lauantai 1. lokakuuta 2011

25. Hetkellisiä muutoksia

Moi! Pinja (blogin ylläpitäjä) ei nyt pääsee varmaan kahteen viikkoon koneelle, joten minä (Tiia, Pinjan sisko, jonka blogin löydät täältä) päivittelen tätä sillä välin epäsäännöllisen säännöllisesti :D Ei varmaan tuu paljoo tekstiä, mutta kuvia pyrin laittelemaan paljon.

Pinja on nyt ravaillut Lillillä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, vähän on vieläkin myöhässä ns. aikataulusta, mutta hitaasti hyvä tulee. Lilli on kylläkin ollut todella laiska, mutta kuitenkin kulkenut välillä pitkiäkin pätkiä tosi kivasti (:  Lilli on ainakin toistaiseksi liikkunut puhtaasti, joten toivottavasti se epäpuhtaus silloin johtui vain liikunnan aloittamisesta ja jostakin siitä seuranneesta jumista. Mutta katsellaan...!

Tänään Pinja kävi vuokrailemassa Reettaa. Itse en hirveästi katsellut mitä teki, koska samalla kouluvalmentajamme Ellu ratsasti minun hevostani Voittoa ja äiti syötteli Lilliä. Ensi viikolla Pinja menee Reetalla Ellun koulutunnille.


Lilliä talutellaan sillä välin kun Pinja menee Reetalla ja Ellu Voitolla.


Lilli Korholassa odottelee kun Voitto on solariumissa

Pinja ja Reetta

5 kommenttia:

  1. no, sanotaanko vaikka niin, että sillä ei ole tällä hetkellä konetta eikä puhelinta käytössä ja se on vähän niinkuin rangaistus, niin ei saa sitten käydä muillakaan koneilla :D

    VastaaPoista
  2. Miksi sillä on rangaistus?

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.