torstai 28. maaliskuuta 2013

267. "Pakko postailla!!"
Blogin pitäminen on jäänyt nyt pitkästä aikaa kokonaan pois. En ole jaksanut yksinkeratisesti postailla ja pahoitteluni siitä :) Mutta minua alkoi tosiaan yksi päivä ärsyttää ensimmäistä kertaa ikinä blogiin tullut kommentti. Se ei tosiaan ollut varmasti tarkoitettu ilkeästi mutta siinä vaiheessa kun luin sitä tuli sellainen olo että olenko minä jotenkin sidottu ja pakotettu tähän blogiin. Blogin pitäminen ja kirjoittaminen on täysin oma valintani, kuitenkin yhden viikon levon jälkeen ja postaus tauon aikana olin saanut kommentin jossa luki: "Kirjottele tänne enemmän!!:)" Kuulostaa kiltille mutta jotenkin tuli sellainen olo että minun on pakko kirjoittaa tänne ja tuokin kommentti oli niin käskevä olisi voinut kirjoittaa kirjoittaisitko eikä kirjoita. No mutta en halua alkaa paasata ja valittaa, haluan vain muistuttaa että teen koko blogia omasta tahdosta ja silloin kun jaksan/ehdin/pystyn. Minun elämä on kiireistä ja välillä tulee aikoja jolloin kokeet ja koulu vievät paljon aikaa. Silloin en mahda mitään jos postauksia ei tule pariin viikkonkaan ja se on vain kestettävä! :D

Mutta hei nyt on kiirastorstai ja vihdoin alkoi pääsiäisloma! Meillä oli koulussa tänään vähän rennompi päivä vaikkakin aamulla oli heti kahden tunnin espanjan koe :D Tiedossa minun lomallani on este- ja kouluvalkku sekä laskettelua. Nyt pitää myös levähtää ja ottaa vähän välimatkaa koulusta johon viimepäivinä on mennyt liikaa aikaa. Olin tiistaina koulussa kello 8.00-16.00. Tulin kotiin joskus 17.00  ja siinä kaksi tuntia söin, luin kokeeseen ja pikaisesti tein koneella pakolliset asiat, sitten 19.00 talliin ja ratsastus. Vihdoin kahdeksan jälkeen pääsen kotiin teen iltahommat ja kymmenen aikaan menen nukkumaan tosi väsyneenä. Olen siis liikenteessä aamu kuudesta ilta kahdeksaan, päivällä pari tuntia on vapaata jotka käytän yleensä koneella tai pakollisin koulu juttuihin. Toivottavsti ymmärrätte nyt paremmin miksi välillä väsyttää ja en jaksa tehdä blogille mitään. Odotan vain sitä aikaa kun alkaa kesäloma ja pääsee vapaalle! Menen kyllä loman alussa kahdeksi viikoksi riparille Aholansaareen mutta sitten olen loppu loman täysin vapaa :D  
 

Huomenna on kouluvalkku, siitä toivottavsti tulossa postaus ja nyt pääsiäislomalla tsemppaan taas blogiin ja kirjoittamiseen. Joten pitemmittä puheitta huomiseen! :) 

36 kommenttia:

 1. Ihana postaus!! ja lillikin on niin söpö<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun taas postauksia samaan malliin! Eihän sille oikee voi mitään, jos ei vaan yksinkertaisesti jaksa/ehdi/pysty kirjoittamaan! Itsellänikin tulee välillä tilanteita, ettei vain voi tai ehdi kirjoittaa. Mutta nyt toivottavasti ehdit ja voit kirjoittaa taas normaalisti tasaiseen tahtiin. Tätä ei siis millään pahalla. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!
  Ihana toi musa!
  Kuulin ton biisin vasta varmaa ekan kerran,mutta ihastuin siihen heti.(oon ehkä kuullu ton biisin aikasemminkin mut en vaa nyt ainakaan muista.)
  Ihana Lilli ja Voitto+tietty sinä<3
  Nähdään Tampereen hevosmessuilla!
  Saatan uskaltaa tulla vähän höpöttämään sulle ja Tiialle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viikon ollu spotifyn lista ykkösenä :D
   Varmasti oot kuullu :)

   Poista
 4. Sun ei oo mikään pakko kirjottaa jos et jaksa(: Näit sun postauksii on kiva lukee!(: Mut kirjota mielummin sillon, kun huvittaa, ettei tuu tollasta ''pakko'' tunnetta xd

  toi laulu on ihana ♥:Dd

  VastaaPoista
 5. No huh huh se on kaikkien oma asia kirjottaako. Mut näitä on kiva lukea ja kuvat on tosi hyvä laatuisia :))

  VastaaPoista
 6. Nice postaus. Mutta kaikkihan huolehtii omastaan blogista, ei muiden..Saa kirjoitella millon tahtoo ja milloin ei! :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä, jos on suosittu blogi niin tavallaan voi sanoa, että on "pakko postailla". Jos joku lukija kysyy ystävällisesti voisitko postailla taas niin ei siitä noin tarvitse hermostua. Lukijan kysymyshän vain tarkoitti, että hän odottaa postailujasi ja niin varmasti moni muukin blogin lukijasi. Muista, että enää et voi sanoa, että blogia kirjoitat itsellesi, kun lukijoita on noin kiitettävästi.
  Mut sulla on kyllä tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 8. Ymmärän sua ton bloggaus-jutun suhteen!

