tiistai 20. syyskuuta 2011

21. takapakkia...Moikka!
Eilen oltiin Korholassa maneesilla, ja Ellu, meidän kouluvalmentaja katsoi vähän liikkuuko Lilli ihan hyvin. No siis kävelin alussa ja tein siirtymisiä, ja pari askelta väistöjä, sitten ihan vaan kiemuroita ja voltteja. kun aloin ravata ensin toiseen suuntaan, ravi näytti puhtaalta ja hyvältä, sitten kun oli toisen kierroksen vuoro Lilli ontui vähän kaarteessa :((


Lilliihän ei ole siis aiemmin minun mielestä ontunut kotona mutta täällä siihen saattoi vaikuttaa, että maneesin hiekka on pehmeämpää kun kotihiekka ja en ole ennen mennyt ihan noin raskaasti. Mutta tänään heti kokeilimme soittaa Lukaaseen, sieltä ei vastattu joten kokeillaan huomenna soittaa uudestaan.

Kerron vähän muistakin tapahtumista, tarhat on nyt saatu talvea varten kuntoon. hepat oli niissä jo aamulla kun sato, koska laitumen edusta oli niin liukas. Hevoset otettiin jo päivällä sisälle kun satoi ja oli niin huono keli, mutta laitettiin ne vielä talon takana olevalle laitumelle mutustelemaan vähän vihreääkin heinää. kelikin on onneksi jo vähän parempi joten ei tarvinut laittaa sadetakkia ponille päälle.

Yritän kirjoitella blogiin mahdollisimman paljon, vaikka nyt taas joksiskin aikaa Lillin tapahtumat vähenevät, kävelytän tai ratsastelen sillä käynnissä, vain ihan kevyesti, siihen asti että saamme Laukaasta eläinlääkäriltä tarkempaa tietoa.


3 kommenttia:

  1. haastoin sinut blogissani

    (löytyy uusimmasta postauksesta !)

    VastaaPoista
  2. Mikä Lillin jalassa siis on? ):

    VastaaPoista
  3. Noora - Nivelessä jotain tulehdusta.. ei oikein mitään, mutta kumminkin oireili/lee

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.