keskiviikko 28. syyskuuta 2011

24. Ratsastelua ja puomeja :)

Moikka!
Ratsastin eilen siis Voitolla iltapäivällä,menin talliin otin äitini kanssa molemmat hepat sisälle. harjailin Lilliäkin vähän vaikka sillä ratsastinkin vasta Voiton jälkeen. Laitoimme a´varusteet Voitolle ja sitten vain kentälle.

Alkoi olla jo vähän hämärää, mutta sehän ei haitannut koska ei siellä kuitenkaan ihan pilkkopimeää ollut. Jo alkukäynneissä huomasin että Voitto taas vähän pelkää tien puoleista reunaa, varsinkin kun oli tuulinen ilma. Kun olin kävellyt keräilin ohjat ja menin vähän käynnissä, ensin ympyröitä, sitten pysähdyksiä yms. Totuttelin taas voittoon kun en ollut pitkiin aikoihin sillä mennyt. Kun olin kävellyt jonkin aikaa aloin ravata, alussa minulla oli taas vähän ongelmia kevennyksen kanssa, kun kevensin välillä niin ylös.


Kun oli ravaillut ihan normisti jonkin aikaa menin ravipuomeja, jotka sujuivat ihan hyvin. Voitto oli hienosti, vaikka en osannut sitä täydellisesti ohjeistaa ja välillä oli tuon istunnan kanssa vähän ongelmia. Kun olin mennyt molempiin suuntiin ravipuomeja, laukkailin vähän. Voitto tuntui kivalta laukassa, ja paljon reippaammalle kun viimeksi :)  Laukkailin ihan ympyröitä molempiin suuntiin ja tein pari siirtymistä käyntiin. Kävelin vielä ennen kun menin laukka puomia.


Ensin kun menin puomin yli lähestyminen ei oikein onnistunut, mutta toisella yrityksellä lähestyminen onnistui vaikka Voitto tuli vähän kauas, kun olin mennyt vielä pari kertaa onnistuneella lähestymisellä vaihdoin suuntaa. Toiseen kierrokseen Voitto ei kuunnellut ihan yhtä hyvin ulkopohjetta joten se ajautui vähän puomin ulkoreunaan.


En ymmärrä miten näin lähestymiset edes niin hyvin, ja onneksi Voitolla oli hyvä laukka jota pystyi säätämään sopivasti. Lillihän oli välillä sellainen että se ei oikein innostunut kokoamisesta, se vain halusi mennä kovaa <3


Valitettavasti nyt ei saatu kuvia tai videoita, kun ei ollut kuvaajaa :(


Ratsastin vielä sitten Lillillä Voiton jälkeen ja sekin meni ihan mukavasti,  menin n.15-20 minuuttia. Kävelin ja ravasin molempiin suuntiin yhden kierroksen sekä tein pysähdyksiä ja pari pohkeenväistöä :)

Loppuun vielä täälläinen hauska edistymis video ;)

3 kommenttia:

  1. kuka tuo Voitto on ja entäs se joku Reetta?

    VastaaPoista
  2. Voitto on siskoni hevonen ja Reetta on vuokrahevoseni.

    VastaaPoista
  3. Menitkö tossa laukkaa? Vai oliks se ravia..? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.