sunnuntai 20. toukokuuta 2012

117. Raveissa :)

Moikka! Nyt kerron vähän tämän parin viime päivän tapahtumista. Eli perjantain mentiin Keskimäelle taluttamaan alkeistuntia ja katsomaan minun kaverin Petran tuntia joka oli ennen sitä. Mentiin skootterilla ja ehdittiinkin katsomaan Petran tuntia vain 15min, niin kun aina meillä on tapana oltiin myöhässä.... Mutta ehdin kuitenkin räpsiä pari kuvaakin vaikka satoi jonkin verran. Oli sen puoleen kurja sää kun minulla oli vaan huppari ja untuva liivi niin nehän ei kauheasti vettä pidä. Kenttäki oli aika velliä ja olin erehdyksissäni laittanut farkut ja niistä tuli kyllä sen tunnin jälkeen aika mutaiset vaikka yritinkin parhaani mukaan väistellä vesilammikoita rikkinäisillä kumppareillani :)
Sitten vielä Petrasta ja Tanelista yksi kuva, mutta valitettavasti minulla ei ole yhtään kuvaa itse taluttamisesta koska ei ollut ketään kuvaajaa :)


Eilen eli lauantaina lähdettiin sitten raveihin, en ole ikinä käynnyt ihan paikalla raveissa mutta telkusta ollaan jo aika kauan seurattu raveja ja pelattu Toto75:tä, onhan sieltä tullutkin aika kivasti voittoja, muttei mitään huomattavia summia. Nyt kuitenkin meille oli pöytä siellä raveissa eli syötiin ekana ja sitten mentiin ulos, minä ja Tiia vietettiinkin melkein kokoajan ulkona kun oli niin kiva ja lämmin ilmakin :) Ellakin sitten tuli sinne ja katseltiin yhdessä koko sen ajan ulkona ravureita ja otettiinkin aika paljon kuvia, Tiian mukaan niitä oli n.800 joista suurin osa kyllä oli Tiian ottamia mutta kuitenkin tuli otettua joka hevosesta aika monta kuvaa... Tällä kertaa ei voitettu mitään Toto75:ssä meillä meni kaksi seitsemästä voittaja arvauksesta väärin... Nyt tulee kuitenkin paljon kuvia joten eikun vaan katselemaan!!
Olen sitten joissain kuvissa aika edustava :P
Eilen käytiin ihan vaan rento maasto lenkki kivassa säässä tienpäässä. Lilli oli ihan reippaana muttei kuitenkaan yli innostunut kun ei edes laukattu. siitä ei ole kuvia mutta laittelen vielä Lillistä pari pääkuvaa :)


12 kommenttia:

 1. Ooooii haluisin tuntee sut ja tiian <3

  VastaaPoista
 2. ihanan näköin toi lilli !:) näyitte muuten eilen telkkaris ku seisoitte siin radan varrel :D

  VastaaPoista
 3. pinja sää oot ihan tositosi kaunis!!!:-)

  VastaaPoista
 4. Nähtiinkin kun meitä kuvattiin, ja en nyt kyllä sanois että olen mitrenkään kaunis mutta kiitos silti :)

  VastaaPoista
 5. Mieki olin sillon la raveissa:D

  VastaaPoista
 6. Luin, että sä teet blogeille ulkoasuja?(: Jos millään viitsisit, niin minäkin tarvisin blogiini uuden taustan (itse en osaa tehdä :D)! Laitatkos blogiini kommenttia, jos voisit tehdä?

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus!!
  Etsittekö vielä lillille pitkää riimunarua?
  Jos etsit käy tilaamassa Swhorsen sivuilta siellä on 4m pitkä riimunaru itselläni on sellainen ja se on hyvä! ;)

  VastaaPoista
 8. juu, etsin :) kivan näkönen on ja voisinkin tilata tuollaisen...

  VastaaPoista
 9. Näin teiät telkkarissa (siellä raveissa)

  VastaaPoista
 10. Niin voitko laittaa minulle sähköpostia, jotta voin selittää, millaisen taustan haluaisin blogiini?(: m.fani@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Miten saat tonne reunaan ton kuvakkeen missä on noi lippikset?? (:

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.