keskiviikko 2. tammikuuta 2013

210. Uusi vuosi uudet kujeet -mennyt vuosi 2012

Moi! Hyvää myöhästynyttä uutta vuotta kaikille! En ole jostain syystä jaksanut kirjoitella nyt lomalla ja on ollut kiireitä niine n ole vaan ehtinyt. Mutta nyt olisi aika muistella mennyttä vuotta niinkun vuodenvaihteessa tapana onkin...


 
Tammikuu meidän meno taas talveksi vähän hiipunut ja ihan perus ratsia takaisin normaali kuntoon Lillin saikun jälkeen. Tammikuussa ei oikestaan tapahtunut mitään erikoista :) Minulle mieleen tammikuusta jäännyt eniten kuinka sillon oli raskasta ja pimeää hoitaa ja ridata hevoset...


 
Helmikuu Lillillä päästiin helmikuussa siihen pisteeseen kuntouttamista piitkän lomailun/saikun jälkeen että hypättiin eka kertaa puoleen vuoteen. Päivät alko olla vähän valosampia ja sää alkoi muuttua keväisemmäksi. Maastoiltiin tuolloin aika paljon koska se oli hyvää vaihtelua Lililllekkin.
 
 
 
Maaliskuu Minulta katkes käsi rinteessä ja kipsi sitten koko kuukauden eli eihän ratsastuksesta oikein mitään tullut. Tiia ja pari kaveria sitten hoiti suurimman osan ratsastuksesta ja Lilil oikestaan sai taas olla vähän vapaalla. Lillin kuntoutus alko olla lopussa takas normaaliin tilaan ja sen kuntokin alko olla jo tosi hyvä, vahin sitten tarkasti Tiian ja muitten ratssatusta ettei tulis takapakkia. Kuitenkin kaikki meni hyvin ja Tiian ratsastus autto Lilliä eteenpäin.
 
 
 
 
Huhtikuu Sain vihdoin kipsin pois. vaikak käsi oli heikossa ja huonossa kunnossa pääsin ratsimaan lilillä melkein normisti. Alko tulla kevät ja kenttäkin suli mukavasti niin päästiin ridaamaan kunnolla. Pidettiin myös pini temppu kisa minun ja Tiian välillä niin te lukijat saitte seurata edistymistä irvistys tempun opettamisessa. Päästiin hyvin menemään jo estevalkkuihin ja Lilil oli super kunnossa hyvään aikaan ennen kesän kisakautta.
 
 
 
 
Toukokuu Kesä alko tulla ja päästiin jo totuttelemaan hevosten mahoja tuoreeseen heinään taas talven jäljiltä. Hevoset nautti keväästä ja pääsi kentälle vähän villikoimaan :D Mutta kumminkin alue-valkuissa jotka olikin sitten Lillin viimiset tuli takapakkia ja poni ei suostunut hyppäämään. Syytä ei vieläkään tarkasti tiedetä mutta kumminkin päätettiin vähän miettiä Lillin jatkoa juuri kun kaikki alko näyttää niin lupaavalta...
 
ylhäällä kuva Silver ponista, alhaalla sitten taas jatkuu Lillin kuvat..
 
 
 
Keäskuu Kesälomat alko koulusta ja meille tuli kesävieras Silver poni. Hevoset pääsi vihdoin koko päiväksi laitumelle. Lilillä jatku normaali treeni vaikka alue-valkut jäi meidän osalta pois.
 
 
 
 
Heinäkuu käytiin tampereella vähän ostoksilla ja mukaan tarttukin aika paljon heppakamaa. Lillilä oli pieniä satula ongelmia mutta nekin saatiin lopulta kuntoon. Käyttin kerran kisoissa hyppäämässä mutta matka tyssäsi lyhyeen heti kolmannelle esteelle.
 
