lauantai 10. maaliskuuta 2012

89. Tiia hyppäsi Lillillä

Moi! Kerron nytten tämän päivän omatoimisista hyppäämisistä. Jos, nyt joku ei ole lukenut, Pinjan käsi on murtunut, joten ei voi ratsastaa. Minä, Pinjan sisko  eli Tiia sitten ratsastan Lillillä tämän ajan :)


Siivoiltiin kaikessa rauhassa aamulla talli Emmin kanssa. Rakkenneltiin kentälle 17metrin pysty-pysty linja sekä kolmen kavaletin jumppasarja. Sen jälkeen laiteltiin porukalla Lilli tarhassa valmiiksi, Pinjakin auttoi minkä yhdeltä kädeltä pystyi. Emmin piti sitten lähteä, juuri kun häntä olisi tarvittu kuvailemaan. Virittelin Pinjalle kameran jalustalle, että saisi yhdellä kädellä otettua kuvia.


Vähän jännitti miten osaan ratsastaa Lillillä, kun viime kerrasta laskelmiemme mukaan vuoden päivät, saatikka viime hyppykerrasta.. Jotain olin ehkä oppinut, koska Lilli toimi oikeastaan todella hyvin, jos vertaa viime ratsastuskerran muistoihin. Sain sen jopa kulkemaan ajoittain kivan tuntusesti oikein päin jo heti alusta asti :)


Lilli oli laukassa tosi reipas ja muutaman kerran säikähti katolta tippuvia lumia. Otin aika kevyen alkuverkan, kun poni on vielä kumminkin aika huonokuntoinen. Hyppäsin muutaman kerran pystyn molempiin suuntiin ja näin jopa askeleet ihan kivasti kohilleen. Muutenkin tuntu jotenkin kotoisalle ja helpolle ratsastaa Lillillä. Oon tosi tyytyväinen poniin. Se oli hienonpi kun osasin odottaa!


Pinja kävelytti sitten vielä tiellä loppukäynnit. Laiteltiin kylmät tarhassa ja hepat saivat olla koko päivän ulkona, pitkästä aikaa kertyikin 13h ulkonaoloa niille.

Olisiko teistä parempi, että minä kirjoittelen nytten enemmän kun ratsastan kumminkin Lillillä?

10 kommenttia:

 1. Kun sie nyt lillillä ratsastat nii etköhän sinä voi tuurata pinjaa myös tässä kirjottamisessaki c:! ja tietysti voihan pinjakin kirjotella omiamietteitään tänne ;)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä elinan kanssa.

  Olen itsekin kokenut tuon tunteen kun menee pitkästä aikaa jollakin hevosella ja sitten saa sen toimimaan heti alussa todella hyvin :D Se on aivan mahtavaa!!

  VastaaPoista
 3. Komppaan elinaa ja tulee varmaan enemmän tkstiäkin kuin murtuneella kädellä kirjottaessa

  VastaaPoista
 4. Juu, kiva ettei minun tarvitse nyt kirjoittaa näin yhdellä kädellä(joka on aika hidasta ja tuskasta)
  Tiia kirjoittelee teille nyt mahdollisimman ahkerasti ja ottelen nyt rutkasti kuvia kun on aikaa eikä ole muuta tekemistä, kamera vaan jalustalle ja kuvia tulemaan.. :))

  VastaaPoista
 5. Hienostihan se on mennyt ! :D
  Mikä kuolain lillillä muuten on?:D
  Ja Pinjalle paranemisia:)

  VastaaPoista
 6. Lillillä on ihan paksu nivel :)

  VastaaPoista
 7. Kirjottele Tiia vaan :)

  Mut kuis Tiia ratsastaa noin pitkällä ohjalla :O ravipätkissä ainakin mun mielestä tosi löysä tuntuma

  VastaaPoista
 8. Tossa alussa poni pitää verkata ihan löysillä ohjilla, mutta kun oli ohjat tuntumalla, välillä kyllä ne kävi löysällä, ei tietenkään tarkoituksella, mutta kukaan ei ole täydellinen ratsastaja joten varmaan ymmärrät että siinä ei ollut mitään tarkoitusta vaan virhe :)))

  VastaaPoista
 9. Hei Tiia on tosi taitava‼‼

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.