, antamalla hevoselle voimaa ylläpitää terveyttä villien lajitovereidensa tapaan. Ideana on siis saada hevosille laadukasta, käsittelemätöntä ja terveellistä luonnon omaa yrttiä eri vaivoihin.

Lilli on tamma joten sen mielialat saattavat vaihdella ja heittelehtiä paljon. Kiimat ja muut hormooni myrskyt saa sen välillä tosi hermostuneeksi ja vihaiseksi. Aquilibrium yrtti on seos erillaisia luonnon omia yrttejä ilman valeriaa. Yrtti on valmistettu erityisesti Jännittyneille tammoille sekä hormonaalisen ja hermostollisen tasapainon ylläpitoon läpi vuoden ja erityisesti kiiman aikana. Valmistetta voidaan kyllä myös tarvittaessa käyttää oreille ja orimaisesti käyttäytyville ruunille. 


Tämä yrttiseos sisältää  munkinpippuria, kamomillasauniota, siankärsämöä, sitruunamelissaa, limetin kukkaa, koiranheisiä ja Maarian-ohdakkeen siementä. Säilytys pakkaus on helppo ja kätevä muovinen rasia kannella. Yrttiä siinä on 1kg ja se riittää ihan hyvän aikaa, omalle hevoselle voi katsoa annosteluohjeen purkin kyljestä painon mukaan. Lilli saa kaksi mittaa päivässä ruuan sekaan. Kun haistelin yrttiä se oli ihanan tuoksuista ja minusta on hyvä syöttää hevoselle ihan yriti yrttiä eikä mitään valmistettua jauhetta tai nestettä. Tuossa saa selvän tuntuman yrttiin ja seassa voi jopa nähdä kaikki ainesosat. Toivotaan että Lilli syö tuota hyvin ja se helpottaa sen äksyilyyn ja tammailuun. Nyt varsinkin kevään ja voimakkaiden kiimojen aikaan Lilli on aika tuulelle käyvä ja se ottaa varmaan koville hevosellekkin olla kokoajan mielialan vaihtelujen ja hermoilun kanssa. Ehkä yrtti auttaisi myös Lillin eroahdistukseen ja se selviäisi helpommin ilman Voittoa :D


Katsotaan miten yrtti auttaa Lilliä ja jos teillä on samoja ongelmia heppojenne kanssa niin kannattaa kokeilla vaikka yksikin erä Hilton Herbs Equilibrium VF yrttiä. Luonnollista laadukasta ja rauhoittavaa yrttiä ilman valeriaanaa!


29 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ja pitää varmaan itsekkin kokeilla tuota vuokrikselle kun on juuri samanlainen kuin Lilli :D

   Poista
 2. Toivottavasti tuo auttaa Lilliä :)

  VastaaPoista
 3. hermosto-, iho-, karva-, vatsa-, suolisto-, hengitystie-, nivel- tai lihaksisto-ongelmista

  lisäainemerkki

  ja mitä vielä... mikä sun äikän numero on oikeesti :D edes hiukan äidinkieltä lukeneena ärsyttää nuo alkeellisimmat kirjoitusvirheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiei, menikö elämäsi nyt pilalle, kun näit KIRJOTUSVIRHEEN!! PAHA PAHA PAHA PAHA!

   Poista
  2. Olen samaa mieltä, ite en huomannu mitää virhettä ennen kun kirjotit. Joten älä ole pilkunviilaaja, KIITOS! :)

   Poista
  3. No voi ei.. Nyt kuolen näin kirjoitus virheen. On vaikeaa nähdä jopa "alkeellisia" kirjoitusvirheitä omasta tekstistä. Ei elämä kaadu jos nyt pari kirjoitusvirhettä löytää.