 
Elokuu kesä alko vaihtumaan syksyksi ja Rosa meidän estevalmentaja kävi ratsimassa Lilliä pari kertaa ja hyppäsi. Vaikka poni ei kisoissa halunnut radalla hypätä valkut jatku normaalisti ja se oli ihan täysillä tutulla koti kentällä hyppäämässä.
 
 
 
 
 
 
Syyskuu illat alko pimenemään ja kentän valot sai ottaa käyttöön. Lilil oli ihan super hyvä sileällä kun oltiin siihen panostettu enemmän kun esteisiin. Rosa hyppäs Lilillä ja kokeili vähän mikä meidän kisahyppelyissä olisi ongelmana. Käytiin taas hyppäämässä kisoissa ja testaamassa miten menisi ja loppujenlopuksi saatiin 70cm hyvä sijotuskin ja 80 tuli hylky. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen poniin kun hyppäsi niin hyvin edes toisen luokan...
 
 
 
Lokakuuu Minun synttärit ja hevoset siirty lopullisesti pois tarhoista ja kokonaan kuivaheinälle. Käytiin Horse Showssa helsingissä. Joulun odotus oli jo kova :D Tässä kuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä, postailukin oli jäännyt vähän vähiin.
 
 
 
 
 
Photobucket
 
Marraskuu Talvi oli tuloillaan saatiin sponsori tuotteena korut Nimesi.fi :stä ja kuoret iPhoneen Desing skins :stä. Vihdoin sitten loppukuusta tuli lumii maahan. Kisakausi alko loppua ja otin vaan kotona omatoimisesti omia pikku hyppelöitä.
 
 
 
 
Joulukuu Vihdoin joulukuu ja joululahjana tulikin kamera ja uus putki joka muutti meidän elämän kun rikkinäisen kameran tilalle saatiin taas toimiva. Lautailtiin vähän ja kelit oli niin huonot ettei kauheesti päästy tekemään mitään erikoista hevosilla. Kumminkin joulu meni hyvin ja hevosilla kaikki sujui ongelmitta. Joulukalenteri vei kaiken huomion blogissa joten ei ole edes paljoa kuvia Lililstä. Mutta ehkä suurin tapahtuma taas sponsori tuote nimittäin tuo ihana Hebe haalari joka on tälläkin hetkellä käytössä.
 
Tässä oli vihdoinkin tämä postaus. Pahoittelen suurempia virheitä ja väärinkirjoituksia mutta oli kauhea kiire postata tämä tänne :D Hyvää uutta vuotta viellä kaikille ja lupaan että nyt taas skarpaan päivittelyyn enemmän!
 

59 kommenttia:

 1. Kirjotit monta kertaa Lililstä!

  VastaaPoista
 2. Eihän se haittaa ja tuossa lopussahan luki: Pahoittelen suurempia virheitä ja väärinkirjoituksia mutta oli kauhea kiire postata tämä tänne :D mut anonyymit ne vaan jaksaa sanoo koko ajan paskaa muista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanut sitä pahalla karvakuono!EI KAIKKI ANOT OLE SELLAISIA PASKOJA KUN TE!!JOTKA AINA EPÄILEE ANOJA!-.- haista vittu noora

   Poista
  2. kaikilla varmaa erittäin kiva kommentoida tänne ku muut kommentoijat tulee haistattelee:DDd eihän tässä sanottukkaan että _juurisinäanonyymi_ vaan yleensä se tuppaa olemaan anonyymit jotka huutelee:)

   Poista
  3. Joo ihan vaa rauhassa :D Kaikki saa kommentoida ja anotkaan ei ole yleensä kaiken ikävän takana eli ei saa yleistää :)

   Poista
 3. Käykää katsomassa myös minun blogini tässä osoite: http://karva-kuonot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja voi herranjestas mite kaunis oot tossa vikassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 5. Siis niin ihana postaus<3:) Mut toi sun käsi näytti vähän pelottavalta yhessä kuvassa:D(ei pahalla:)) ja sä oot niin toooosi nätti, vaikka oonkin maininnu jo monesti, mutta mä en voi käsittää sun kauneuttas<3:);o Toi viimenen kuvakin<3 Awws<3:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti! <3 ja käsi tuntuki vähä jännälle ja on se aika pahan näkönenki...

