maanantai 12. joulukuuta 2011

58. Reetalla ratsastus ja Lillin kuulumisia :)

Moikka! Nyt päätin vihdoinkin kirjoittaa ihan tavallisen postauksen, olen väsäillyt tänne teidän päänneenoksi suuuuren varustepostauksen jota en kuitenkaan vielä näytä täällä...
Lilli on ollut hyvin ja energiakaan ei ole liioin pakkautunut vaikka ei ole saannut ratsastaa pitkään aikaan, mutta tänään on se päivä kun aion mennä eka kertaa kahteen viikkoon ihan selästä kävelemään. Poni on syönnyt nyt lääkekuurin loppuun ja kävely jakso alkaa, vähän kyllä tympii kun luvassa on aika kauan taas kävelyä ja sitten asteittain kevyttä ratsastelua.

 Lääkkeet pitää tunkea omenan sisälle ja syöttää ponille huomaamattomasti muiden herkkujen seassa, välillä poni kuitenkin onnistuu räkimään ne ulos mutta syömään kuitenkin herkut...

Lilli aavistaa jo että kohta tulee herkkuja ja niiden sisällä yllätyksiä...

Voittoa kyllä niin kiinnostaa että pitää nenä pitkällä katsoa mitä Lilli juuri äsken sylkäisi maahan, ja -"miksi se saa herkkuja mut mä en?" Lillillä on aina katsojia kun hän pelleilee lääkkeiden syönnin kanssa...


Tuossa alapuolella on kuva siitä Lillin uudesta rengaskengästä, ponilla on onneksi jo tilsakumet ja hokit, koska alkaa olla jo aika liukasta!
Kävin ratsastamassa Reetalla Korholassa ihan oma toimisesti. Menin ihan normisti ja aika rauhallisesti n.40min, kävin kaikki askellajit läpi ja Reetta oli tällä kertaa tosi nätisti ja rauhallinen, se ei edes laukassa tapansa mukaisesti ollut vahva kädelle vaan meni tosi rennosti ja nätisti. Ravikin oli aika kivaa heti alussa, mutta laukan jälkeen vähän piti kiihdytellä, sitten vain tein käynnissä ja ravissa siirtymisiä ja rauhoiteltiin vähän menoa :) Nyt tällä kertaa laitan vielä kuvia, kun Tiia oli mukana kuvailemassa laina putkella, niin tuli maneesissakin ihan kunnon kuvia :) 


6 kommenttia:

 1. mikä lillin jalassa nyt sit on? saatko vielä kilpailla sillä? :)

  VastaaPoista
 2. miten kauan lillillä kestää parantua ? (:

  VastaaPoista
 3. Anonyymi- Lillillä oli kaviossa joku tiivistymä ja muuta vikaa ei löydetty...Ei ole varmaa tuleeko siitä enään kisaponia, mutta rengaskenkä on auttanut tälläisillä muillakin kavio ongelmaisilla poneilla.

  Emzu- Ei tiedetä varmasti parantuuko se kokonaan, mutta rengaskenkä ainakin auttaa, nyt aloitetaan asteittain kävely ja sitten ratsastus hiljalleen :)

  VastaaPoista
 4. hei, voiko lillillä kuitenkin ratsastaa niine että voi laukata hyppiä esteitä yms..? vai onko se niin paha se sen jalka?

  VastaaPoista
 5. Siis eikö Lillistä ole enää este/kisaponiksi? :( No ihana se on kumminkin

  VastaaPoista
 6. Eu vielä tiietä parantuuko toi jalka, mut ton erikoiskengän avulla siitä voi vielä tulla ihan kisa/valmennus poni :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.