perjantai 7. lokakuuta 2011

27. uusi talvisempi ulkoasuMoi! Minä (Tiia) täällä vielläkin päivittelen teille :D Bannereita kun innostuin väsäämään niin väsäilin Pinjankin blogille tollasen, mielipiteitä saa esittää ja vastailkaahan tuohon kyselyynkin!
Tein tuossa muutama päivä sitten videopostauksen omaan blogiini ja siinä samalla sitten Lillistäkin, jos ette ole vielä katsoneet niin tuossa alhaalla voit sen katsoa.

Pinja siis laukkaili silloin ensimmäisen kerran toosi pitkään aikaan ja ponilla ainakin toistaiseksi (onneksi!) ihan puhtaat liikkeet, katsellaan sitten nytten taas kun edistytään (: Tänään oli kengitys, itse en ollut paikalla mutta meni ihan normisti sekin.

Pinja oli tämän viikon keskiviikkona Ellun valmennuksessa Reetalla, itse olin lukemassa englannin kokeseen kotona, niin ei tullut kuvia tai videoita. Tekivät väistöjä, pääty-ympyröitä, siirtymisiä yms. Reetta oli kuulemma ollut normaalia painavempi kädelle ja oli vähän säikkynyt katsomopäätyä, jossa jackrusselinterrieri rambo oli touhuillut :D Mutta silti ilmeisesti ihan tyytyväinen oli ollut, olihan se vasta ensimmäinen yhteinen valmennus(:
4 kommenttia:

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.