maanantai 31. lokakuuta 2011

40. Alkeisratsuna

Moikka! Nyt pitkästä aikaa kirjoittelen ihan kunnolla tapahtumista.

Lilli oli  mukana kimmon tallilla Voiton ja Tiian estekisoissa,  poni oli kyllä niin nätisti että pisteet siitä sille. Vaikka Lillillä oli ihan vain tavan naru eikä ketjua se oli tosi rauhassa eikä panikoinut yhtään <3 Mutta Lillihän sai uuden kaverin sieltä, oltiin tosin jo tunnettu omistajat sekä poni jo kauemmin mutta nyt Lilli tutustu saman väriseen,kokoiseen ja näköiseensä kaveriin Anniin <3 Lilli oli ihan tohkeissaan kun Voitto oli lähtenyt se vain käveli Annin luo ja oli niin ystävällinen ja rauhallinen...

Sini(minun pikkusisko) on nyt mennyt pari kertaa Lillillä kun on ollut sopivia käynti ja ravi päiviä, Lauantaina se meni vielä minun jälkeen selkään ja ratsasteli jotain 20minuuttia, ihan käyntiä ja yhdet pitkät sivut ravia molempiin suuntiin :) Lilli on muuten loistava alkeisratsu mutta tämä pieni tamaa on välillä vähän itseppäinen ja laiska. Sini ei oikein pysty käskemään ponia pohkeilla kun sillä on niin lyhyet jalat, joten Lilli tietenkin käyttää tilaisuuden hyväkseen ja on niiiiiin laiska ja meinaa nukahtaa koko ajan.

tänään kun Sini ratsasti taas Lillillä ja minä sitten menin Voitolla vähän Lilli oli entistä laiskempi... Menin sitten vielä ponin kyytiin Sinin jälkeen kun se oli heittäytynyt niin hankalaksi, menin myös vähän ravia ja tunnustelin ravasiko poni puhtaasti, ja ravi olikin reipasta ja puhdasta :) Eli menin voitolla ihan vaan käyntiä ja ravia n.30min tein voltteja ja pysähdyksiä, Voitto tuntui kyllä taas niin isolta kun en ollut vähään aikaan sillä mennyt :) Mutta nyt vielä kuvia Sinistä ja Lillistä sekä tietenkin pari kuvaa minusta ja Voitosta.


5 kommenttia:

 1. voisit järjestää kysymyspostauksen! mulla olis ainakin kysymyksiä XDD

  VastaaPoista
 2. IHANA HUOPA lillil!! Mist? <3

  VastaaPoista
 3. *Anny <-sori häiritsi. :D

  VastaaPoista
 4. Jep kysymyspostaus tulossa... ja toi huopa on mun siskolta lahja joten en tiiä mistä....

  VastaaPoista
 5. haastoin siut blogissani simblythedream.blogspot.com :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.