tiistai 18. lokakuuta 2011

34. Ja taas huononee....

Moikka! Niinkun edellisessä postauksessa kerroinkin olimme lähdössä kevyelle käynti ravi maastolenkille, mutta kun oltiin ravattu pikkupätkä tuli ongelmia, poni alkoi ontua aika pahasti.


 Siirryttiin sitten heti käyntiin ja pomppasin alas selästä, tarkistin jalan ja otin pintelin pois. Sitten menin takaisin selkään, poni ontui käynnissäkin jonkin matkaa ihan selvästi. Päätettiin sitten ravata vähän jotta tunnen ja Tiia näkisi ontuuko Lilli vielä. Ravi oli aika reipasta koska oltiin käännytty kotiin päin, mutta poni ei ontunut enää.


 Epäiltiin että syynä saattoi olla pintelin liika kireys, koska ontuminen helpotti heti vähän kun otin pintelin pois, ja olin tallilla käärinyt ekan pintelin aika tiukalle ja sitten vasta tajusin löysyttää kun oli menossa jo toinen pinteli, eli jalka on voinut reagoida pintelistä ja toinen jalka oli puhdas koska tajusin löysyttää sen pinteliä.


kirjoitus on nyt ehkä aamuselta vähän sekavaa ja lyhytkin tuosta tuli mutta tiedossa on paljon kuvia, joten eikun vaan katselemaan :) Tokassa kuvassa Lillillä on päällä uusi ihana Tiialta saatu sydän huopa,  Tiia osti sen vähän käytettynä meidän ratsi kaverilta Emmiinalta,  hänen bloginsa löytyy täältä :)

Kiitos siis Emmiinalle kun hän myi huovan Tiialle ja Tiia sitten puolestaan antoi sen synttäri lahjaksi minulle :)  Mutta nyt niitä kuvia.....

1 kommentti:

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.