lauantai 10. maaliskuuta 2012

88. Emmi ratsailla+Ellu ratsastaa

Moikka! torstaina Emmi meni Lillillä ihan kevyesti kaikki askellajit läpi ja vähän verrytteli sitä, alussa ne käveli aikasta kauan ja sitten ihan vaan pitkin ohjin ravia kenttää ympäri. Tehtiin käynnissä vähän ympyröitä ja pysähdyksiä yms. Emmi on kyllä sellainen luonnonlahjakkuus kun ei ole taaskaan ratsinu tyyliin puoleen vuoteen, ja sitten vaan suorilta Lillin selkään ja kevennys on ihan täydellistä ja poni on laukassakin hallinnassa :) Kun oltiin ravailtu ihan kunnolla ympyrälläkin molempiin suuntiin, Emmi laukkasi pari kiekkaa, sitten vaan loppuravit ja se oli siinä, Liilli oli ihan älyttömän nätisti vaikka takana oli kaksi vapaa päivää :)


Sitten eilen eli perjantaina ajettiin heppojen kanssa Korholaan ja Ellu meidän kouluvalmentaja ratsasti taas molemmat hepat, Voitto ratsittiin eka että Lilli saisi kävellä kunnonn alkukäynnit. Nyt en erikoisemmin selosta sitä ratsastusta muuten kun että Lilli meni taas niin nätisti ja pyöreässä muodossa etten olisi varmaan edes tunnistanut sitä samaksi poniksi jos en tietäisi että se oli Lilli :) Nyt on onneksi paljon kuvia niin näette vähän miten hienosti Ellu ratsasti, saisi vaan joskus itsekkin ponin menemään niin hienosti.. ;D Tunnin jälkeen käytettiin Lilli solariumissa, onneksi Emmi on vieläkin meillä ja hoiti kyllä Lilliä tosi hyvin, joillakin on hankalaa Lillin kanssa kun sitä pitää komentaa niin topakasti jos se alkaa possuilemaan. Emmi on onneksi tottunut Lillin sähläämiseen ja sai sen pysymään hyvin kurissa.


Sori olen ihan unohtanut lisätä kuvat viimeviikon Ellun valkusta ja kun ratsin ennen tahkolle lähtöä ponin ilman suitsia ja satulaa joten laitan ne vaikka ensi postaukseen. Videotkin pitäisi lisätä kun hypeltiin viimeviikolla niitä esteitä :)
4 kommenttia:

 1. Antakaa Lilli Emmille vuokraks (eli siis pient maksuu vastaa), että ratsastaa sen ja sillee =D
  Lilli sais hyvät ratsastukset ja Emmi enemmän kokemusta vai mitä ;)

  VastaaPoista
 2. Mistä olette ostaneet tuon Lillin ihanan fleecen? :)

  VastaaPoista
 3. Sennni- Ihan kiva idea ;) Mutta Emmi kyllä saa mennä Lillillä ihan muutenkin nyt niin paljon kun vaan ehtii :))

  Anonyymi- Satulavyöstä kuopiosta :D

  VastaaPoista
 4. Mukavan kuuloista meininkiä ollut :D Todellakin ihanasti menee noissa alemmissa kuvissa, kun en itse ole mikään kovin hyvä ratsastaja...

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.