tiistai 9. elokuuta 2011

8. Laukaan reissu

Moikka kaikille!
Päätin nyt heti kirjoittaa postauksen, kun tultiin kotiin, oltiin siis laukaassa tarkistuttamassa se Lillin kipeä jalka.

Siivoiltiin aamulla heti karsinat ja sen jälkeen laiteltiin hepoille kuljetuskamat päälle ja harjattiin, sekä pakkailtiin tavaroita.Lastaus meni normisti, sekä matka joka kesti reilut 2tuntia. Perillä Lilli oli heti tosi jännittynyt kun käveltiin alas kopista,ehdittiin hetki taluttaa heppoja ennen kun lääkäri ohjasi meidät maneesiin. Juoksutuksessa näin että Lilli ontui taas heti, joten ei tarvinut montaa kierrosta pyörrittää, kun lääkäri käski mennä odottelemaan.

Kun oltiin ooteltu jonkin aikaa meidät kutsuttiin sisälle, siitäkös se Lilli herpaantui kun Voitto ei tullut ihan sisälle vaan jäi siihen ulkooven eteen odottelemaan. Lilli oli taas varauillaan kun lääkäri tuli, sehän alussa sai ihan kohtauksen, kun pelottava mies tuli sen luokse, ja yllätys yllätys tarkisti sen jalat sekä tunnusteli niitä ( ei pitäisi olla mitään epänormaalia). No siis Lillihän jouduttiin rauhoittamaan loppujenlopuksi, jotta saatin ajeltua karvaa sen jalasta pistoa varten. Lilli oli ihan kauhuissaan kun lääkäri edes koski siihen taikka yritti pistää sitä...
Jaloissa oli sama vika kun ennen eli alanivel oli kulunut ja kait jotenkin tulehtunut, Piikitettiin jalka nyt vähän vahvemmalla kortisoonilla jotta auttaisi paremmin. Lillillä on nyt lepoa ja kevyttä ratsastusta sekä kävelyä n.2 kuukautta eikä saa hypätä ollenkaan. Mutta parhain mahdollinen vika kun tiedettiin että jalassa on jotain. Joten ei nyt melkein ollenkaan harmita vaikka ei päästä treenaamaan.

Lilli menossa rauhoitettuna koppiin töppönen jalassa.


Lilli tarvitsi lisä annoksen rauhoitetta jotta alkaisi
nukuttaa kun ponihan ei tällä kertaa aikonut antautua tuolle piikille, mutta kopissa oltiin jo ihan rauhallisia :)Lilli tarkastelee missä ollaan :)

Maneesissa lopettelemassa juoksuttamista.


Illalla Tiia sanoi että voin ratsastaa voitolla joten menin sillä sitten vähän käyntiä ja ravia. Meni yllättävän hyvin vaikka voitto on NIIN iso ja herkkä Lilliin verrattuna :) Ja vielä kiva kun moni on käynnyt laittamassa kommenttia pyynnöstäni postaukseen 7.  En ole vielä päättänyt vaihdanko ulkoasua mutta ainakin joskus teen sen....
Minä ja Voitto kentällä :)


8 kommenttia:

 1. Kiva tää siun blogi (:. Toivottavasti ei olis Lillillä ainakaa mitään pahempaa :(. Käy tsekkaas meidenki blogi.

  VastaaPoista
 2. Jeps. En vaa haluu tehä topaa ton mun blogin takia. Tietää kumminki et saa vaa paskaa niskaa :D!

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon blogistas (: käy kattomas mun ja vuokriksen http://tamaraska.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä että sulla on hanskat kädessä kun pidät riimunnarusta kiinni, ennakointi ennen kaikkea! :)

  VastaaPoista
 5. Miks otitte voiton mukaan laukaaseen, jos kerta vaan lilliä tutkittiin ? Sulla on tosi kiva blogi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, ainakin muiden postauksien perusteella Lilli ei viihdy yksin, varsinkaan kopissa :)

   Poista
 6. Mitens se Lilli nyt noin hermona siitä lääkäristä oli. Tietysti sen ymmärtää kun hevonen on pakoeläin niin Lillille tuli vaan ehkä semmoinen tunne että voi ei nyt tuo mies/nainen tulee ja tappaa minut. Mutta kyllähän ihmisetkin saattaa pelätä lääkäriä ja tekisi mieli juosta pakoon.

  Terveisin: Utelias hevostyttö

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.