   Poista
 6. waau oot niin nätti tos vikas kuvas !
  & hyvää uutta vuotta sulle ja Lillille :> !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) ja samoin hyvää uuttaa vuotta sinne!

   Poista
 7. Kiva postaus:) Toi sun käsi näytti pelottavalta sillä odotinsen olevan normaalin näköinen (minulla nimittäin oli:D)Ja tuossa vikassa kuvas oot nätti mut mun mielest sun tukka näyttää siinä jotenkin irtonaiselta :O

  VastaaPoista
 8. Minulta katkes käsi rinteessä Katkesi tarkotat varmaan että murtu??:D oot tosi nätti muutes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis aattelin et jokainen ymmärtääe ikä ala viilaamaan pilkkua kun kirjotin katkes :DD Mut siis yks luu katkes ei koko käsi..

   Poista
 9. oot ihan älyttömän kaunis tos vikas kuvas!!!!!!!:)

  VastaaPoista
 10. Tää on ihana! Kun tulin huoneeseeni ja mun piti laittaa valot päälle nii jotenkin ajattelin et voin laittaa valon päälle tietokoneen johdosta!

  VastaaPoista
 11. Oot ihan sairaan nätti tossa vikassa kuvassa (ja muutenkin)! ;D

  VastaaPoista
 12. millon aattelit mennä Lillillä seuraavan kerran kisoihi? tai ootko kattonu jo kisoja tms? :) Niistäkin voisit tehä postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että kisoja meille on tulossa vasta kesällä mutta niistä sitten lissä lähempänä oikeaa aikaa :)

   Poista
 13. mistä oot ostanu ton vikan kuvan paidan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Onlysta mutta en usko että enää löytyy kun tosi vanhaa mallistoa :) Mutta se on ollu ihan super hyvä ja kovassa käytössä!

   Poista
 14. oonko ainut kenen kättä alko särkeen ku katoin ton kuvan mis oot saanu ton käden just pois kipsistä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo mulleki tulee pahoja muistoja ja voin vieläki tuntee sen tunteen kun eka kerran taivutti kättä ja se oli ihan löysä ja kipee :D

   Poista
 15. kerjäät vaan huomiota tuolla vikalla kuvalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kerjäät kommentillas...

   Poista
  2. No voihan siihen laittaa kuvan miltä on näytäny vuonna 2012

   Poista
  3. jokaisella oma mielipide mutta mielstäni voin laittaa omaan blogiini niin kuvia Lillistä kun minustakin ilman että kenekään siihen pitää erityisemmin puuttua negatiivisesti. Pahoitteluni nyt jos sain liikaa huomiota tuon kuvan takia :DD

   Poista
  4. Pinja laita ihmees kuvias tänne blogiin(: Et saa mitenkää liikaa huomiota mun mielest, oot just tosi kaunis! :)
   T: Inka joka ei jaksanu kirjautua bloggeriin

