perjantai 4. marraskuuta 2011

42. Normaali postaus... :)

Moikka!
Kävin ratsimassa Lillin melkein heti koulun jälkeen ettei sitten pimeällä täydy lähteä tuonne kentälle, kun siellä ei vielä ole valoja....  Mutta menin siis ilman  satulaa ja laitoin Lillin vaan äkkiä tarhassa valmiiksi. Kävelin ensin maasta ja sitten selkään, ratsasteli ihan käynnissä ja yritin saada Lillin mahdollisimman herkäksi apuihin, jarrut toimi heti alusta mutta pohkeita poni ei oikein kuunnellut. Lilli oli tosi nätisti sekin taisi olla ihan innoissaan kun ei ollut satulaa ja eilen oli ollut vapaapäivä.

Tein pientä tehtävää jossa käännettiin vähän ennen uraa ja mentiin suoralla linjalla pari askelta väistöä oikealle ja sitten vasemmalle kun oltiin takaisin linjalla tein ravi siirtymisen, ravia mentiin n.5m sitten suoraan rennosti pysähdykseen, ja pysähdyksestä käyntiin. tein tätä tehtävää  molempiin suuntiin pari kertaa,sitten tein pari ravi ympyrää ja kävelin pitkin ohjin, poni oli herkkä kun tein niin huolella alkulämmittelyt ja herättelin ponin unesta :)

Kävelyn jälkeen laukkasin molempiin suuntiin yhdet kierrokset ja isot ympyrät, poni oli reipas ja jalka vaikutti ihan hyvältä, ravikin tuntui puhtaalta :) Sitten menin alas selästä ja kävelytin ponia molempiin suuntiin aika kauan. Tallissa laitoin Lillille kylmät kaikkiin jalkoihin ja hain sillä välin putua hevosille sekä kaksi heinäpaali. Lilli odotti karsinassa kylmät jalassa, mutta otin sen vielä siksi aikaa käytävälle että saan laitettua lämpimät helpommin :)
Noissa alemmissa kuvissa on aika iso valoero, kun tuli jo tosi hämärää kun aloin lopetella, kuvat on aika huono laatuisia mutta toivottavasti näette jotain :) Onneksi saadaan tonne kentälle valot kohta, ehkä jo viikonloppuna....Ilme... ;)
Hieman pullero toi takki, kun turvaliivi on siellä sisällä :)

Älkää välittäkö istunnasta :)Tämä laatu on jotain niin tarkkaa :)

Poni on taas piehtaroinut tarhassa....<3


2 kommenttia:

  1. http://pposeidonas.blogspot.com/2011/11/millainen-hevosenomistaja-olen.html

    haastoin sut :)

    VastaaPoista
  2. Minänkin haastoin sut, sama haaste :)
    http://corahsworld.blogspot.com/2011/11/52-haaste-millainen-hevosen-omistaja.html

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.