tiistai 23. elokuuta 2011

10. Kuulumisia

Moikka kaikille! en ole taaskaan käynnyt kirjoittelemassa paljoa mutta tänään päätin kertoa tässä yhdessä postauksessa viikon tapahtumista.

Ratsastin Voitolla ja meni yllättävän hyvin, Tiia vähäniinku opetti mua ja korjas virheitä tein aluks kiemurauraa ja volttia sekä temmon vaihtelua ravissa. Laukkaaminen tuottaa vieläkin ongelmia kun Voitolla on niin jätti suuret askeleet :) Lilli oli taas ratsastuksen ajan kentän vieressä olevalla laitumella.


Tiialla oli estevalmennus Pikkupihalla ja Lillihän sitten joutui tulla sinne mukaan, koko valmennuksen ajan se joko söi tai katseli näkyykö Voittoa. Mutta valmennus oli onneksi ulkona joten ei ollut hätää...


Lilli on ollut nyt lomalla 10 päivää joten ratsastin sillä ihan vähän jotta saisi pientä liikuntaa ja virkistystä. menin voltteja,pysähdyksiä ja kahdeksikon sekä lopussa molempiin suuntiin n.6m ravipätkät. Lilli oli innoissaan kun pääsi vähän pitkästä aikaa liikkumaan enemmänkin kun vaan taluttelua kenttää ympäri.

Tänään oli sitten vielä kengitys Lilli oli nätisti niinkuin aina vaikka ei ollutkaan kyseessä meidän vakio kengittäjä. Vaihdettiin uudet kengät ja muutettiin vähän asentoa alkuperäiseen päin.

 Tänään päätin sitten vielä vaihtaa ulkoasua, tässä on tämä väliaikainen, jonka silloin äänestyksessä sanoin laittavani, mutta muutin mieleni, ja teen nyt uuden.Joten tämä on tässä jonkin aikaa vaikka se on vähän outo!
 Voitolle kokeiltiin Lillin vaaleanpunaisia pinteleitä.

Lilli laitumella <3

Taluttelua kentällä sateisena iltana

Lilli<3

Minä ja VoittoRavistus...

lilli on aina valppaana <3

Taide kuvia...

kukka ja minä ja Lilli

Ja taas minä sekä Voitto

2 kommenttia:

  1. Nuo kuvat joissa on kukka mukana ovat todella hienoja. Niin kuin sinäkin olet jo sanonut niin todellisia taidekuvia. Oliko Voitolla mukava ratsastaa? Tietysti ymmärrän sen että Voitto on erilainen kuin Lilli ja saattoi aluksi tuntua vähän hassulta. Voitolle muuten sopi hienosti nuo vaaleanpunaiset pintelit.

    Terveisin: Utelias hevostyttö

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.