   Poista
  4. kyllä minun mielestä saa korjata virheitä, sillä tuokin oli selvä virhe. mutta ei tarvitse törkeästi kysyä että "mikä sun äikän numero oikeen on" Tarvitseeko Pinjan koko ajan miettiä sitä että apua nyt meni tuo oieleen että mitäköhän nuo lukijat nyt sanoo. Ei tarvitse, koska tämä on Pinjan blogi ja Pinja tekee tätä omaksi ilokseen:) tämä kommenttinikin on täynnä virheitä ja niitä saa korjata mutta en itse siihen kiinnitä huomiota:D

   Poista
  5. *pieleen* t. sama ano

   Poista
  6. Ekalle anolle: Siia omg nyt kyllä koittaa maailmanloppu yhdestä kirjotusvirheestä! Ja katsos, omastakin tekstistäsi puuttuu isot alkukirjaimet (:

   Poista
  7. Ensimmäinen Anonyymi: Tulisitko valittamaan kirjoitusvirheistä vasta, kun oma tekstisi on virheetöntä? Mielestäni isojen alkukirjainten puuttuminen enteilee aika huonoa äidinkielen numeroa sinulle. Pinjalla ei numeron kanssa ole mitään hätää, mutta sinulle voin lämpimästi suositella jonkinlaista tukiopetusta, jotta saat tuon virheesi kuntoon. :)

   Poista
  8. Se kirjoitetaan pilkunnussijat. :D

   Poista
  9. ootte kaikki iha vitun noloja:D On Pinjan oma asia oikolukeeko vai ei,sillehä se on ongelmana,kun siitä saa tämmösen metakan:)

   Poista
 4. Tää oli kiva postaus! Oli kiva kuulla vähän erillaisia kuulumisia teiltä :) <33
  Toivottavasti auttaa! <3 (=

  VastaaPoista
 5. Voiks tota hilton herbs equilibriumia käyttää ravureillle tai ravihevosvarsoille? Ehkä turha kyssäri mut aattelin kysyyy!:


  T: SUURI FANISI!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko että se "ammatista" riippuu, hevosiahan ne kaikki on :-)

   Poista
  2. facepalm:D t:suurinmpi fani:)

   Poista
  3. juu tietenkin voi myös ravihevosille jos on samoja ongelmia. Ja nuorillekkin käy jos tarvitsee rauhoittavaa yrttiä :)

   Poista
  4. Eli toi vois sitten toimia Akhal-Tekeillekkin :3 uuu.. nyt on lähettäväkin ostamaan ja kokeilla rauhottuuvatko

   Poista
 6. Hehe tuo näyttää hyvälle...

  VastaaPoista
 7. Mun heppa syö tota kans, on syönyt jo muutaman kuukauden, koska hermostuu ja tressaa helposti ja voin sanoa että auttaa, ainakin mun heppa rauhottu jo muutamassa päivässä. Suosittelen,ainoa vaan että on mun muistaakseni aika kallista, jos oikein muistan. Toivottavasi auttaa myös lillillä.

  VastaaPoista
 8. Kiva asiallianen postaus <3

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus:)
  Oma tamma käyttää myös joka on välillä känkkäränkkä ja tressaa mm. kisapaikoilla, mutta olen huomannut että on toiminut, suosittelen!:)
  Toivotaan että auttaa myös Lilliä!

  VastaaPoista
 10. Toivotaan et auttaa Lilliä! Oon ihan fiiliksissä ku pääsen huomen tallille, ja sit tiistaina <3 Kertokaa mitä voin tehä ku masennun jos en pääse viikkoon tallille? :o

  VastaaPoista
 11. mä teen sulle taustan mut sun ei tarvi pistää sitä jos et haluu:)

  t. Pälvi, en jaksanu kirjautua tän kommentin takia:)

  VastaaPoista
 12. Mitä?! Miksi Lillin pitää selvitä ilman Voittoa??! Onko Voitto lähössä pois??! Ja oli ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan Pinjan puolesta että Voitto ei ole lähdössä pois.

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.