maanantai 29. elokuuta 2011

13. seuraneitinä ja erikoisesteitä

Eli niinkun otsikko jo kertookin Lilli oli taas kisoissa mukana seuraneitinä, Oltiin kisoissa Siilin ratsastuskeskuksella ja Lilli oli taas yllättävän nätisti. Pikkuhiljaa poni alkaa tottua ajatukseen että sen pitää olla välillä ilman Voittoa. Onneksi melkein jokapaikassa oli muita hevosia jotta Lillin ei tarvinut olla ihan ypöyksin kisa alueella. 

Meidän kaveri Emmi oli taas mukana kisahoitajana, ja hevosen taluttajana :) Emmistä on aina vaan enemmän apua kun se oppii käsittelemään Lilliä ja Voittoa, sekä alkaa oppia muitakin hevosjuttuja.

Tehtiin myös Emmin kanssa uusi erikoiseste ja siitä onkin kuva tuossa alempana. Aloitettiin myös toista estettä joka on tällä hetkellä kuivumassa, se on sellainen musta valkea ruudullinen portti.
Sitten vielä kuvia Lillin hienoista kampauksista, Emmi väsäsi Lillille hienon ranskanletin sekä häntään kalanruodon. Laitettiin ponille vielä ihan tavan letit harjaan, koska harja on alkanut kääntyä osittain väärälle puolelle.
Kuva on aika surkea koska otin sen puhelimella...


6 kommenttia:

 1. Ihana toi erikois-este ;) Myöki ollaa ite tehty, mutta ei ne noi hienoja oo ollu :D

  VastaaPoista
 2. Taas yks todella hyvä potsaus ;D

  VastaaPoista
 3. voi lilliparkaa! jokohan se alkaa pian parantua?

  VastaaPoista
 4. Minkälaiset suitset Lillillä oikein oli? Ne näyttivät ainakin näin pienen hevostytön silmään aika hassuilta. Vai olisiko ne olleet kanget?

  Terveisin: Utelias hevostyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus tulee myöhässä, mutta Lillillä on tuossa kuvassa normisuitset + riimu päässä.

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.