  VastaaPoista
 9. Minä oikeastaan käsitän tuon bloggaus jutun. -Aina ei vaan yksin kertaisesti ehi.  // Sehän on sinun vastuulla postailekko vai et... Jos et jaksa ei sun oo pakko.
  /// Musta on iha kiva et on taukoo koska sitten tauon jälkeen voi tulla taas vähän reippaamin niitä postauksia. : ))

  VastaaPoista
 10. Ei sun tarvi kirjoittaa joka päivä postausta meille. Sulla on muutakin sun elämässä kuin blogi. Ei sen pitäisi ihmisiä alkaa haittaamaan. Ite ymmärrän sua täysin :)


  Sun blogi on aivan hirveen kiva, eikä mua haittaa se että postauksia ei välillä tule niin paljoo :) Saat ihan ite päättää millon kirjoitat.

  VastaaPoista
 11. Tuli tuosta kirjoittamastasi "tuokin kommentti oli niin käskevä olisi voinut kirjoittaa kirjoittaisitko eikä kirjoita." kun sinäkin joskus vastasit lukijoiden kommentteihin aika tylysti vaikka olisi pystynyt nätimminkin sanomaan, mutta en halua sen enempää ruveta syyttelemään olen kuitenkin samalla linjalla kanssasi tuossa postaustahdissa -> Sinun blogi ja sinä määrät tämän sisällön! :)

  Kaikenkaikkiaan tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 12. Toi on kyllä todellakin totta ! Ärsyttäähän se, että et kauheesti kirjota mutta sehän on täysin oma valintasi. Itsekkään en jaksa koskaan kirjoittaa blogiin ja se ärsyttää lukioita ja anoja. :/

  animaaal.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Muuten,miten sait upotettua tuon kappaleen tuollei? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vaa kooks html koodista niin että se on pitkä mutta kaea vai miten se nyt snotaan :D

   Poista
 14. No sille ei oikein voi mitään jos ei jaksa, ehdi taikka pysty kirjoittelemaan useammin :/ Pidän enemmän kyllä blogeista, joissa postaustahti on aika tiheä, mutta ymmärrän kyllä jos joillain ei ole yksinkertaisesti aikaa.

  Pidän blogistasi valtavan paljon! Toivottavasti posraustahti palaa normaaliksi :)

  VastaaPoista
 15. no voisithan tuota itsekin sitten vähän ystävällisemmin vastailla kommentteihin ja näin :)

  VastaaPoista
 16. Tää postaus oli tosi hyvä ja ei ollut paljoo kirjoitusvirheitä, hyvä pinja!:) ja jos jotain haittaa ettei tuu usein postauksia niin onha sitä maailmassa aika monia muitaki hyviä (heppa)blogeja joita voi lukee sillävälin ku oottaa pinjan postauksia!

  VastaaPoista
 17. tuo on kyllä totta että blogin pitäminen on oma valinta ja kukaan ei voi/saa pakottaa ketään postaamaan mm. päivittäin!:)

  VastaaPoista
 18. Kommentoin nyt tähän postaukseen, koska vanhojen postausten kommentteja et varmaan katso. Kun menee sinne ehben sivuille, niin tarkottaako se kaksi värinen sitä, ettävetoketju ja painatukset ovat eri väriä kun itsessään kangas vai ? Kun tilaisin itselleni tuommoisen samanlaisen, mutta pitääkö minun ottaa se kaksivärinen versio? Niin ja yksi kysmysy vielä :D Onko tuo sillee lämmin et voi käyttää talvisinki jos laittaa ihan normaalisti housut & paidan alle, muttei kuitenkaan mitään ulkovaatteita. Ois kiva jos vastaisit (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi värinen on se että vetskari ja painatukset on eri värillä :) Ja hebe on tosi lämmin, jopa välillä kuuma vaikka alla olisi kevyesti!

   Poista
  2. okei, eli jos haluan samanlaisen kun teillä, niin tilaanko kaksivärisen vai yksi värisen :D Tiedän, olen tyhmä :D

   Poista
  3. meiän hebe on vaa pelkästää aniliini :)

   Poista
 19. Kun teit sen persoonakalenterin niin Teitkö ite ensin kollaasin noista kuvista ja sitten laitoit sen yhtenä kuvana tohon kalenteriin vai oliko siellä sivulla valmiina että saa laittaa monta kuvaa? Mä en mitenkään löydä et sais monta kuvaa, löydän vaan että lataa kuva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pitää tehdä kuva ja lisätä siihen :)

   Poista
 20. Lilli on kyllä perinyt söpön ulkonäkönsä omistajalta:)

  VastaaPoista
 21. En tiedä oletko aiemmin kertonut, mutta, miksi Voitto ja Lilli eivät tarhaa yhdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäisin kyllä tarhataan yhdessä, mutta talvisin hevosilla on hokit, joten ne tarhataan erikseen jotta vältytään hokkipotkuilta:)

   Poista
 22. onks sulla espanjaa koulussa ?!?!?!

  VastaaPoista
 23. minkä kokosena laitat ton videon html kun upotat sen niin pieneks ? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.