torstai 28. kesäkuuta 2012

136. kesälomaa...

Moikkaa! Ihan mahtavuutta, minulla on ihan kohta 650 lukijaa ja sitten enää 50 niin päästään jo 700 lukijaan! Sen kunniaksi sitten yritän saada jotain kivaa järkättyä blogiin :)

Mutta nyt Lillin kuulumisiin. Eilen oli kengitys joka sujui tapansa mukaan paremmin kun hyvin, poni oli ihan rauhassa ja antoi kengittäjän tehdä työnsä helposti ja hyvin... Kengityksen jälkeen pitää ottaa aina vähän kevyemmin jos kaviot arat tai jalat vähän eri tuntuiset, eli tänään olisi ratsastus mutta ihan kevyesti ja vähän aikaa.

keli on tällä hetkellä mitä paras hevosten kannalat eli on tosi viileää ja tuulee jonkin verran, mäkäräisiä ei ole yhtään eikä paarmoja, itikoita muutama yrittää käydä häiritsemässä Lilliä mutta niistä ei ole mitään haittaa. Aamulla vein hevoset laitumelle ja siellähän ne nyt vieläkin vaan syövät ja lepäilevät, jälkimmäinen on aika harvinaista koska yleensä ne vain kävelee ötököitä pakoon ja on kooajan liikkeessä.

Mutta nyt ei tule tämän rauhallisen kesäloman aikana niin usein postausta kun yleensä, mutta kun lomat loppuu Lilliltä ensi viikolla niin sillon taas enemmän postauksia ja kirjoitteluja tiedossa! Nyt kuvia laitumelta ja pari hienoa muokkaus kuvaa silveristä, jotka tässä ajan kuluksi taiteilin :)


Sitten muokatut kuvat Silver ponista, kaikista kuvista muokkailin aidat ja sekavat taustat pois. Yritin tehdä mahdollisimman siistiä ja huomaamatonta jälkeä mutta joissain vähän meni pieleen....
loppuun vielä pieni ilmoitus eli Erikoiseste kisahan loppui jo 10 päivää sitten mutta postausta olisi tulossa vasta vähän myöhemmin... olen saannut sähköpostiin tosi kivoja ja hauskoja ideoita. Enää täytyykin julkasita voittaja ja alkaa tehdä estettä... :) Eli lähettely aika on nyt päättynyt ja voittajaa lana pikkuhiljaa miettimään...


17 kommenttia:

 1. tee 700 lukian kunniaks todella pitka videopostaus, esim 15min->. Tiedän että kestää kauvan ladata tubeen, mutta laita se sinne latautuu ja mene tekemään jotai muuta! Kauvan siveri on teillä laitumella?

  VastaaPoista
 2. Oletko ratsastanut jo Silverillä? Kun et ole kertonut siitä mitään?? Nätti polle se kyllä on :)

  VastaaPoista
 3. tee 700 lukiaks piiiiiiiiiiiitkä video postaus vaikka 6 päivästä! jaaa tiesitkö että hevoet nauttivat kun on lämmintä ;) mutta ei ötököitä! :Djaa voittaako jtn jos voitaa sen erikois este jututn?

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia !! :)

  VastaaPoista
 5. Noi muokkaukset oli ihan upeita! Voisit vaikka kehystää jonkun niistä ja antaa Silverin omistajille, ne varmaan ilahtuis ihan sikana! =) Luen aika montaa blogia, mutta sun blogi on kyllä ihan mun lemppari!

  VastaaPoista
 6. Millä ohjelmalla muokkaat kuviasi? (:

  VastaaPoista
 7. Silveri on meillä kokonaisuudessaan n. kuukauden eli jäljellä olisi vielä jotain 2viikkoa.

  Ja olen ratssatanut sillä jo kerran aj tarvittaessa ratsastan mielelläni lisääkin, mutta siitä ei ole tulossa mitään postausta tai erikois kirjoitusta yms.

  Ei voita mitään erikoiseste kisan voittaja. Vain mainostan hänen mahdollista blogia yms.

  Muokkaan kuvia ihan Photo Filtrell, vaikka moni väheksyykin ja sanoo että sillä ei tee mitään se on ihan mun ykkös suosikki ohjelma :)

  VastaaPoista
 8. hienoja kuvia! ihana lilli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi kuvathan on silveristä! siis noi muokatut.

   Poista
 9. Minkä kokoiset tarhat teillä on ? (: Ihan mielenkiinnosta vaan !

  Et vastannut aiempaan postaukseen niin laitoin tämän nyt tähän (;

  VastaaPoista
 10. Joo tee sellainen videopostaus!! Jee jos teet! :) Hianoja kuvia!

  VastaaPoista
 11. Osaat muokata kuvia tosi hienosti:D

  VastaaPoista
 12. Kiitoksia kaikille kivoista kommenteista :)

  Ja meidän tarha joka tällä hetkellä on yhtenä isona alueena silverille niin se on n. 35 x 10 En käynny millään mittanauhalla mittaamassa mutta suunnilleen tuon verran...

  Tarhahan voidaan sitten jakaa kahteen tai j kolmeen osaan jos tarvetta on :)

  VastaaPoista
 13. Onko Silver siis yhden Anna-Marian?

  VastaaPoista
 14. Millä ohjelmalla muokkasit nuo kuvat?

  VastaaPoista
 15. Maksaako tuo kuvanmuokkausohjelma Photo Filtrell?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.