sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

133. Kuin kaksoisolennot :)

Moikka! Nyt olisi vuorossa uuden tallikaverimme Silverin pieni esittely. Silver siis tuli meille perjantaina ja on sopeutunut tosi hyvin meidän heppojen kanssa. Ainoa vaan että Lilli on ominut vähän Silverin ja Voitto on sille kuin ilmaa... Mutta Silver on siis aika saman värinen kun Lilli eli valkea ja silläkin on pieniä ruskeita pisteitä karvapeitteessä :) Jos minulle näytettäisiin kaukaa Lilliä ja Silveriä en kyllä tietäisi kumpi on kumpi...Sitten vielä pieni näyte miten Lilli reagoi illalla kisoista tultua kun karsinassa olikin yhtäkkiä valkeaponi =)


Sitten kuvia Lillistä ja minusta eilisestä ratsastuksesta. Lilli oli tosi kiva vaikka takana oli kaksi kevyttä päivää jolloin toisena vaan Sini köpsytteli ja toisena se oli mukana kisoissa kävelemässä ja syömässä :) Laukka varsinkin oli lopussa tosi kivan tuntuista. Poni taisi työskennelläkkin sen eteen aika paljon kun tuli kaulalle vähän hiki! Ravi oli taas mitä oli: välillä oli tosi hyviä ja reippaita pätkiä mutta sitten välillä ponilta loppui inspiraatio ja se halusi vaan laiskotella...
Sitten vielä ilmoitusluontoinen asia että Tiia lähtee huomenna kaheksi viikoksi riparille joten minä ratsin silloin kaksi hevosta ja hoidan kaikki tallityöt itse. No minäkin sitten päivittelen Tiian blogia joten käykäähän lukemassa minunkin kirjoitukset ja miten ratsi on mennyt voiton kanssa. Onneksi saan tänne apuja eli Emmi meidän kaveri on tulossa tänne myös hommiin ja ratsastamaan Lillillä :)  Sitten vielä laitan tänne Linkin minun YouTube kanavasta jossa Lilli esiintyy suurimmassa osassa videoista: TÄSTÄ VIDEOIHIN =)

30 kommenttia:

 1. Nauroin tolle kun Lilli poistuu paikalta :DD söpö poni tuo Silver (;

  VastaaPoista
 2. heips, ootteko koittanu joskus ratsii ilman tota alaturpista? Ainakin minun poni reippaantuu ilman sitä, ei tykkää siitä yhtään vaikkei näytäkkää sitä kuin laiskottelemalla. Koittakaa joskus ! (:

  Tosi ihana toi silver, onko se niinkun miksi teillä? Kesälaitumilla vai? Vaiko voitteko ridata myös vai miten se menee ? (: Kiitos vastauksista.

  VastaaPoista
 3. Ootkos huomannut viestini säpössäsi, jossa kyselen banneria?:)

  VastaaPoista
 4. Ootkos huomannut viestini säpössäsi, jossa kyselen banneria?:)

  VastaaPoista
 5. Mistä lähtien ripari on kestäny kaks viikkoa :oo

  VastaaPoista
 6. taru/ samaa kans ihmettelen! :o

  VastaaPoista
 7. Tiia menee Tahkolle johonki "erikoiselle/erityiselle riparille joka kestää sitten kaksi viikkoa :)

  Ja ei ratsasteta silveriä vaan sen omistajat ratsii. Se tuli niinkun laitumille meille täysihoitoon eli me ruokitaan ja siivotaan yms.

  Ja olen kyllä joskus mennyt ilman nenuhihnaa mutta poni vastusteli niin paljon ohjasotettani ettei siitä oikein mitään tullut...

  VastaaPoista
 8. sait haasteen; http://janinajasane.blogspot.fi/2012/06/83-haaste.html :)

  VastaaPoista
 9. minkäs rotunen toi silver on ? :) onks sen omistaja niina? :)

  VastaaPoista
 10. Nauroin tolle ku Lilli poistuu paikalta. Just tollei "Pinja c'moon, mennää nyt uutta kaveria moikkaamaa eikä jarrutella!"

