lauantai 14. tammikuuta 2012

68. Leivän pääte osa :)

Hei kaikille! Kerrankin olen ollut ahkera blogin pitäjä jota kyllä haluaisin olla aina, mutta joskus vaan en jaksa millään päivitellä tai sitten en edes ehdi olla koneella toisinaan mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä siihen Ruisleipä videoon heti toisen jakson, eli nyt paljastuu millainen Emzun Tylsistynyt hevonen kisassa ollut ehdotus, ja samalla voittaja idea toimii oikeassa elämässä!.....


Tänään olen ollut varmaan jo kolme tuntia ulkona tekemässä lumitöitä, siivoamassa tallia ja vielä auttamassa rakentamaan pikkusiskolleni Sinille lumi kasaan portaita yms yms...  kentänkin isi aurasi ja se on nyt tosi hyvä, tietenkin vähän kovempi kun lumihanki mutta muuten loistava <3
Nyt sitten kävin ratsimassa Lillillä, ja menin niitä puomeja. Ikävä asia on se että poni tuntui mielstäni hitusen epäpuhtaalta kun ravailin että vasen etunen oli sisäkaarteessa
 tunsin ehkä että poni vähän tahtii... Nyt ensikiivonloppuna
 Ellu meidän kouluvalmentaja tulee katsomaan Lilliä että miltä se näyttää.

Vielä loppuun haluan esittää yhden asian joka koskee teitä: Toivon ettei kukaan ala anonyymina valittaan että en saisi enään ratsastaa Lillillä, tiedämme kyllä jos Lillillä ei voi ratsastaa ja se ontuu enhän voi olla varma että tunsinko oikein koska en ole mikään asiantuntija..... Nyt tietenkin vähennän liikutusta ja tarkkailen tilannetta siihen asti kunnes ensiviikon loppuna Ellu sanoo asiantuntijana miltä ravi näyttää. Siihen asti toivon ettei kukaan tule valittamaan mistään tähän liittyvästä !

Nyt on sitten asia tehty harvinaisen selväksi, älkää loukkantuko vaikka sanoin aika vihaisesti, halusin tehdä asian vain selväksi kaikille jotka täällä ovat sattuneet jakelemaan viisaita neuvojaa minulle miten Lilliä pitäisi hoitaa tai mitä saisin tehdä ja mitä en... yms. yms. Mutta nyt loppuu valittaminen ja otetaan taas iloinen mieliala :D Ja sitten vielä että saa toki laittaa kommenttia ja ilmaista oman mielipiteensä, mutta sitä ei tarvitse tehdä anonyyminä ja vihaiseen sävyyn :))

Laittakaahan sitten vielä ideoita että minkä laista postausta tekisin, ehkä se auttaisi minua pinnistelemään kirjoittelemaan useammin kun parin päivän välein. Erikoispostauksenkin aika alkaisi olla nyt joten eikun vaan jotain mieleistäsi ja erikoista ideaa postauksiin. Olisiko hyvä jos tekisin jonkun varuste tai tavara esittely jutun yms.?? :)


10 kommenttia:

 1. Ohhoh meillä kävi samallailla :s
  Kokeilin siis samaa ideaa, mutta poni ku sai sen nokan eteen ni puolet oli jo poissa :s Meilläkin kuivu joku reilu 3vk :D

  VastaaPoista
 2. :) Ois ollu kiva idis toi jos ois toiminu kunnolla, vähä huono
  jos tuo leipä lohkee noi ja heppa ei saa jauhettu sitä kunnolla....

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Lilli paranee :)) mutta blogisi on tosi kiva ja voisit ehkä esim. esitellä ratsastusvarusteitasi :D

  VastaaPoista
 4. Höh... Harmi, ettei toi nyt onnistunut.
  Pinja: Moni on varmaan tän sulle sanonu (jos on), mutta jätä vihaset kommentit omaan arvoonsa. Niiden lähettäjillä on luultavasti huono päivä, jollakin tavalla kateellisia, ymmärtävät väärin tai ovat muuten vain pissipäitä. Don't worry! Ei kannata alistua jos ne jotakin sanoo. Toivotaan, että Lilli paranee!

  VastaaPoista
 5. Johanna- Kiitti ideasta voisinkin tehdä pitkästä aikaa jonkun esittely videon :)

  Anonyymi- Kiitti, ja en kyllä välitä niistä kommenteista mutta jotenkin vaan ärsyttää aina välillä tuollaiset kommentit :)

  VastaaPoista
 6. lillin varusteista videopostaus

  VastaaPoista
 7. juu Lillin varusteista videopostaus olisi kiva mun mielestä ::D + älä välitä noista vihaisista ym. kommenteista (: ++ blogisi on aivan mahtava ♥ !

  VastaaPoista
 8. Kiitti, taidankin tehdä varuste esittely jutun kun aika moni on jo sitä pyytänyt ;))

  VastaaPoista
 9. Tee erikoispostaus lillin varusteista!!! Voi lilli kunpa se ois ihan terve!!!

  VastaaPoista
 10. Juu teen videopostauksen Lilben kamoista, ja toivon myös että poni ois ihan kunnossa ja ontuminen johtuis jostain muusta :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.