keskiviikko 4. tammikuuta 2012

66. Kuvapostaus

Moikka! pahoittelen heti alussa etten ole ehtinyt postailemaan kun on ollut kaikkia kiireitä ja koulutkin on taas lähtenyt pyörimään käyntiin.

Lilli on paranemaan päin eli olen jo alkanut ravailla ppaljon ja laukkaakin olen ottanut pari kertaa :) lähiaikoina meillä on ollut täällä reipas kuvaaja Emmi (meidän kisahoitaja, koulukaveri ja lapsuudenystävä) joten sitten olisi tiedossa jonkinlainen kuvapostaus, oli kyllä melkoinen työ ladata ja lisätä nuo kaiikki kuvat joita on  jtn. 27 kpl... :)

Vastailen nyt poikkeuksellisesti tässä kommentteihin joita on ehtinyt kertyä tässä lähi viikolla :)

Minkä ikäinen olet? Kiinnostaa vain. :D 
- Saahan sitä aina kysyä,  olen 13 vuotta :)söpö Lilli =)
seppäläs myydään BONBON huppareita :)
- Juu olen nähnytkin niitä, mutta ne oli niin oudosti
 kuvioitu niin en ostanut sitten sellaista :)


Oon niiiiiii kateelline teille!! :D Toisil on oma kiva pikku talli, hepat ja kaikkii...
Oon nyt täs varmaa lähemmäs 5 kertaa selaillu molempien blogit läpi ja katellu kateellisena. Haluun itekki muuttaa maalle ja rakentaa oman pikku tallin ja sisustaa ja järjestää sen niiku haluun ja kaikkee ihanaa ♥
- Ei tarvii olla kateellinen, varmasti sinullakin on kaikkea ihanaa jota miinäkin haluaisn. Mutta kiva jos tykkäät blogista ja meistä :)


^up..
samatäällä!! <3
+millo kirjottelet lisää? :)
- Kiva jos alatte seurata blogia ja pidätte blogista, ja nyt olen vain ollut niin kiireinen ja oon ollut paljon tekemistä joten en ole ehtinyt kirjoitella paljoa yhtään, mutta nyt yritän olla täsmällisempi ja yrittää kirjoitella useammin jottei tulisi tuollaisia kommentteja :))


Hei, viitsisitkö linkittää tuon teidän saamanne putken jossain nettikaupassa, haluaisin tietää hinnan kun olen itse hankkimassa jotain samanntapaista, ja tarkastella samalla niitä putkia sitten ;)
- Juu tässä on meidän putken runko nettikaupassa ja tässä on sitten se  ihan uusi putki. Järkkäri on kyllä ollut hyvä ostos vaikkakn siihen menee paljon rahaa ostaessa ei siitä tule mitään kuluja myöhemmin jossei sitten riko sitä niinkun meillä on jo ehtinyt käydä  :)7 kommenttia:

 1. Ootko ommellu toho huppuu ton karvan vai onks se muka aina ollu siin? :D Pisti jotenki vaa silmää...

  VastaaPoista
 2. ääh, pääsispä tolla meikäläisenki ponnylla laukkailee ja ravailee kunnolla :S hiekka vaivannu masussa jo 2-3kk masussa hrr mut onneks teillä on paranemaan päin!! ((::

  VastaaPoista
 3. onks teillä alkanu jo koulu? mulla on vielä tää viikko lomaa :D

  VastaaPoista
 4. OI! Vähänkö hieno toi kuva missä oot Lillin takana ja sit Lilli "poseeraa" tosi miten sen nyt sanois "ylpeenä" ;D ♥

  VastaaPoista
 5. Söpö lilli<3 Monta satula huopaa lillillä on?

  VastaaPoista
 6. Ootko ommellu toho huppuu ton karvan vai onks se muka aina ollu siin? :D Pisti jotenki vaa silmää...
  --> Joo se on siinä ollut alunperin, mutta nyt laitoin sen kun löysin tuolta vaatekaapin pohjalta, ihan on nappi kiinnitys ettei ompeleella :))

  Onks teillä alkanu jo koulu? mulla on vielä tää viikko lomaa :D
  --> Juu koulu alkoi jo maanantaina ;( :)

  Söpö lilli<3 Monta satula huopaa lillillä on?
  --> öö... estehuopia on kolme ja sitten kouluhuopio on kolme, eli yhteensä niinku 6 :) Ei montaa mutta juuri sopivasti <3

  ääh, pääsispä tolla meikäläisenki ponnylla laukkailee ja ravailee kunnolla :S hiekka vaivannu masussa jo 2-3kk masussa hrr mut onneks teillä on paranemaan päin!!
  --> Se on kyllä aina inhottavaa jos ponit on kipeenä :(( Mutta kyllähän se teidänkib ponny varmaan alkaa pikkuhiljaa paranemaan :)  OI! Vähänkö hieno toi kuva missä oot Lillin takana ja sit Lilli "poseeraa" tosi miten sen nyt sanois "ylpeenä" ;D ♥
  --> Jeps Lillero on aika kuvauksellinen poni <3<3

  VastaaPoista
 7. Onko Tiialla s- vika? Kun joskus kuullostaa vähän siltä. Vai sössötääkö Tiia.
  Mutta kiva postaus!! Ps. miten paljon painat? Ja oot pitkä? Kun oot niin laihan näköinen......?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.