maanantai 12. maaliskuuta 2012

91. MaastoiluaPinja ei oikein pystynyt yhdellä kädellä säätämään kameraa, parantelin voitavani photoshopilla, mutta yrittäkää kestää vaikka laatu on mitä on..

Moi! Minä, Tiia kirjoittelen teille taas :) Vaikka en kyllä tänään ratsastanut, mutta olin kumminkin maastossa mukana niin osaan kertoilla paremmin mitä Pinja. Eilen köpsyttelin vähän ilman satulaa ja lopuksi kävin kävelemässä tiellä pitkin ohjin, Lilli oli hienona ja välillä ihan innostui!

Tänään sitten lähdettiin naapurin Jaanan kanssa maastoon. Hoidimme ja liikutimme Jaanan suokkitamma Liljaa ennen sen eläkeelle pääsyä. Jaanan kanssa sitten laiteltiin hepat kuntoon ja lähdettiin pikku lenkille tien päähän. Ravailtiin vähän ja käytiin sitten kävelemässä metsässä pientä polkua, kun käännyttiin takasin oli vähän hepoilla vauhtia:D Laukassa varsinkin ponilähti vähän tykittelemään, mutta kyllä ne jarrut lopulta toimi.

Anteeksi kun tuli taas vaihteeksi tämmönen vähän lyhyt postaus, ensikerralla yritän sitten panostaa!:)

7 kommenttia:

 1. hei sika hieno toi uus banneri!!! :) ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva etä tykkäätte :))

  VastaaPoista
 3. minkä tasoinen ratsastaja olet ja mikä on lillin taso?

  VastaaPoista
 4. Tasoahan ei voi suraan vain sanoa, mutta lilli hyppää yksittäisenä ainakin 120cm ja ratana n.100-110cm Omaa tasoani en osaa sanoa, mutta kyllähän molen jo kohta 8vuotta ratsinut :)

  VastaaPoista
 5. oletko kisannut lillillä joskus koulua tai onko tiia? haluaisitko kokeilla kisata koulua?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi- Olen kisannut kolua Lillillä ja ihan keskiverto tuloksilla. Olen mennyt Helppo C luokkaa kolme kertaa Tiiakin on tainnut mennä ainakin kerran Lillillä koulukisoissa :) Ei sijotuttu mutta meni kuitenkin ihan tosi hyvin minun mielestä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.