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Hahha, toi Lillin poislähtö:D
  Laitetaan raha huomenna tulemaan!

  VastaaPoista
 13. Lillin tervehdys oli paras ja varsinkin paikalta poistuminen!! >.<

  VastaaPoista
 14. Nauroin tolle kun Lilli poistu paikalta:D

  VastaaPoista
 15. kiitos kommenteista :) Ja tosiaan nauroin kyllä itsekkin tolle videolle ku katoin sen jälkeenpäin ;DD

  Ja en kyllä itse asiassa tiedä minkä rotuinen Silver ruuna on. Ja omistajastakaan en kyll tarkasti tiedä kuka ponin omistaa mutta ei taida olla tuo niina jossei hän sitten vain omista sitä... :)

  Ja tuosta FACEBOOK sivusta se on tuolla sivupalkissa kuvana ja jos yhtään viitsii vaivaa nähdä ja katsoasiinä lukee kahteen kertaan KLIK eli joak tarkoittaa paina. Siitä pääsee Lillin facebook sivulle! :)

  VastaaPoista
 16. Haaste :)
  http://myworldwithhorses.blogspot.fi/2012/06/haaste-3.html

  VastaaPoista
 17. Haastoin sinut :)

  http://pomppivapallo.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista
 18. Täälläkin haastetta :o

  http://kritsaijnelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. Hei! Sinulla on haaste:)
  http://iidakeranen.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista
 20. Kylläpäs olet "suosittu" kun noin paljon haasteita sinulle suotiin! :)
  Ja olen menossa huomenna (21.6) Kuopioon shoppaileen, tai oikeastaan hieman Kuopion alapuolelle, mutta kyllä me itse Kuopioonkin mennään. Kysymys kuuluu, että missä ja mitkä ovat Kuopion ratsastusvarustekaupat? Sinähän varmaan tiedätkin monia teilläpäin. :)
  Kiitos kovasti jos vastaat ennen huomista! :)

  VastaaPoista
 21. Juu :) täällä ei ole kun kaksi kunnon liikettä. Suitsisoppi ja Satulävyö... Muistakin kaupoista löytyy hevostavaraa esim. Puuilosta Kodin Terrasta. Sekä Maxi kodintukusta :) osotteita löydät netistä....

  VastaaPoista
 22. Kiitos kovasti, tuo auttoi minua suuresti! :) Armille ja Mintulle rapsutuksii minulta ;)

  VastaaPoista
 23. Haluiuaisitko tehdä kokopäivä videopostauksen nyt kun hoidat kaiken yksin ? (: vai onko niin kiire / hankala kun kaikki täytyy tehdä itse?

  VastaaPoista
 24. Sinulle on haaste :)

  http://nupsulinblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 25. Tuosta videosta että:
  Onko Lilli muuten ryntäilevä talutuksessa ja onko sitä vaikea taluttaa ja ryöstääkö se talutuksessa ja onko tuo ensimmäinen kerta kun Lilli ns. lähtee vaan meneen?

  VastaaPoista
 26. Onko sulla ollu joskus ongelmia sun istunnan kanssa? Ois kiva jos tekisit siitä erikoispostauksen, jossa kertoisit mitä ongelmia sl on ollu ja miten ne on saatu korjattua. :)

  VastaaPoista
 27. Kun sää alotit bloggauksen nii kysyikkö sillon sun vanhemmilta lupaa? Entä kysyittekö silloin teidän ratsastuksen opeilta saako niiden tunteja videoida ja laittaa blogiin?

  VastaaPoista
 28. tää blogi on muuten aivan superhyvä, mutta postausvälit on tosi pitkiä :/

  VastaaPoista
 29. Hieno pari ootte! :)
  Käy kattoon meijänki blogi! ;)
  http://beforewasnowbeforenow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 30. Minkä kokoiset tarhat teillä on ? (: Ihan mielenkiinnosta vaan !

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.