maanantai 21. marraskuuta 2011

50. Räntäsadetta ja jäinen kenttä...

Moikka! Nyt on vihdoinkin satanut tännän lunta vähän <3

Ongelmana on vaan että alkaa olla jo aika luiukasta ja ei ole ponilla vielä hokkeja alla...  Mutta kngittäjä on tulossa onneksi lähiaikoina laittamaan hokkeja ja kengittämään ihan muutenkin :)  En ole vähään aikaan kirjoitellut mutta nyt kerron vähän  lähipäivien tapahtumista.


Perjantai 18.11  lillillä oli vapaapäivä koska oltiin mukana Tiian ja Voiton aluevalmennuksissa. Poni oli aika villinä kun aluksi mentiin sinne se oli jo silloin aika pörheän. Lilli laitettiin sitten kahdestaan Anny ponin kanssa tarhailemaan jottei tarvisi taluttaa ponia koko valmennuksen ajan. Ponit oli kyllä söpöjä kun molemmilla oli sama loimi ja molemmat on saman värisiä sekä kokosia <3 Alussa ponit oli nätisti mutta sitten Anny vähän hermostui kun sen muut tarhakaverit oli sisällä ja poni ei ollut tottunut olemaan siihen aikaan ja tuollaisessa seurassa ulkona joten jouduttiin ditten ottamaan molemmat pois kun alkoivat hössöttää tarhoissa... Lillihän sitten sähläsi mutta rauhoittui kun syöteltiin sitä Annyn oven edessä ja sillä oli seuraa muutenkin siinä ympärillä :) Käykäähän vilkaisemassa söpön Lillin kaksoisolento kaverin blogia TÄÄLLÄ :)  !!!


Oli aika hämärää niin tuli vähän tummia kuvia ja otin salamalla niin tausta ihan musta, mutta pää aisia on että ponit erottuu..


Tässä edessä on Anny ja takana katselee Lilli <3


Launtai 19.11 ratsastelin Lillillä kentällä pikaisesti ennen Tiian ja Voiton aluevalmennusta. Päätin mennä ilman satulaa ja suitsia, koska oli aikaa 40min lähtöön. Harjailin ponin, putasin kaviot ja sitten vaan omat varusteet päälle ja ohjat kiinni päitsiin ja sitten vaan matkaan :)Poni oli jo heti alkukäynneissä aika säikkynä, mutta olin juuri lopettamassa kävelyä ja keräilemässä ohjia kun poni lähti ryntäämään kentän päästä portille päin ja minähän sitten valahdin puolittain ponin selälle. Lilli onneksi rauhoittui mutta sitten ennen kun ehdin kiivetä takaisin selkään poni otti ja pomppas vaan sivulle niin että valuin sitten maahan onneksi jaloilleni enkä mahalleni kun kenttä oli aika liejuinen... 
No mutta sitten vain takaisin selkään ja reipasta kävelyä takaisin sinne pöhköoly päähän, tein siellä pari voltti ja sitten aloin ravalla. Menin suurimman osan tunnista portilla olevassa päässä isolla voltilla ja tein siirtymisiä ja "leikittelin" vähän asetuksilla :) Poni oli aika reipas ja edelleen vähän jännittynyt, ehdin laukkaillakkin vähän kun jäi aikaa joten menin pari isoa ympyrää molempiin suuntiin ja poni oli tosi kivan herkkä vaika oli vain päitset eikä edes satulaa :)

Poni syö Pikkupihan tarhassa :)
Odotellaan että päästään traikkuun...


Tässä sitten ratsastelua siltä Lauantailta, kun tipahdin :)

Sunnuntai 20.11 Ratsasteltiin ihan käyntiä kentällä kun kenttä alkoi olla ika liukas ja kova! Mentiin jotain vajaat puolituntia ihan käyntivoltteja ja tein myös väistöjä :) Poni oli kivan lämmin kun menin taas ilman satulaa, mutta suitset ajattelin tällä kertaa laittaa ponille.

Sitten vielä sellainen ilmoitus että ollaan lähdössä Tampereelle hevosklinikalle ensiviikolla, tarkoituksena olisi tutkia vielä sitä Lillin jalkaa ja selvittää löytyykö sieltä mitää suurempaa vikaa :) Toivottavasti poni käyttäytyy hyvin vaikka sinne on pitkä matka ja klinikalla poni on aina aika hermona...

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti Lillin jalasta ei löydy mitään suurempaa !

    VastaaPoista
  2. Niin, toivotaan parasta :)

    VastaaPoista
  3. ^Et haluis tehä mulle banneria (:?

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.