maanantai 18. helmikuuta 2013

238. Postien esittely

Nyt esittelen minulle tulleita kirjeitä Poste restantessa. Teen nyt ekalla esittely kerralla tämän kuvina, mutta jatkossa jos haluatte videokin on mahdollinen kuvailla... Kirjeitä tuli mukavan paljon nimittäin yhteensä 14. Kiitos kaikille kirjeen lähettäneille ja vastauksia kirjoitan kovaa vauhtia. Vielä pitäisi kirjoittaa pari ja sitten vien ne postiin tulemaan takasin :) Kaikki eivät halunneet kirjeitään esittelyyn joten lisäilen tähän vain ne jossa erikseen sanottiin että voi näyttää blogissa..

Kirje jonka muuta sisältöä ei haluttu blogiin, vain minun luettavaksi. Mukana tuli kuitenkin aivan ihana rannekoru! Siinä tuollainen hieno kiinnitys ja pieni roikkuva sydän :) Kiva idea ja helppo lähettää kirjeellä!

 Kirje Nadinelta oripäästä. Mukana tuli Lillille sokeria jotka kyllä hetkessä hävisi Lillin mahaan, huopa tähti Lillin alkukirjaimella ja kaksi pimeässä hehkuvaa palleroa. Nadine piirsi myös ihanan kuvan minusta! Arvostan kyllä kaikkia jotka osaa piirtää nimittäin tuo on aika hieno piirustus :)  Lillille kyllä maistui vallan hyvin nuo sokeri herkut, eli jos haluatte laittaa myös lillille jotain niin se varmaan toivoo sokeria jatkossakin Nadinen ideaa jatkaen... Jasmin rantasalmelta piirsi meille hienosti Ihaan :D Kirjeessä mukana oli tämä kiva kuva ja kirje. Jasminin kertoi kirjeessä sen kuolleesta hoitoponista joka oli ollut ihan kun Lilli, kivasti kirjoitusta ja kiinnostavaa oli kuulla mitä Jasmin kertoi sen ratsastuksesta ja esteistä...Janica Hagelberg lähetti ihanan kesäisen heppa postikortin. Mukana tuli myös ihan pikku kirje jossa Janica kertoi ettei keksinyt oikein mitään kirjoitettavaa. Kuitenkin tällainen pikku kirje ja kortti oli tosi mukava :)


Hilma lähetti ystävänpäivä kortin minulle ja Lillille :)


Pikkuinen kirje minulle ja Lilillle :) Sisällöstä ei sen enempää kirjoittajan toiveesta..


Hienosti tietokoneella kirjoitettu kirje meille. Lisäksi mukana kuva Lillistä pinkit varusteet päällä. Kuvia ja piirroksia on aina kiva saada :) Sara kertoo kirjeessä olleensa minun fani jo pari vuotta.  Lisäksi siinä on pari kysymystä ja vastauskuori osoitteella jotta voin vastata kysymyksiin ja lähettää nimmarin takasin..

Sanni lähettikin meille pitkän kirjeen. Mukana tuli myös heijastin joka tulee tarpeeseen näin hämärillä keleillä! Kirjeessä on paljon tekstiä ja kysymyksiä joten vastauksestakin tulee pitkä :) Kirjeessä ja kuoressä oli kivat heppa tarrat koristeena, näin valkea paperi muuttuu kivan ja omaperäisen näköiseksi!

Ihanan pinkki kirje Julialta. Mukana tuli heppakuva ja julian oma pikkunen tarrakuva. Tässä kirjeessä on kuitenkin ongelma! Julia halusi vastauksen ja mukana oli postimerkkikin, kuitenkin Julian oma osoite puuttuu eli jos Julia nyt luet tätä otathan minuun yhteyttä pikaisesti jotta saadaan vastaus sinulle perille!


Katrin kirje minulle, mutta mukana tuli myös Tiialle pikku pinssi nimellä. Jos ei halua lähettää molemmille kirjettä voi laittaa yhden yhteisen säästääksen postikuluissa :) Katrin siistillä käsialallla kirjoitetussa kirjeessä on ihan perus asioita kerrottuna. Katri kertoo vähän itsestä, meistä ja esittää pari kysymystä. Tällaiset on kivoja ja normaaleja kirjeitä joita on hauska lukea ja vastailla...

Tiialle laitettu mutta meille molemmille yhteinen kirje Iidalta :) Iida laittoi meille molemmille pikku lahjat ja minä sain ihanan korun sekä pikku lumiukon! jaettiin Tiian kanssa lahjat, vastataan yhdessä Iidalle kysymyksiin ja sitten vielä nimmarit mukaan niinkun kaikille jotka niitä haluaa :)

Maijulta saamani kirje! Sormus ja pinni ovat ihan super ihanat ja kauniin väriset :) Maiju keksi myös kaksi tosi hyvää ja kekseliästä ideaa, toinen on tuo tyttö jolle minä sitten piirsin vaatteet ja lähetin takasin. Toinen on tuollainen kysely johon minä täytän vastaukset viivoille sekä perässä lukee Maijun omat vastaukset! Ottakaa mallia ja miettikää saman tyyppisiä ideoita jos päänne kumisee tyhjyyttä kirjettä tehdessä :D Kirjeessä oli paljon tekstiä, mukana pikku lahja ja tuo hauska kuva johon tykkäsin piirtää vaatteet ja asusteet..

