sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

108. Rosan valkku + kuulumisia

Moikka! Sori nyt tämä postaus tauko, juuti tässä huomasin että viimeksi viime viikonloppuna tein sen kisapostauksen..... Nyt kuitenkin kirjoittelen tässä aamulla ennenkisoihin lähtöä pienen postauksen. Eli ollaan lähdössä Siiliin seurakisoihin ja minä menen Lillin kanssa 80cm :)

Tässä viimepäivinä ollaan otettu ihan rennosti ja maastoiltu aika paljo,nimittäin kenttä on aika  loskainen jäinen. isi onneksi eilen otti siitä pinta jää loskat pois ja nyt sen pitäisi sulaa kokonaan jo ensi viikonlopulle :) Ihanaa kun sitten päästään menemään kunnon pohjalla koulua eikä vaan lumella, ja varmaan olisi sitten tarkoitus pitää kaikki estevalkutkin tässä meillä! Lillillä on jalassa kaksi pientä haavaa jotka vaikuttaa ihan hyviltä, olen pessyt ja putsannut niitä ahkerasti, paha vaan kun ponin tarhassa on toinen puoli mutaa niin jalat on aina aika likaset :)

Nyt kuitenkin kerron eilisestä Rosan valmennuksesta, joka meni kyllä taas meillä ihan hyvin. Tehtiin ihan perus rataharjituksia tätä päivää valmistellen. Lilli ei ollut ihan yhtä reipas enää kun viimekerroilla vaan vähän tahmea, saatiin vähän uutta ruokaohjetta ja nyt koko tunnin ajan minun piti kiinnittää huomiota Lillin laukkaan, eli että se on reipasta ja sellaista polkevaa. Mutta nyt kuitenkin katsokaahan videolta miten meillä meni :)
6 kommenttia:

 1. Miks noi peilit oli peitetty?

  VastaaPoista
 2. Korholassa oli vähän aikaa sitten sellane Taidot esiin juttu jossa irtohypytettinn nuoria hevosia, sitä varten peilit oli peitetty ettei nuoret sitten pelkäisi niitä yms. :)

  VastaaPoista
 3. Peilit peitetää irtojuoksutuksessa/hypytyksessä siks ettei hepat hyppäis peleistä "läpi" ku näyttää niiden mielest silt et siel on lisää tilaa

  VastaaPoista
 4. heei mulla on susta ja tiiasta pari kuvaa siilin kisoista:D!

  VastaaPoista
 5. Oii! Hyvä laitahhan osoite missä ne on, tai lähetä ne sähköpostissa :)

  VastaaPoista
 6. joo:)mihin laitan koska sähköposti ei toimi eikä mulla mitään kuvasivua:D?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.