sunnuntai 13. marraskuuta 2011

47. Lunta odotelessa :)

Moikka!
En tiedä kuinka moni on jo huomannut Tiian blogissa että hänellä on tulossa joulukalenteri joulukuussa. Teemme sitä yhdessä ja olen aika monessa luukussa mukana, joten minulle ei ole tulossa tänne blogiini omaa joulukalenteria. Käykää katsomassa mainos-traileri Tiian Blogista. Voitte sitten seurata sieltä minuakin kun ensimmäinen luukku aukeaa :)

Huomaan itsekkin että en ole pitkään aikaan kirjoitellut ihan tavallisia postauksia viimeksi kai 4päivää sitten, kun ratsastin Reetalla.... Mutta nyt olisi luvassa tässä joulukalenrein teon ohella ihan tavallinen postaus :)

Ratsastin Lillillä eilen ilman satulaa, poni oli ihana ja kentän pohja oli nyt täydellinen. Lanasin sen lauantaina ja nyt se oli tasainen ja pehmeä <3 menin kaikki askellajit läpi ja poni oli reipas mutta ei sählännyt. tein ravissa nyt molempiin suuntiin keskiympyröitä ja siirtymisiä, sitten aloin melkein heti laukata kun olin tehnyt alkuravit. Laukkasin ensin kentän ympäri ja tein siinä sisällä yhden voltin jossa ylitin maapuomin :)

Tein tuon laukka tehtävän molempiin suuntiin. Kun olin lopettanut laukan ja siirryin käyntiin Lillihän ihan innostui kun laukattiin pitkästä aikaa aika enemmän kun yksi ympyrä ja mentiin laukassa puomi... <3

Lilli on yleensä tosi herkkä siirtymisissä, mutta nyt sain ottaa sitä ihan kovasti kiinni suusta että se pysähtyisi, tein parit ravi siirtymiset ja voltiti, mutta poni oli niin innoissaan että annoin sen laukata vielä yhden ympyrän. Annoin Lillille pitkät ohjat että se saisi venytellä ja laukkailla rennosti, vähän kyllä ajattelin että mitä siitä tulee kun olen ilman satulaa, mutta laukaamisessa ei ollut muuta ongelmaa että meinasin valua ponin kaulalle, kun siitä tuli niin etupainoinen ja sillä oli pää niin matalalla...

Tein vielä käynnissä lopussa vähän väistöjä ja ympyröitä jotta poni rauhoittuisi ja malttaisi kuunella vielä lopussa hetken ratsastajan apujakin, sitten käveltiin kauan maasta loppukäyntejä :)

Sitten minun on pakko laittaa ihania viimevuotisia talvikuvia (toivottavasti ette ole vielä nähneet niitä), kun odotan jo talvea ja lunta tosi paljon :) Järjestelin tässä samalla omia valokuviani tietokoneelta ja löysin aivan ihania kuvia Lillistä, sellaisia joita en edes muistanut minulla olevan :)  Mutta nyt pitemmittä höpinöittä ne kuvat tähän jotta saatte ihastella talvisia kuvia jo hyvissä ajoin...


tässä vielä tuo joulukalenteri traileri ihan videona:


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♥ Vois tulla jo sitä lunta :) Ja ootan jo innolla tota joulukalenteria :))
  http://riikkajarolle.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oon ihan samaa mieltä että vois jo tupruttaa sitä lunta<3 (: peltohankilaukkoja odotellessa. Tosi ihania kuvia! Pidin niistä paljon (:

  VastaaPoista
 3. Oon just ruvennu lukeen sun ja sun siskos blogia ja teillä molemmilla aivan ihanat blogit !!! Nyt on kyllä pakko kysyä et minkä ikänen oot :) ? Nii ja kun vasta nyt aloin lukee nii mitä lillille on käyny / koska ? D: Ja onks sulla youtub -tiliä ? !

  VastaaPoista
 4. http://estejuniori.blogspot.com/ tsekkaa munki blgi ja liity lukijaks!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista, olen 13vuotta. Ja mulla on You Tube tili, mutta en tee kauhean hyviä videoita.... Lillillä on siis etujalka kipeänä, tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta kavionivel on kait jotenkin kulunu :(( Se on ollut jo pari kuukautta huililla ja kevyellä liikutuksella.

  VastaaPoista
 6. Tuli ihan kylmät väreet, kun katso talvikuvia xD
  Ihania kuvia kyllä, mut jotenki sitä pakkasta ei tavallaan kaipaa ;D

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.