tiistai 22. toukokuuta 2012

119. Kuvapostaus :)

Moikka! Nyt olisi vuorossa pitkästä aikaa tälläinen kuvapostaus! Laittelen siis kuvia ja niistä pitäisi ymmärtää jotenkin sunnuntain tapahtumat, tekstiä ei siis tarvita paljoa mutta kuvia sitäkin enemmän... Lilli oli ihan hyvä kun mentiin kentällä pikku koulutuuppailut, huomasi kyllä että alla oli vapaapäivä ja kevyt maastolenkki koska eihän alussa meinannut tulla mitään kun poni oli niin haluton menemään kunnolla ja yhteistyöhaluisesti. Kävin kaikki askellajit läpi ja siinä kesti  n. 35min + loppukävelyt :) Mutta nyt ennenkun ehdin enempää kirjoitella niin laittelen nyt ne kuvat ettei koko postauksen idea aivan muutu...Sinin taluttamien loppukäyntien jälkeen Lilli laitettiin tarhaan ja menin kuvaamaan kun Tiia hyppäsi...

Lähdettiin Tiian ja Voiton kanssa tielle vähän kävelemään niin Lillille meinasi iskeä paniikki että nyt se Voitto jätti hänet tänne yksin!


Hyttysyrkkyjä pitää aina olla meillä on tälläkin hetkellä jo kolmea myrkkyä, eihän ne niitä mäkäräisiä ja itikoita kokonaan pois aja mutta auttaa kyllä ihan hyvin vähän aikaa..

Tähän loppuun tein vielä tälläisen edistys kuva jutun eli alhaalla oli kaksi vuotta sitten kun Lilli tuli meille ja ylin on sitten tältä päivältä :)


Nyt voin jo sen paljastaa että huulitemppukisa finaalivideon olisi tarkoitus ilmestyä tänne huomenna, muistakaahan sitten käydä äänestämässä ohjeiden mukaisesti.... :) Laittakaahan palautetta millaienn postaus taas tuli ja pidittekö tälläisestä vähän erillaisesta tyylistä?

6 kommenttia:

 1. Lilli on niiiiin ihana! ♥ Sun pitäis tehdä siitä video! ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia ja Lilli ja sinä näytitte paaljon tyylikkäämmille ilman vaaleanpunaista (sori, mutten tykkää kyseisestä väristä;))!

  tsemppiä vaan jatkoon :)!

  VastaaPoista
 3. ootte kyl ihan hirveesti kehittyny viime kesästäkin!;D koulukisoihin siitä! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus taas kerran! Ja aivan sairaan hienoja kuvia! :) Mikä kamera sinulla on? :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti olet kehittynyt! Jännittää jo nähdä millainen temppukisa video on ja miten teillä meni :D

  VastaaPoista
 6. Oon yrittäny löytää facesta sun blogia mutta en oo ainakaan vielä löytäny :o .. linkittäisitkö sen ?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.