maanantai 30. huhtikuuta 2012

110. Sini menee Lillillä + flunssaa!

Moikka kaikille! Olen itse ihan kauheassa nuhassa ja yskässä, mutta pinnistelen vielä viimeisillä voimillani ja väsäilen tässä teille postauksen. Onneksi Sini (pikkusiskoni) meni sitten eilen Lillillä minun valvonnassa, ja hyvinhän se sitten meni loppujen lopuksi. Sini tosi hyvin sai ponin tottelemaan ja eihän se Lillikään paljoa sille enää vastaan pane tai yritä vähän laiskotella kun on pienempi kuski kyydissä :) Nyt sitten Sini meni ihan reilusti laukkaakin ja pysyi kyydissä tosi hyvin, ainoa vaan että Lilli vetää kaulan ja pään alas aina välillä ja sitten siniltä menee tasapaino ja  aina silloin näyttää meno aikasta huteralta... Tuossa ylempänä on sitten niitä parhaimpia kuvia Sinistä ja Lillistä!

Lauantaina menin onneksi ennen kun sairastuin itse Lillillä pitkästä aikaa ihan reippaasti koulua kun kenttä oli niin huippu hyvässä kunnossa ja oikein teki mieli vähän tuuppailla.... Mentiin varmaan n.30-40min ja ponilla on kyllä hyvä kunto kun ei tullut kauhea hiki vaikka se joutuikin tehdä töitä reippaasti ja kunnolla, Johtuihan kyllä hikoaminen ennen siitä kun Lillillä oli niin kauhean paksu talviturkki, nyt ollaan onneksi voiton puolella ja alkaa jo tulla ihana sileä ja pisteikäs kesäkarva  näkyviin pitkän harjauksen ja raapimisen jälkeen :)

Nyt on taas onneksi paljon kuvia kun en oikein meinaa jaksaa alkaa kirjoitella tämän enempää... katselkaahan noita kuvia joita Tiia otteli Voiton selästä toissapäivänä, kuvat vähän huonoja kun suurimmassa osassa esteitä taustalla tai edessä. Esteet on siinä koska pidin taas Ellalle ja Putelle este tuntia aiemmin aamupäivästä, tässäpä vielä myös yksi kuva tästä taitavasta ratsukosta :) Ja haluan vielä pahoitella jos postaus on jotenkin sekava tai siellä on jotain virheitä, en ole kyllä tällä hetkellä missään elämäni terveimmässä kunnossa...

7 kommenttia:

 1. Sinihän ratsastaa hyvin! Kuinka vanha sini on? :)

  VastaaPoista
 2. Sinihän näyttää aivan sinulta ja
  Tiialta! :D

  VastaaPoista
 3. sini on ihan sun ja tiian näkönen! =) Mut laitappa pinja kantapäät alas! :)

  VastaaPoista
 4. en tiiä tuliko mun yks kommentti jo tänne ku toi kännykkä sääti jotai mutta niiin että sä meet hyvin lillin kaa :) ja sitä et ku menee kuvatili umpeen nii miten sä laitat sen sillee et sinne saa lisää niitä kuvia? :D

  VastaaPoista
 5. Sini on kyllä ihan kun minun ja Tiian kopio pienenä, ja se on nyt 8 vuotias :) Ja Siiri lisään kuvat sitten jonkun muun kuvasivun kautta ja liitän vaan kuvien osoitteet jos menee kuvatili umpeen!

  VastaaPoista
 6. Kannattaisi pitää se turvaliivi AINA päällä.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.