Pullea kirjekuori oli kiva avata. Sisältä paljastuikin Lillille kokonainen pussillinen Likit nameja, tarroja, hevoskortti jossa vaihtuva kuva, magneetti ja tatska :D Kivasti tavaraa ja Lilli rakastaa kaikkea ruokaa! Kirjeessä oli kivasti tekstiä ja hienosti kirjoitettu kokonaisuus! Jannika kysyy pari kysymystä ja vinkkejä sen ratsastamaan hevoseen joka heittelee päätä ratsastaessa. Kiva aina jos minunkin neuvoista on hyötyä joten aina saa kysyä :) 

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Kyllä teki tiukkaa että ehdin tämän kirjoittaa tänään loppuun! En ihan tarkoituksella ainakaan tällä kertaa tehnyt kokonaista kirjoitusta kirjeiden sisällöstä koska minusta on kivaa että kirjeet kirjoitetaan yksityisesti minulle eikä koko maailman tietoon :) Ja jos te innostuitte tekemään ja lähettämään kirjeen niin muistakaahan laittaa oma osoitteenne jos haluatte vastauksen! Toivottavsti saadaan yhtä paljon kirjeitä tällä viikolla kun viime viikolla :D 

Nyt vain kirjoittelemaan ja suunnittelemaan! Lilli odottaa täällä innoissaan herkkuja ja kirjeitä...


31 kommenttia:

 1. Ois kivempi mun mielestä jos jos esitteleisit viedona. Siis tää oli vaan ehotus ja mun mielipide

  VastaaPoista
 2. Oli kiva postaus=D videonakin voisi tehä, mutta mun mielestä myös tolleen kuvina oli kiva kattoo ja lukee=P kivoja lahjoja sait!

  VastaaPoista
 3. Itse tykkäsin enemmän että voi tälleen kuvina kattoo, mutta monet tykkään näköjään videoistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään enemmän kuvina koska lagii -_- Täytyykin lähettää sulle kirje (:

   Poista
 4. Kivoja kirjeitä saitte ja lahjoja! (: Itsellänikin olisi tarkoitus lähettää kirjeet kummallekkin jossain vaiheessa, kunhan jaksan vain kirjoittaa ne. :D

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus :) juuuh videolla olis kivempi kattoo mut kuvinakin käy :) ainakin sai rauhassa kattoo jonkun korun kuvan, jos se olis videolla menny nopeemmin eikä olis nähny kunnolla :)
  Ittellänikin on tarkotus kirjotella sulle ja Tiialle, mut en oo viel muilta kiireiltä kerenny syventymään kirjotteluun :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus :) munkin pitää hankkia mun blogille paljon lukijoita niin ne voi lähettää mullekkin ihania kirjeitä, kuvia ja erityisesti lahjoja postiassa :D
  Ei vaan :D

  VastaaPoista
 7. Mäki tykkäisin enemmän videosta (:
  Mut ihan kiva tääkin! :)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Voi ei apua!! Mihinköhän oon laittanu sen ku kuvasin nii tossa oli mun mielestä kaikki! Pitää ettiä se ja lisätä! :)

   Poista
  2. Kysäse Tiialta? Se esitteli sitä omassa postauksessaan?

   Poista
 9. Ihana kun sulle saa kirjotella kirjeitä ja jopa vastaat kaikkiin !:) Paljon terkkuja Lillille ja sulle :)

  VastaaPoista
 10. Hey dear I really like your blog! What about following each other? ...just let me know :3 <3
  http://anyakoks.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 11. Tolleen kuvinakin on kiva, mutta sitten lopussa tulee semmonen olo että ei oikein jaksa lukee tekstiä. Jos seuraavalla kerralla videona? :)

  VastaaPoista
 12. Tää oli tosi kiva tälleen kuvina ja teksteinä mut videokin käy:)

  VastaaPoista
 13. Voiko kirjeitä lähettää vielä tai enää?

  VastaaPoista
 14. Kivoja kirjeitä ja piirrustuksia sait ja mun mielestä tää oli kivasti kerrotti tekstillä ja laitettu kuvia. Lilli on tosi sulonen♥ Mun blogin osote, jos yhtään kiinnostaa..:D http://carojadottie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Olisi pari kysymystä johon haluaisin vastauksen :) Kun sullahan on se wintexin estesatula oletko vaihtanut siihen naihkaiset satulan kiristys remmit ?? Kun oon miettiny kun ne mun synteettiset satulavyön remmit on niin jäykät? Jos et ole vaihtanut onko sinullakin jäykät? Ja sitten semmonen että onko sulla minkälainen estesatula vyö tai panssari minkä merkkinen yms. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaan Lillille Wintec estepenkki, en ole vaihtanut satulavyön vastaremmejä, ne on ihan pehmeää ja hyvää materiaalia... En muista vöiden merkkiä mutta estepenkkiin on panssari ja perusvyö :)

   Poista
  2. Ok :) Onko se sun estepenkki synteettinen ja ostitko uutena?

   Poista
 16. Kiva,että tykkäsit mun kirjeestä ja lahjoista!♥
  Tv. Maiju

  VastaaPoista
 17. Voisitko tehdä postauksen mis kerrot miten teet banerin?

  VastaaPoista
 18. hei tää oli tosi kivasti toteutunut ! :) oikeestaan ehkä jopa parempi ku videomuodossa :D

  VastaaPoista
 19. Wautsi toi viimene!! :) Hyvä keksimään toi Maiju kaikkea. Ja vautsi nuo muutkin! :)

  VastaaPoista
 20. Video muodossa välillä mutta ei aina :D Lähetän postia seuraavalla viikolla :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.