maanantai 11. kesäkuuta 2012

130. Kuulumisia ja kuvia laitsalta :)Moikka =) Eilen aamulla taas mentiin Sorsasaloon ja oltiin hommissa ilta viiteen. Oli taas hauskaa vaikkei ollut yhtä aurinkoinen ja lämmin päivä kun edellisinä päivinä. Olin samoissa hommissa kun perjantaina ja lauantaina eli nostelemassa radalla tipahteneita puomeja. Luokkien välissä sitten olin ratamestarin apuna korottamassa esteitä oikeisiin korkeuksiin. Nyt ei eilisestä päivästä sen enempää kun jo viime postauksessa kerroin niin paljon ja selostin oikein kunnolla tapahtumia. Sitten vielä pari kuvaa jotka eilen räpsin hevosista ja Tiian ottamia kuvia minusta :)


Ylhäällä, minä ja Venla nostamassa estettä :)


Nämä kaksi alempaa "vihreää" kuvaa on Emilia Räisäsen ottamat!Kisojen jälkeen Lokki ja Vekki tuli meille. Rakennettiin hevosille isompi laidun meidän pikkuhiekka tien toiselle puolelle. Kun laidun oli valmis laitettiin hepat vielä sinne illasta hetkeksi ja sen jälkeen ratsastin vielä kevyesti Lillin kaikissa askellajeissa. Yksi asia josta olen unohtanut kirjoittaa on se että nyt Lilli on "virallisesti" alkanut harjoitella yksin olemista tallissa ja kentällä. Torstaina kun Voitto lähti ulos satulan sovitukseen  Lilli jäikin sisälle yksin. Eihän se siitä tykännyt mutta oli kyllä yllättävän rauhallinen. vaikka välillä se olikin jännittynyt ja varsinkin alussa hermostunut kokonaisuudessan ensimmäinen 20min harjoitus meni ihan super hyvin :)

 Eilen eli sunnuntaina Voitto meni siälle siksi aikaa kun minä ratsastin Lillillä, siinä ei ollut mitään ongelmaa kun olin ponin selässä ja se ei päässyt sähläämään vaan piti keskittyä tehtäviin. Ratsastelin kerrankin tuollaisen kevyen liikutuksen satulalla, ja olihan se poni hyvä, varsinkin laukassa. Laukka oli vähän jäykkää mutta poni oli aktiivinen ja meni kivasti rentona mutta reippaasti :)

Ratsista ei valitettavasti ole kuvia kun Tiia meinasi tulla kuvaamaan mutta unohtuikin siälle. Ei huomattu ottaa kameraa isommlle laitumelle päästöön mutta onneksi edes sieltä kisoista on kuvia. Kävin kyllä äsken äkkiä ottamassa kuvan heposit siellä laitsalla, eihän tästä meidän talosta ole matkaa kun joku 200m :) PS. Jos joku haluaa GP-kisojen kuvia niin TÄÄLTÄ löytyy meidän ottamia...

5 kommenttia:

 1. Ihana banneri ja muutenki tosi kivan olonen blogi! :)

  käy kattomassa meijenki, ja ois kiva jos tekisit vastapalveluksen ja kommaisit takas :)

  http://alwaysfriendsssss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista :) En kyllä ole mitenkään parhaimmillani ollut noissa kuvissa mutta kiitoksia! JA käyn kattomassa Aino ja Karoliin asun blogin =)

  VastaaPoista
 3. Taisin nähdä sut (ja Tiian) tuolla kisoissa, olin itse J. Aminoffin kisahoitajana ;)

  VastaaPoista
 4. Lilli satuponi! :o niiin ihana toi toka kuva ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.