maanantai 5. syyskuuta 2011

14. Pientä ratsastelua :)

Moi! kerron taas uutisia tästä parilta päivältä.
Olen ratsastellut nyt Lillillä melkein joka päivä n.15min käyntiä, yhtenä päivänä otin pari metriä ravia kumpaankin suuntaan. Lilli on selvästikkin piristynyt ja ei ole enään yhtä hermostunut, kun olen päässyt ratsastelemaan ihan vähän. Jalat on tuntunut hyvltä ei ole ollut turvotusta tai kuumuutta :)

Lilli on taas ollut mukana valmennuksissa ja kisoissa ahkerasti, toivottavasti pääsemme itsekkin kohta valmennuksiin ja kisoihin. Jos paraneminen etenee niinkuin on ennustettu seuraavat kisat olisiva Kimmon tallilla. esteitä saa alkaa hypätä asteittain jo 21 päivä, joten enään ei ole pitkä aika siihen.
Ollaan taas tehty lisää erikoisesteitä, tehtiin kaksi lankkua, toinen on sellainen jossa lukee: BON BON ja toisella puolella VOICE OF FORTUNA. Toinen lankku on sitten sellainen söpö leppäkerttu/käärme lankku :) Laitan niistä kuvia myöhemmin. Ja sitten vielä on se musta,valkea ruudullinen este josta on kuva tuossa alempana :)


Tein Lilille tälläisen "helistin lelun"


1 kommentti:

  1. Oi kuinka hieno "helistin". Miten teitte tuon? Lillillä on aivan ihana vaaleanpunainen satulahuopa. Mistä ostitte sen?

    Terveisin: Utelias hevostyttö

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.