perjantai 29. heinäkuuta 2011

2. Talli ja pihapiiri

Päätin kirjoittaa esittelyn  tallista ja sen pihapiiristä.

Tallissa on siis kolme karsinaa, ruoka/varuste huone ja käytävän pätkä. Lilli ja Voitto ovat kahdessa vierekkäisessä karsinassa ja kolmas karsina on tällä hetkellä Lillin hoitopaikkana. Voiton Tiia laittaa käytävällä. Tallissa on 2ovea toinen on varustehuoneessa ja toinen on käytävän päässä. hevoset kulkevat vain toisesta ovesta niitä emme vie laatoitetun rehuhuoneen läpi.Käytävän päässä on sohva ja kuivausteline loimille.

Heti tallin edessä on hevosten tarhat niissä on hiekkapohja koska muuten hevoset joutuvat seistä mutavellissä. Kesällä hevoset ovat päiväsaikaan laitumella ruohostamassa, Talvella Lillin pitää olla erillään koska se potkii voittoa joskus ja kun sillä on hokit siitä syntyy välillä pahaa jälkeä,Mutta onneksi kesällä ne voivat olla samalla laitumella. Kenttä on tallin päädyssä se on kooltaan n. 25x55m eli juuri sopiva meille kahdelle ratsastajalle. Toinen kesälaidun on pikkutien toisella puolella. hevoset ovat aina pätkän toisella laitumella jotta ruohoa kasvaa lisää tyhjillään olevaan laitumeen.Tässä kuva pihapiiristä tallin ympärillä.

1.tallirakennus josta toinen pääty varastotilana
2.Voiton hiekka tarha
3.Lillin hiekka tarha joka jatkuu  oikealle kuvan ulkopuolelle
4. Toinen laitumista
5. Väliaikainen lantala
6.kenttä 25x55m5 kommenttia:

 1. nyt oli lauserakenteet kunnossa;D

  VastaaPoista
 2. mirri Panostin vähän enemmän nyt noihin kirjoitus juttuihin :)

  VastaaPoista
 3. muista lukea postaus ennen kun julkaset, eli painat sitä ''esikatselu'' nappia, ja kato mitkä lauseet kuulostaa tyhmältä ja korjaa kaikki virheet mitä oot löytänyt (:

  VastaaPoista
 4. onks tää siis teidän joku oma talli? onks se teidän pihalla?

  VastaaPoista
 5. Teillä on todella hieno talli. Mutta eniten minua mietityttää missä teidän oma asuntonne oikein on? Onko se kaukana omasta tallistanne vai lähempänä? Teillä näyttää muutenkin olevan todella paljon tilaa täällä teidän kotialueella.

  Terveisin: Utelias hevostyttö

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.