lauantai 8. lokakuuta 2011

28. Tiia muistelee

Moi! Päätin nyt tehdä teille tämmösen tänne itsestäni ja Lillistä, kun ette ehkä ole hirveästi kuulleet tässä blogissa minusta ja Lillistä. Ennen hevoseni Voiton tuloa Lillihän oli minun ja Pinjan yhteinen, kisasimme ja valmentauduimme vuorotellen hyvässä ja vähän huonommassakin sovussa:D Muistelen tässä nyt kuvien kera meidän yhteisiä hetkiä.

Tässä kuvassa ollaan purkamassa Lilliä ihka ensimmäisen kerran meidän  ponina. Melkein 2vuotta sitten! Minä otan kuljetusuojia pois ja Pinja pitelee ponia. Oli se jännittävää!

Ensimmäinen ratsastuskerta Tuomaksella. En oikein muista tätä, mutta kenttä ainakin oli jäätynyt aika koppuraksi ja poni oli levoton tallissa, kun laiteltiin sitä valmiiksi. Se oli muutenkin alussa tosi levoton ja juoksi vaan tarhassa itsensä hikeen..

Tallipaikan saannin kanssa oli ongelmia ja ponihan joutui aloittamaan yhteiselomme valitettavasti todella stressaavasti muuttamalla muutaman kerran. Saimme muutamaksi päiväksi ponin lähellä olevalle Tuomaksen tallille, sitten taas kuukaudeksi Korholaan ja takaisin Tuomakselle pysyvästi. Kunnes muutti meille kotiin. Tämä kuva ensimmäiseltä maastoilu kerralta ponin kanssa Korholasta.

Tässä ollaan sitten taas muutettu takaisin Tuomaksen tallille (:


Lilli hoiti homman aina kotiin, treeneissä ei ole vielä koskaan kieltänyt! Minun olikin vaikea opetella ratsastamaan Voittoa, koska Lilli ei tarvinut vaan kuin ohjailla esteille ja poni hoiti loput :D

Ensimmäinen itsenäinen hyppy, ettei siis ollut mikään valmennus. Ei oikein vieläkään tykätä hyppiä ilman valmentajan valvovaa silmää.

Tämäkin Korholasta Tuomaksen valmennuksesta. Kuljetettiin jo silloin Lilliä sekä Tuomaksen, että Ellun kouluvalmennuksiin.


Ensimmäiset kilpailut Pikkupihalla. Poni hoiti taas homman kotiin ja minulle sekä Pinjalle 70cm luokasta 0vp. Luokassa ei jaettu ollenkaan palkintoja.

Ensimmäinen minun ja Lillin 80cm rata Korholassa, joka voitettiin.

Ensimmäinen 90cm Sorsasalossa, oltiin kolmansia kuten Pinjakin oli sitten myöhemmin ekassa ysikympissään (: Nämä Muuten ainoat sorsasalon kisat, joissa Lilli meidän aikanamme hypännyt koko radan:DD 

Ensimmäinen aluekilpailun voitto. Luokkana oli 80cm ja Pinja oli Lillillä luokassa viidentenä :)

Viimeksi taisin mennä Lillillä viime talvena, kun Pinja mursi jalkansa.

Loppuun vielä muutama toosi vanha videonpätkä1 kommentti:

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.