torstai 19. tammikuuta 2012

70 Toteamuksia + karkailua :)

Moikka taas kaikille teille ihanille lukioille! Nyt viime aikoina olen ollut tosi positiivisella tuulella tuosta Lillin alkaneesta epäpuhtaudesta, nimittäin meidän naapuri ( taitava ja kokenut hevos ihminen) kävi katsomassa nyt sitä Lilliä, vielä ennen sunnuntaita jolloin Ellu on tulossa.

 Ratsastelin siis Lillillä ja totesimme yhdessä että välillä esim. alussa poni oili vähän epä puhdas vasempaan kierrokseen kurveissa, sitten taas epäpuhtaus lähti ja menin ihan 20min ettein näkynyt tai etten tuntenut ollenkaan että poni olisi ollut ep. sitten taas se ontui jossain välissä ehkä ihan pikkusen kun menttin pieniä ympyröitä alussa ravissa niin että nähtäisiin selvästi miltä ponin jalka vaikuttaa. Lopussa Lilli oli ihana ja tosi rento eikä ontunut ollenkaan <3 Tultiin siis siihen tulokseen meidän ja sitten kokeneemman hevos ihmisen lausunnon jälkeen että ponia nyt rasitetaan ihan normaalisti jotta jalan vika tulle esille jos on tullakseen ollenkaan..... Kuvia nyt ei ole valitettavasti ollenkaan :(

Olen siis mennyt ihan normisti ja koko ajan liikuntaa lisäten Lillillä. Olen nyt taas käyttänyt satulaa vähän ahkerammin kun pystyn jo mennä ihan kunnolla laukkaa ja ravia ponilla niin sitten jos menisin ilman satulaa ei tarvitse keskittyä ollenkaan istuntaan ja selässä pysymiseen :)
Elluhan katsoo sitten myös vähän varusteita että onhan satulat ihan sopivia vaikka lihaksia onkin lähtenyt aika reilusti (mutta kyllä ne on jo nyt selvästi vähän alkaneet taas palautua sieltä selästä ja kaulastakin) sitten vielä lisäksi haluaisn kysellä teiltä että olisiko taas aika vaihtaa tuota ulkoasua, kun alan jo itsekkin vähän kyllästyä siihen? :)

lillillä on ollut pieniä ongelmia tuossa tarhassa pysymisessä, yhtenä päivänähän poni oli juossut läpi lankojen ja mennyt vain muina miehinä syömään heinäpaalille :) Sitten on ollut pari kertaa sellaisia läheltä piti tilanteita että ponilla oli kerrankin jalat alalangan ulkopuolella ja sitten se vaan siinä nökötti ja odotti pelastusta?! ja sitten on vähän ponin pitänyt titenkin näpsiä lankoja ja onhan ne pari kertaa vähän roikkuneetkin siellä maan rajassa..... Mutta nyt on Lillin huonoksi onneksi saatu vihdoinkin viritettyä tarhaan edes jonkin lainen sähkö, ei kyllä ennen ole ollut ongelmia tuon sähköangan kunnioittamisessa :) 


2 kommenttia:

  1. Haha vitsi lilli on kunnon karvapallukan näkönen tos yhes kuvas! IHANA:)
    Ja sul on kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. Tää sun blogi on aivan mahtava ! (: Teillä on niin söpö talli ja ihanat hevoset. Oon niin kateellinen :D Ihanan raikas ja positiivinen blogi, tuun hyvälle tuulelle tästä :D

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.