sunnuntai 14. elokuuta 2011

9. Lomailun merkeissä..

Moikka kaikille! Sori etten oo kirjotellut vähään aikaan mutta kun ei ole tapahtunut oikein mitään kummosta. Lilli on vaan ollut laitumella ja syönyt, sekä käynnyt pienillä lävelyillä. Nyt on siis kulunut vasta 5päivää joten jäljellä on vielä reilut 2 viikkoa kevyttä kävelyä ja vähän ravia. Este kieltoa on sen jälkeen n. kuukausi. No mutta onneksi saan välillä ratsastella Voitolla :)

Lilli oli eilen mukana Tahkolla kun Voitto oli kisaamassa. Oli kyllä taas melkoista sähläämistä, vaikka meillä oli reipas kisahoitaja matkalla mukana :)  Lilli oli taas tosi hermostunut kun sen piti vahtia koko ajan Voittoa. Onneksi se pystyi syödä välillä niin sai ajatukset hetkeksi pois Voitosta, Oli pitämistä ponissa kun se päätti lähteä aina jonnekkin, vaikka oli uusi ketjunaru mukana. Kun lähdettiin ajelemaan kotiin laitoin etusiin jääpala pussit ja kotona vielä linimenttiä ja lämpöpatijat. Illalla Lilli oli jotenkin ihmeellisesti saanut väkerrettyä ne pois jaloistaan, kun menttiin hakemaan niitä ei toista töppöstä näkynyt missään. Etsittiin aikamme sitä laitumelta ja sitten vihdoinkin löydettiin töppönen takimmaisesta reunasta, pajukon keskeltä.

Kirjoittelen aina kuulumisia kun on tapahtunut jotain mielenkiintoista  :)

2 kommenttia:

  1. laita jotain kuvia vaikka vaan kun lilli on tarhassa, muutoin meinaa olla vähä tylsää katseltavaa

    t. valokuvaaja ;D

    VastaaPoista
  2. pikke/// Minun mielestäni taas on yhtä kivaa katseltavaa kuvaton postaus sekä kuvallinen postaus. Mutta taas kerran tämä on ainoastaan minun mielipiteeni.

    Terveisin: Utelias hevostyttö

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.