lauantai 9. kesäkuuta 2012

129. Vime päivät...

Moikka! Suurinosa teistä lukijoista varmaan luki viimepostauksen ja sai tietoonsa etten ole itse päässyt nyt pariin päivään koneelle... Senpä takia blogikin on päässyt retuperälle, onneksi siskoni Tiia kävi ilmoittamassa asiasta omalla koneellaan ja laitteli kuvia! Eli tällä minä olen vaikkei mitään ole kuulunut kohta viikkoon.

 Lillin kanssa elämä on kuitenkin pyörinyt normaalisti koneen ollessa takavarikossa, käytiin Ellun valkussa Korholassa ja eipä taas mennyt mitenkään maailman parhaiten. Poni on vähän päässyt laitumella ollessaan lörähtämään ja laiskistunut joka on kuulemma todella yleistä kaikilla hevosilla jotka viettävät paljon aikaa laitumella. Alkutunnista jouduin vähän muistuttelemaan ponia useampaakin kertaa että pitää liikkua vähän eteenpäin eikä vain laahustaa ja nukahdella kesken tehtävän ;)

Lopputunnista (ravi/laukka tehtävän aikana johon kuului monta siirtymistä ja voltteja) Lilli alkoi työskennellä vähän enemmän, se oikeasti Liikkui sen jäykällä takapäälläkin vähän eteenpäin volteilla ja kaytti kunnon neliveto ravia eikä vain sen ravia jossa on laiska etuveto...

Tunnin jälkeen saatiin hyvää palautetta ja sitä normaali juttua kotiin treenattavaksi eli ravin aktiivisuus ja taivuttelu. Sitten vaan järveen kahlailemaan ja poni koppiin :)


Kuopiossa on nyt parhaillaan tällä viikonlopulla ne GP-kisat joissa ollaan oltu ahkerasti töissä kahtena viimepäivänä. Lähdettiin molempina aamuina sinne 9.00 ja tultiin takaisin kotiin 17.00. Ja kyllä nyt uni maittaa kun hommissa ollut yli 7 tuntia.  Olin koko ajan radalla nostelemassa puomeja ja sitten vaihtamassa esteiden paikkoja ja korkeuksia luokkien välillä.
 On se kyllä mahtavaa kun jotkut OIKEASTI osaa ratsastaa. Joka vuosi vain näkee ihanempia ja ihanempia hevosia jotka hyvää yli 120cm luokkia tuosta vaan. No ehkä minäkin joskus olen sillä tasolla ja voin sitten itsekkin osallistua tuon tason kilpailuihin :) Tässäpä sitten vielä pari kuvaa paikanpäältä kisoisat.. Joissain kuvissa sitten edustan kyllä itseäni mutta mikäs siinä jos on kivaa ollut... Huomennakin sitten pitäisi vielä jaksaa lähteä tuonne kuumuuteen, kentälle johon paistaa suoraan aurinko, no pääasia että tulee sitä kaivattua rusketusta pintaan ja etä on kivaa =)


Venyttelyä ja limpparia =)
Näkemisiin, ja nyt pyrin kirjoittelemaan vähän useammin ja kiriä kiinni menetetyistä päivistä jolloin en voinnut kirjoitella :)

6 kommenttia:

 1. Oii, kiva postaus!

  Ps. olitko sie 8.6. eli eilen kuopiossa kaupungilla? ihan kun oisin nähny sinut :D

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä sieltä kisoista jonkinlaisen videopostauksen? Semmonen olis tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. hei jos sulla on enemmänkin kuvia, niin laita tänne, kun olin hoitamassa tuolla paria ja olis kiva saada niistä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Vastaan pinjan puolesta Espa, kuvat tulossa www.galleriabonbon.webs.com sivulle aikanaan:)

  VastaaPoista
 5. Sait haasteen ! http://jonnanelamaa.blogspot.fi/2012/06/haaste.html :DD

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta ja ehkä olisi videopostausta tulossa... Ja olin perjantaina kisojen jälkeen keskustan lähellä heppatarvike liikkeen kulmilla pyörimässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.