lauantai 4. elokuuta 2012

156. Kisoissa mukana-mini videopostaus!

Moikka! Tein kun oltiin tänään Tiian ja Voiton mukana kisoissa niin tällaisen pieni muotoisen videopostauksen, katsokaa jos kiinnostaa... Videot on surkea laatuisia kun otin ne pokkarilla ja äänetkään ei kuulu hyvin :( No mutta toivottavasti tykkäätte ja kiinnostaa katsoa välillä tällaisia ihan tavallisia videoita :)


Sitten loppuun pari kuvaa ja osoite mistä löytyy Tiian ja Voiton blogi...


Jos kiinnostaa nähdä miten Tiialla meni niin tässäpä linkki heidän blogiin :) Nyt lähden ratsimaan ponin ennen kun lähestyvä ukkonen pääsee yllättämään!


25 kommenttia:

 1. pinjaaaa eiiii tuo haukottelu XDDDD

  VastaaPoista
 2. Toi Tiian haukotus on paras :D !!

  VastaaPoista
 3. Jep, repesin ku katoin sen heti ton jälkeen :D

  VastaaPoista
 4. KISATILANTEESSA AINA HEVONEN SUITSITTUNA !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o jos sattumoisin katsot kuvia niin Lillillä on kaikissa suitset, otin suitset pois päitsien alta minuutytia ennenkun lastasin ponin traikkuun....

   Poista
  2. niimpä näin kyllä kuvista, mutta kisatilanne on myös koppiin menokin. Älä ota pahalla mutta säännöt on säännöt (:

   Poista
  3. itse varmaan kisaatkin..:D ei kukaan noudata tota sääntöä

   Poista
  4. hahhaa aluekisoissakin voi siitä evätä lähtöoikeus (; voi kyllä kisaan ja se ärsyttää kun sääntöjä ei noudateta. P.s. ei edelleenkään pahalla mutta ois kiva jos yritettäisiin edes noudattaa sääntöjä :))

   Poista
  5. jopa stella hagelstam ylen tv lähetyksessä lastasi hevosen ulos traikusta ILMAN suitsia , että alue ja aluekisoissa kisa tilanteessa aina hevonen suitsittuna , että siinä sulle suitset päässä !!!!!!!!!!!!
   :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

   Poista
  6. Eiköhän Pinja tiedä mitä tekee, ei tarvitse ipistä! Oli kisatilanne tai ei, suitseti päässä tai ei, mutta hoitakaa vaa osa anonyymeistä ne omat heppanne täydelliseti niin kaikki on ihan ok! :)

   Poista
  7. Sitä paitsi Suomalaisten traileri tuskin on kilpailupaikka. Hevosen täytyy olla _kilpailupaikalla_ suitsittuna..

   Poista
  8. Voi hyvää päivää teidän pilkunviilaajien kanssa. Eikö oo mitään muuta tekemistä, kun tulla toisten blogeihin valittamaan turhista asioista? Eiköhän se ole ihan Pinjan oma asia, eikä muiden siihen tarvitse puuttua?
   ja muuten: "hahhaa aluekisoissakin voi siitä evätä lähtöoikeus (;" eihän pinja edes kisannut tuolla nyt, joten mitä väliä sillä on? :D

   Poista
 5. Asia ymmärretty, kaikki meidän valmentajat ovat antaneet ohjeet joita me noudatamme, ja uskon että he tietävät enemmän kun te kuinka tarkat säännöt ovat! Olen pahoillani nyt jos pilasin jonkun päivän tällä jutulla, oh nou otin suitset pois juuri minuuttia ennenkun lilli laitettiin koppiin :DDD älkää olko noin tarkkoja, jos itse kisaisitte ja kävisitte kisapaikoilla, ehkä selviäisi että vain puolet ihmisistä noudattaa tätä ohjetta ja se joka on tottunut matkustamaan ja toimimaan kisapaikalla tietää myös että jos kärryssä on heinäverkko ja toinen hevonen, suitsien otto siellä on astettta haastavampaa ja vaara että poni tukehtuu on suuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja sä et kuitenkaan ollu kilpailia .

   :D

   Poista
 6. Joo tosi mini-videopostaus...;DD Kesti kymmenen minsaa!!! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mut siinä oli sellasia pätkiä ettei tullu mitään yhtenäistä videota :D

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kuinka pitkä oot? Mikä on sun jalan koko? Voitko esitellä sun varusteet? Voitko esitellä Lillin varusteet? Voitko esitellä sun vaatekaapin? :) Kiitti jos vastaat KAIKKIIN! :) Ja muuten, eikö se oo ihan sama miten Pinja tekee, tehkää te vaan oikein ja jättäkää muut rauhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen n.160cm pitkä, jalan koko 38-40, riippuen kengän mallista :) En esittele ainakaan nyt mun tai Lillin varusteita, enkä voi esitellä mun vaatekaappia :D

   Poista
 9. en ymmärrä miks nää anonyymit tulee tänne viilaan pilkkua? :D
  Mutta tosi kiva videopostaus, niitä sais olla enemmänkin :)

  VastaaPoista
 10. tosi kiva tää postaus (: sun blogia on tosi mukavaa lukee, ja lilli on oikein sulonen poni :)

  VastaaPoista
 11. tosi kiva video tehkää useemmi videopostauksia?:) mutta siis oliko tuolla joku kolari tai joku vastaava ku joutuitte oottamaan? ja mikä tiialla oli ku se ei päässy etes sinne kärryy?:D mutta ootte tosi nättejä molemmat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, siinä oli kallansillat vaan auki, kun vene meni ali :D Eikä joutuu oottaa ehkä ku 2min. Ja Tiia oli varmaan vaa niin jäykkä ja puutunu ajomatkan jälkee, ja sitte toi kärryn ovi on vähä korkeella :DD

   Poista
 12. Näitä on kysytty varmaan jo miljoona kertaa mutta kumminkin:

  Miten saat tuollaisen kuvalinkin? Tai siis että pysytään bloggerin puolella mutta sitä sivua ei näy tuolla ylhäällä?

  Ja mistä olet saanut sen bonbon-paidan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään gadgetin jonka nimi on vaa joku kuva, sitte lataan sen koneelta ja siinä kysytään jotain linkkiä tai osotetta ylhäällä nii siihen vaa lisää linkin mihi hauaa kuvasta pääsevän :)

   Ja bon bon paita on Gina tricosta :)

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.