sunnuntai 11. marraskuuta 2012

193. Lillin kuulumisia :)

Moikka! Tänään on isänpäivä ja teinkin isille kakun näin aamusta, vaikka olin tehnyt pohjan eilen täyttämisessä ja koristelussa meni lähes kaksi tuntia.. Kakku epäonnistui ulkonäöltään mutta toivottavsti maku on sitäkin parempi :D
 
Taas vaihteeksi juuri kun oli jo paksu kerros lunta niin kaikki suli yön aikan pois :( Nyt kaikkialla on ihan  kuraista ja likaista... Viime viikoilla en ole voinut ratsastaa Lillia kunnolla koska säät on ollut niin huonot ja vaihtelevat. Lillillä ei ole vielä edes hokkeja tai tilsakumeja niin saa kyllä olla varovainen liukkailla keleillä ettei tule mitään pahempia liukastumisia tai kaatumisia... Ensi viikon perjantaina on kengitys ja silloin saadaan talvi varustus kuntoon. Toivottavasti säät myös paranisi siihen menneessä ja sataisi paljon lunta eikä tätä vettä..Ratsin Lillin eilen ihan kevyesti ja taivuttelin käynnissä, ravia en paljoa ottanut kun pohja oli vähän liukas ja pelkäsin että poni joutuu ravata jännittyneesti. Lilli tuntui ihan hyvältä vaikka otta huomioon kevyet päivät ja liukkauden. Saa nähdä millainen se on sitten kun saadaan hokit ja päästään menemään kunnolla. Odotan kumminkin innolla kun sataa ihan kunnolla lunta ja päästään kahlaamaan hankeen kunnolla :)

 Lilli on kasvattanut nenäänkin kunnon talvi karvan <3
 

Ollaan annettu hevosten olla ihan kunnolla ulkona pimeään asti, ettei niitten aika tule tylsäksi karsinoissa kököttäessä, kuitenkin jos keli on hyvä ne varmasti mieluummin ulkona oleskelee...
 
Huomiselle on luvassa taas vastauspostausta jos saan tehtyä sen valmiiksi jo tänään, ja sitten huomenna vaan äkkiä lisään sen  :)

12 kommenttia:

 1. kivoja kuvia oli taas=)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Kuinka lämmintä teiän tallissa on yleensä aamulla, ihan tällen ku meiän tallissa on yleensä jt 8°c

  VastaaPoista
 3. meijän tallissa on yleensä jotain 15 astetta, talvella ehkä 10

  VastaaPoista
 4. Kivoi kuvia :) Ja epäreiluu ku siell on ollu lunta :/ ...

  VastaaPoista
 5. Voih voih, huomenna postaus, jos kerkeet ni voitko ladata tänää koska aamulla olis viideltä herätys ja lento teneriffalle ja siellä viikko ja en pääse koneelle.

  VastaaPoista
 6. ota siitä kakusta kuva! :D

  VastaaPoista
 7. toi teidän talli on vaan niin ihanan kodikkaan näköinen niin ulkoa kuin sisältä :33

  VastaaPoista
 8. aurankaa sama;)♥meijän tallissa on lämpö aste yleensä ''talvella'' 15 astetta

  VastaaPoista
 9. mitä tossa tallin pitkässä osassa on ;000????

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.