sunnuntai 22. tammikuuta 2012

71. Ratsastus ja kuvia :)

Moikka! Nyt sitten se Ellu kävi katsomassa meidän hepat. Mentiin talliin vähän aikaisemmin ja otettiin ne sisälle, sitten vähän harjailtiin ja Ellu katsoi Lillin satulan ja totesi että se on ihan hyvin istuva vaikka lihaksetkin on vähän tippunut ja kuulemma tuo mahkin on vähän tässä loman aikana isontunut.....

Menin ihan kerrankin kunnon saappailla ja ratsi housuilla vaikka olikin vähän kylmä jossain välissä. Kävelin pitkään ja sitten menin vähän lyhyin ohjin ja taivuttelin ponia. Ravissa mentiin vaan kenttää ympäri ja tunnusteltiin sekä tietenkin Ellu katsoi että miltä ravi vaikuttaa ja ilmoinen yllätyshän oli se että Lilli oli puhdas <3 <3 Lopussa sitten tehtiin pari siirtymistä laukkaan ja takasin kierroksen jälkeen raviin.

Eli siis poni oli onneksi ihan hyvä vaikka eilen oli vähän epäpuhdas kun aloittelin ratsastelun, mutta kun verryttelee ja taivuttelee ponia alussa hetken epäpuhtaus lähtee pois, tietenkin inhottavaa ja jotenkin hankalaa kun ei tiedetä että onko siellä jalassa muutakin kun se haurastuma mutta hyvä että se ei nyt ole oireillut enempää ja voihan olla että epäpuhtaus on jotain jäykkyyttä kun se sitten lähtee pois kun on päässyt vähän ravailemaan yms.

Jee, nyt on aihetta ilolle kun sain taas kerran ihania kuvia kasallisen kun meidän kaveri Emmi on kylässä joten katselkaahan loppuun vielä kuvia :) 
6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Lilli on kunnossa! :) Ajattelikko nyt Lillin kanssa ruveta treenaamaan esteitä ja jatkamaan normaalisti? :D

  VastaaPoista
 2. Missäs se video viipyy mist puhuit?

  VastaaPoista
 3. Voi kiva postaus jälleen ! :)) Mistä ostitte noi likit herkut hevosille ? Voitko linkittää ! Tai sellanen paikka mistä sais tilattuu ? Linkitätkö ihan sen sivun mistä löytää ettei pelkstään esim Horze.fi ! Kiitos jos autat :)

  VastaaPoista
 4. mun oli nyt pakko kommentoida mutta en usko että lilli on mitenkään kauhean sairas koska noissa kuvissa se näyttää syövän ja varmaan lähtee itse laukkaan ? :D ihanaa että lilli on kunnossa! toivottavasti ei nyt tule mitään pahempaa :) !

  VastaaPoista
 5. Eka Anonyymi- En hyppää nyt ollenkaan, koska kuitsenkin vielä edetään hitaasti ja katsotaan pysyykö tilanne samana vai huonontuuko.....

  Toka Anonyymi- Jos kysyt sitä videopostausta minkä lupasin niin se on tulossa jo tänään tai huomenna :)

  Erika- Sain tuon lahjaksi ihan Suitsisopista, siskoni osti sen sieltä minulle joululahjaksi :)
  Mutta tässä nyt pari ositetta josta niitä saisi: http://www.likit.co.uk/
  http://www.hipposport.fi/LIKIT.htm
  http://www.horsepro.fi/alakat/366/
  http://www.suomenratsutarvike.fi/index.php?cPath=139

  kolmas Anonyymi- Kiitos, mutta se ei pakosti meinaa sitä että hevonen on terve jos se syö tai nostaa laukan hyvin/itse.... Ja toivon myös että nyt jalka alkaisi parantua/ei enään pahentuisi jotta päästäisiin esim. edes Ellun kouluvalmennuksiin puksuttelemaan vähän... :)

  VastaaPoista
 6. Siis tää sun blogi on niin ihana ja oot ihan sairaan hyvä kirjottaa hyvin ja hauskasti!!!lilli on ihana ja onneks jo parempi.lisää videopostauksii=))))

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.