sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

93. Esteitä
Moi! Minä, Tiia kerron teille nyt taas tästä päivästä. Jotka eivät ole tänään julkaistua videopostaus nähneet, katsokaahan postauksesta 92. Hyppäsin Lillilä samoja tehtäviä, mitä olin mennyt torstaina Voiton kanssa valmennuksessa.

Pinja oli juoksemassa Armin kanssa, joten laitoin Lillin reippaasti tarhassa valmiiksi. Ei nimittäin yhtään huvittanut mennä pimeeseen talliin, kun ulkona noin upea ilma! Voitto jäi tyytyväisenä tarhaan, kun lähdin Pinjaa vastaan kävelemään alkukäyntejä. Lilli ei ihme ja kumma ollut kovin ihmeissään vaikka yksin joutuikin "maastoon" lähtemään, eihän me kauaksi ehditty kun Pinja tulikin sieltä jo vastaan.


Mentiin kentälle sitten alkuverkkamaan. Otin tosi kevyen verkan ravailin pitkin ohjin jonkun aikaa molempiin suuntiin. Sitten laukassa sama. En osannut yhtään varautua, kun Lilli vaan lähti hirmu määrätietoisesti ja reippaasti laukkaamaan puomien yli :D En nyt sitten viittinyt hirveesti vauhtia hidastella kun toinen oli ihan innoissan. Seuraavalla kierroksella teki saman, sitten otin ohjat tuntumalle, kun ei nyt ennen kunnon verkkoja oikeen kauheasti kehtaa antaa puomeja hölkytellä.

Verkkailin siinä sitten vielä laukassa ja katsoin vähän kuinka paljon pystyn kokoamaan, kun tehtävissä pitää koota aika paljon. Olia aika hankalaa, kun poni oli ihan menossa. Menin sitten kaarevalla kolmea puomia, ensin ulkolaitaa niin että väliin tuli yksi askel. Onnistui aika hyvin, Lillin laukka on sen verran lyhyempi kun Voiton, niin ei ollu ongelmia. Sitten sisäreunaa innareina, sekin meni hyvin poni vähän innostuikin. Toiseen suuntaan sama, edelleen ilman ongelmia.


Kävelin hetken ja Pinja laksi jumppasarjan aika pieneksi. Tulin sitä sitten pari kertaa molemmista suunnista ja nyt poni ihan oikeesti innostu :D Lähti pari kertaa hirmu laukkaa kohti innareita, sitten olikin vähän töitä nostella jalkoja tarpeeksi nopeasti innari väleissä. No, hyvin se meni ja pääasia että poni on selvästi terve kun on noin iloinen ja reipas. Ei sitä hirveesti raaski pysäytelläkkään kun se on niin söpö innostuneena.
Taas kävelyä välissä ja kolmen pystyn linjaa. Aluksi väleihin kaksi laukkaa ja lopuksi yksi. Lillillä oli sen verran vauhtipäällä, etten kahdella ekalla kerralla saanut kahta laukkaa. Pinja sitten sano, että yritä nyt Tiia ja sen jälkeen sain ponin sen verran lyheksi että mahduttiin kahteen laukkaan. Yhden laukan väli jäi jopa Lillillä kerran lyhyeksi:DD

Kylmäiltiin sitten vielä jalat ja Sini harjaili Lilliä, sillä välin kun ratsastin Voiton.

2 kommenttia:

  1. hehe kivat ilmavarat jossai ::D

    VastaaPoista
  2. Lilli hyppää iha eri tavalla ku Voitto :D

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.