lauantai 18. helmikuuta 2012

79. Voitolla ratsimista ja pieni ostos :)

Moikka, taas kirjoittelen kun on aikaa, elikkäs Tiia on ollut koko viikon kipeenä flunssassa ja olen sitten mennyt Voitollakin parisen kertaa :) Menin kahdesti satulalla ja torstaina ilman satulaa, välillä oli kyllä vähän hankaluuksia siinä ravissa menemisessä  kun olen niin tottunut Lillin pieniin askeleisiin...

On se aika raskasta mennä kaksi hevosta yhdessä illassa, ja nyt vaan vähän köpöttelin mutta entä sitten kun Tiia lähtee riparille kahdeksi viikoksi ja silloin saa jo Voitollakin ratsastaa ihan kunnolla, kyllä sitten on ainakin tekemistä hevosten kanssa :) Kentällä oli aika paljon lunta niin tulee ihan kivasti vähän vaihtelua ja nouseepahan kaviokin vähän korkeammalle. hevoset alkaa olla vähän tylsistyneitä kun eilenkin oli niin huono sää ettei ne voinnut olla kauaa ulkona, tänään sitten olisi jo tarkoitus päästä maastoon Tiian kanssa että tulee virkistystä hepollekkin ;) 

Tässä sitten vielä kuvia kun käytiin ennen Tiian sairastumisa maastossa kävelemässä viime viikon sunnuntaina! ja ikkunan läpi otettuja tarhailu kuvia kun hepat vähän leikkii, Laatu on aika mahtava koska kuvat otettu pokkarilla ja osa vielä ikkunan läpi....!
 Sitten vielä se pieni ostos jonka mainitsinkin jo tuossa otsikossa, eli tarvittiin uusia riimunnaruja. Eilen sitten minun äiti ja Tiia kävivät ostamassa Lillille tuollaisen ihanan pinkki,ruskea, valkean Eskadronin narun <3 Olisin halunnut Lillillekkin sellaisen tosi pitkän narun mikä Voitolla on, mutta ei olla löydetty mistään kaupasta sellaisi... Jos jollain on havaintoja sellaisista naruista laittakaahan osoitteita tai paikkoja josta saisi pitkiä riimunnaruja!
2 kommenttia:

 1. Mitä kokoa etsit ?
  Nimittäin löysin netistä pari 2-3 metrin pitusia naruja :

  http://www.haaramo.fi/shop/product_catalog.php?c=202

  http://www.horsepro.fi/tuote/3559/

  http://www.horsepro.fi/tuote/3565/

  http://www.horze.fi/Horze-Kite-riimunnaru/22610,fi_FI,pd.html?dwvar_22610_color=BL%2fLG&start=3&cgid=leads

  VastaaPoista
 2. http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=420505&deptid=95&sortType=sortPris&sortOrder=ASC

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.