perjantai 24. helmikuuta 2012

81. Maasto sählinkiä ja kevättä kohti :)

Moikka kaikille! Ihanaa kun Lilli on nyt ollut pari päivää ilman loimea tarhassa, taas on lämmennyt ja selvästikkin kevään merkkejä on jo näkynyt: aurinko on paistanut parina päivänä ja alkaa olla aika lämmintä :)

Tänään käytiin Tiian ja Voiton kanssa maastossa kävelemässä vajaa 5km ja oli kyllä kivaa vaikka meinasi tulla ongelmia kun oltiin menossa pienellä tienpätkällä ja edessä olevalla tiellä ajoi ohi aika kovaa traktori ja Voitto säikähti sitä vähän tai ainakin esittisäikähtävää.... Lillikin sitten oli aika "kauhuissaan" kun Voitto vähän sähläsi niin tietenkin se tarttui Lilliinkin :) Mutta kyllä siitä reissusta selvittiin ehjin nahoin ja hepat pääsi vähän muuallekin kun tähän meidän lähitielle tai kentälle :)


Sunnuntaina olisi sitten tarkoitus mennä korholaan pitkästä aikaa ja Ellu meidän kouluvalmentaja pitää pienen kevennetuyn tunnin meille niin katsotaan vähän missä mennään ja mikä on tilanne, toivottavasti Lilli on ihan hyvä ja matka menee hyvin vaikkei nyt olla vähään aikaan lastattukkaan ja hepat ei ole seissy kärryssä härkkimässä toisiaan...
Anteeksi taas tämä vähän lyhyt postuas, mutta nyt kun mennään viikonloppuna kunnolla ja ehkä myös hyppään vähän niin sitten saatte ihan kunnon postauksen ja myöskin kuvia olisi tarkoitus saada vähän esteistä :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) ! Ku oot tietääkseni hypänny lillillä tosi kauan aikaa sitte nii on varmaa tosi kiva ku saatte alkaa käymää taas jossain vaiheessa kaikis valmennuksis tiian ja voiton kaa (?) :D

    VastaaPoista
  2. erika- jeps on tosi kivaa päästä hyppäämään edes vähän Lillillä, toivottavasti lilli nyt pysyisi hyvänä niin päästäis niihin aluevalmennuksiinkin jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.