torstai 20. lokakuuta 2011

36. Matkalla Helsingissä ...

Moikka, niinkun otsikko jo kertookin ollaan siis nyt Helsingissä matkalla. Istun tällä hetkellä hotellin sohvalla patongin ja tietokoneen ääressä, ja yritän väsätä jotain järkevää postausta.. Jalat on ihan puutuneet istumisesta mutta matkaa onneksi piristy reipas hevoskaupoissa käynti :)) Ostin Hupparin, Toppa takin ja villa neule liivin Horzesta sekä heijastin liivin ja pinkit heinäkassin Hööksistä. Vielä onneksi jäi rahaa vähän huomiseen International Horse showhun :) Huomenna sitten heti aamulla kävellään Hartwal areenalle katsomaan Horse Show:ta ja sieltä tullaan vasta takaisin hotellille joskus illalla yhdentoista aikaan :) Lähdetään lauantain kotiin päin käydään ensin vaatekaupoissa keskustassa ja sitten ajamaan....

Hevoset jäi siis kotiin, minun isi ja pikkusisko hoitavat heppoja sekä naapurin Jaana :) Niillä on nyt kaksi vapaapäivää, onneksi ehditiin tänään ratsastaa. Ellu tuli meille ratsastamaan Voittoa joten hän sitten katsoi lillin ravia vähän, se oli epäpuhdasta mutta ei selvästi ontuvaa. Kun tullaan luantaina kotiin ratsastelen varmaan ihan kevyesti Lillillä ja tunnustelen miten jalka jakselaa :)

eilen oli Ellun koulutuntu ja menin siinä Reetalla :) harjoitus jota tehtiin oli tosi kiva, mentiin suoria linjoja sekä pieniä voltteja. Reetta oli kiva mutta taas aika reipas. valitettavasti ei ole kuvia koska Tiiakin oli samassa valmennuksessa, niin ei ollut kuvaajaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.