perjantai 1. kesäkuuta 2012

125. Estetreeniä (video)

Moikka! Eilen oli sitten taas se Rosan estevalkku meillä kotona. Lanailin kentän ennen, ja sitten vaan otettiin hepat sisälle ja harjailtiin huolella.

Kun oltiin laitettu varusteet ja menty kentälle, ei jaksettu alkaa laahustaa kuivalla kentällä ympyrää, vaan mentiin reippaasti maastoon tekemään alkukävelyt. Kun oltiin kävelty n.15min Rosa tuli ja palattiin kentälle. Siinä samalla kun rataa rakennettiin tehtiin alkuverkat kevyesti, koska tällä kertaa tehtiin alussa ekana vähän valmistelevia sileän asioita...
Suunnilleen ekat 15min tehtiin ravissa avoja suoralla ja sitten vastalaukkaa. Sitten toiseensuuntaan oli vähän erillainen kieputus tehtävä jossa olisi pitänyt vaihtaa monesti laukka, mutta niinkun joku on varmaan jo huomannut Lillillä ei ole mitkään mailman parhaimmat vaihdot.... Onneksi sitten sain tehdä nopean raviin siirtymisen yhteydessä vaihdot :)
Kun oltiin vähän treenailtu sileää tehtiin alkulämpäksi ympyrällä molempiin suuntiin pystyt parisen kertaa ja sitten vielä linja. Lilli oli tosi hyvänä ja aika taipuisa koska edellisenä päivänä olin tehnyt kunnon koulu taivuttelut, se siis auttoi vähän...
Alkutreenien jälkeen mentiin pari erillaista radanpätkää, sen jälkeen nostettiin esteet 80cm kisoja varten joihin nyt olisi tarkoitus osallistua jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan!
Kaikki radat meni hyvin lukuun ottamatta yhtä kieltoa lukuunottamatta mihin ei varsinaisesti ole mitään syytä. Lilli käveli aika kauan kun Voitto hyppeli ja se varmaan jo ajatteli että pääsisi laitumelle syömään, sitten me mentiikin vielä yksi rata ja poni vähän yllättyi, laukka ei ollut mikään paras mahdollinen ja etäisyyskään ei ollut tulossa hyvin :) Mutta nyt siihen viedeoon eli katsokaahan se ja laittakaa kommenttia miltä näytti....

18 kommenttia:

 1. Lilli ei sit päässykkään eläkkeelle vaikka jalkavaivainen onkin ... (:

  VastaaPoista
 2. eikö Lilli tosiaan jääkkään viellä hyppy eläkkeelle ? Eikö sen jalat ookkaan kipeet ? Ostatko silti uutta hevosta ? Missä teidän ensi kisat on ?

  VastaaPoista
 3. Miten tuo laukka näyttää noin jäykältä? :o

  VastaaPoista
 4. Lilli näyttää innostuneelta! Hyvä te! :)

  VastaaPoista
 5. Toi Lilli on tosi kivan ponin näköne :) Hyvä löytö!

  VastaaPoista
 6. ai nyt sit hyppääteki!?! PÄÄTÄ JO -.-.-.-.-

  VastaaPoista
 7. Lilli on kyllä niin hieno :)
  Laukka vaan näyttää vähän laiskalta mutta mitäs sen kun hyvin hyppää silti.
  Eikös se ollut niin, että hyppäät silti Lillillä vielä silloin tällöin. Ja kisoihin menemisestäkin puhuit silloin ihan heti kuitenkin, jos vaan Lilli haluaa hypätä. Ei kai siinä mitään ongelmaa ole.

  VastaaPoista
 8. Te meette kyl hyvin!!!

  VastaaPoista
 9. Onpa jäykkä ja tönkkö laukka, onkohan tolla ponilla oikeesti kaikki ok?

  VastaaPoista
 10. Mitä nuo ihmiset tuosta laukasta valittaa?? On hyvin yleistä, että ponien laukka ei ole kovin pyörivää. Ja Lilli menee pitkässä muodossa, joka tekee laukasta jäykemmän näköistä, mutta ei siinä mitään väärää sinänsä ole.
  Tsemppiä vaan treeneihin ja kisoihin, kyllä tuo hyvältä näyttää! :D

  VastaaPoista
 11. Joo oli pakko puuttua mutta ..
  Eikö Pinja oo mmonesti sanonu että hyppii lillillä pieniä esteitä ?
  ihmiset älkää valittako !!!

  VastaaPoista
 12. niin ei noi mitää kauhean isoja siis oo :D ja kyllä lilli näyttää noitaa iha mielellään hyppivän ja varmasti Pinja hoitaa sen jalat hyvin .. jäi vielä tosta edellisesta kommentista ..

  VastaaPoista
 13. upee pari ootte! Blogisi pääsi top5 listalleni, poistan sen siitä jos et halua sen olevan blogissani ;) http://annajamette.blogspot.fi/2012/06/61-5-suosikkiblogiani.html

  VastaaPoista
 14. tosi kivan näköstä menoa !! ::) oot tosi taitava rattastaa.. mut pakko kysyy et missä sää asut ? ::)

  VastaaPoista
 15. hianosti meette! ei lilliä näytä haittaavan toi pienten hyppääminen ollenkaan, ei varmaan poni hyppäis jos ois kipee..? :)

  VastaaPoista
 16. te meette hyvin! Miks ihmiset valittavat jos ponin laukka on tönkköä? ja eiköhän Pinja päätä että hyppääkö hän enää Lillillä vai ei!?

  VastaaPoista
 17. Ja luulen vielä aikaisempiin kommentteihin lisäten että uskon myös että minä ja kaikki kolme todella taitavaa ja varmasti pätevämpää valmentajaa osaavat sanoa jos jokin on pielessä tai ponin takajalat ovat tönköt... :)

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.