perjantai 29. heinäkuuta 2011

1. Esittely


Bon Bon eli Lilli on ensimmäinen ponini se on ollut minulla n.2 vuotta ensimmäisen vuoden se oli siskoni Tiian kanssa yhteinen mutta myöhemmin sain sen omakseni kun Tiialle ostettiin  hevonen. Lilli on keskikokoinen n.147cm korkea poni tamma.

Lilli on minulla myös kisakäytössä olen hypännyt sillä 80-90cm luokkia ja sijoituunut monesti myös siskoni kisasi sillä alussa kanssani.Koulukisat eivät oikein ole meidän juttumme mutta olemme käynneet pari kertaa kisoissa heC luokkia. Käymme ahkerasti kouluvalmennuksissa 1-2 kertaa viikossa ja hyppäämme kerran viikossa joko käymme valmennuksissa tai joskus hyppäämme itsenäisesti. Lilli ja minä olemme myös Itä-Suomen aluevalmennuksissa ja aiomme hakea sinne myös ensi kaudella uudestaan.
Lillihän asustelee Voiton kanssa meidän kotona täällä maalla Kuopiossa. Meillä on 3 hevosen talli,kenttä ,laitumet ja talvitarhoja. Esittelen sitten myöhemmin lisää tallia ja kenttää.
Toivottavasti lukijoita kertyy paljon yritän käydä päivittämässä blogia joka päivä ja kertoa Lillin kuulumisista ja muista heppajutuista :)
Lilli <3

VUR:in estekisoissa

Lilli ja Pinja ratsastamassa Tuomaksen tallilla

Lilli ja pinja

Voitto ja Lilli
Voiton blogia voit käydä lukemassa täällä sivustolla
 on myös lillistä kirjoituksia ja vanhempia postauksia

Lilli laitumella

Pinja ja Lilli estevalmennuksessa
                          

16 kommenttia:

 1. Tääki blogi on ihan kiva, mutta jos viitsisit vielä panostaa kirjottamiseen. Sun tekstit on aika epäselviä ja lauserakenteet kusee. :D

  VastaaPoista
 2. vähänkö hieno ulkoasu:oooo en oo ikinä nähny näin söpöö ja hienoo bannuu <33 alan lukemaan ja musta kirjotat hyvi paitsi usn sana järjesty on jännä välillä.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Kiitos :) Tiedän itsekkin etten ole hyvä kirjoittaja ja yritän parantaa virheitä ja lauserakentetita:)

  mirri - Kiva että pidät ulkoasusta ja että alat lukemaan yritän oppia kirjoittamaan paremmin ja huolellisemmin :)

  VastaaPoista
 4. tekstiä olis paljon helpompi lukea jos käyttäisit pilkkua!:)

  VastaaPoista
 5. jep just samaa ku edelliset, käytä pilkkua. Esim Lilli on ensimmäinen ponini. Se on ollut minulla n.2 vuotta, ensimmäisen vuoden se oli siskoni Tiian kanssa yhteinen, mutta myöhemmin sain sen omakseni, kun Tiialle ostettiin hevonen.

  Ja laita pisteetkin oikeen. Välillä tuntuu että lause jatkuujajatkuu ja aihe vaan muuttuu välillä :D Mut muuten kiva (:

  VastaaPoista
 6. aloin lukijaks ! (--: kivat noi taustat eikä mun mielest se teksti oo tärkein :D kuvii o kivempi kattoo ootte muute hieno pari (;

  VastaaPoista
 7. lilli on ihan poni ja voitto kanssa.Te kaksi sovitte hyvin yhteet pinja ja lilli :)

  VastaaPoista
 8. haluisin itekin oman hevosen tai ponin meinaa en saa ees ratsastaa saan vaa talutella ja hoitaa mutta en ratsastaa ja käyn tallilla kerran kuukaudessa ehkä aloitan ratsastuksen jos jostain löytyy tilaa ,ja lilli ja voitto on ihania<3

  VastaaPoista
 9. Pari ensimmäistä kuvaa ei näy tässä minun läppärilläni mutta muut kuvat olivat todella ihania. Minkä ikäinen muuten olit kun aloitit tämän blogin pitämisen?  Terveisin: Utelias hevostyttö.

  VastaaPoista
 10. minkä rotuinen Lilli on?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.