   Poista
 16. Tosi ihana blogi ! Taidat todellakin panostaa ulkoasuun ja teksteihin. Luin tuossa juuri joulukalenterin luukkua 18. ja mieleeni heräsi muutama kysymys: kuka sinun ulkoasun on tehnyt, missä ja miten olet mainostanut blogiasi ja suostutko itse antamaan rakentavaa palautetta toisten blogeista, tiedätkö ketään kuka tekisi sellaista ? On kumma kun ei näköjään omaan blogiin saa omaa kuvaa laittaa kun se on anonyymien mielestä huomionhakua.. Tosi hyviä kuvia tässä postauksessa ja sait tiivistettyä vuoden asiat niin, että mielenkiinto säilyi :) tykkään lukea sun postauksia, varsinkin jos ne koskee Lilliä :) pidätkö itse enemmän hevos- vai life style postaauksista ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho paljon kysymyksiä mutta toivottavsti saat vastaukset kaikkeen :D ulkoasussa on copy reunassa sen tekijältä ja en oikestaan ole manostanut blogiani missään. Ja oma aikani ei valitettvasti riitä niinkään muiden blogeihin kun omankin kanssa on kauhea kiire. Ja uskon että vaikk ht netissä on paljon blogin arvostelijoita ja palautteen antajia :) Ja tykkään niin hevos kun lifestyle blogeista mutta ehkä hevos blogit vievät voiton...

   Poista
 17. Kas kummaa, kun et omalla nimellasi tollasia huutele...

  VastaaPoista
 18. Oot tosi kaunis, niiku tiiaki c: hyi toi käsi ku siit oli otettu toi kipsi pois.. :s :D

  VastaaPoista
 19. aaaww, Lilli söpönä joka kuvas :3 ja sä oot ihan himo kauniss :))
  Ihan pakko kysästä että mikä iPhone sulla on ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti kummankin puolesta :) Ja mulla on tällä hetkellä iPhone 4s

   Poista
 20. Moi! Saanko linkata sun blogin mun blogin postaukseen? Osoite on: www.heppatytonelama.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Teen siis sellaista postausta, mistä sain ispiraation blogin tekoon, ja tämäkin on yksi inspiroivista blogeista :) Kiitti ku vastasit!

   Poista
 21. Lilli on ihana jokases kuvas, mut meinaan vaan et kun ratsastat reino tossuilla ja tommosilla höttösillä niin se on vähä epä ammattimaista, muuten hyvät näyttää, paitti toi sun käsi, hrr.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis toi on tosi paha tapa ja oikeesti vaarallista! Yritän parantaa tapani mutta ei siitä mitään taida tulla kun kerran opittu tapa :D

   Poista
 22. Millon teet varustepostauksen 4/4?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kunhan ehdin ja lupaan että tulossa on mutta tällä hetkellä en voi tehdä...

   Poista
 23. ootpa ruma tossa vikassa kuvassa.., ja läski !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos sun on pakko päästä sanoo noi niin ei mitään mutta kiitos <3 toivottavsti tuo helpotti sun oloa koska ainaki ite sain päivän naurut! :DD

   Poista
  2. Öö... Ihan normaali painoselta näyttää ja en nyt sanois että ruma vaikkei anteeks nyt,mikään kauneinkaan. Ihan normi :)

   Poista
 24. miten oot saanu näin paljon lukioita? oletko mainostanu sun blogia jossain?

  VastaaPoista
 25. Susta on ihan sika nätti kuva tossa lopussa<3

  VastaaPoista
 26. Nätti toi vika kuva! Mut aika monta yhdyssana- ja kirjotusvirhettä löysin, joten kannattas aina oikolukea teksti ennen julkasemista, ni olis lukijoidenki kivempi lukea ;)

  itekki teen koneella kirjottaessa paljon virheitä, mutta luen aina tekstit läpi ja korjaan virheet :)

  VastaaPoista
 27. tosi kiva postaus ja kivoja kuvia! anot ne vaa jaksaa taitaa olla kateellisii sulle sun kauneudestas ;)! oot tosi kaunis !(: hyvää uutta vuotta sulle ja lillille!

  VastaaPoista
 28. tosi kiva postaus ja kivoja kuvia! anot ne vaa jaksaa taitaa olla kateellisii sulle sun kauneudestas ;)! oot tosi kaunis !(: hyvää uutta vuotta sulle ja lillille!

  VastaaPoista
 29. Mistä toi lillin vaalenpunanen fullneck fleeceloimi on?
  Minkä merkkinen? tiiätkö saako muun värisenä?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.